הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Muscle Milk של CYTOSPORT

PumpingIron

משתמש מתחיל
136
1
נק' מוניטין:
103
136
1
שלום לכולם,
בקרוב חבר שלי טס לארצות הברית ושיכנעתי אותו להביא לי אבקה מחול,עכשיו-קראתי הרבה ביקורות טובות והיו הרבה פידבקים על המוצר ורציתי לשאול באיזה טעם כדאי לי לקחת

*רציתי לציין שאני במאסה א אני לא מתשבן על הערכים(אני יודע שיש שמה הרבה פחמימות ושומן)
אני רוצה אותו ככה סתם לנשנש מדי פעם 😍

למי שלא מכיר את המוצר:

Cytosport-Muscle-Milk-Collegiate-chocolate.jpg

ערכים לטעם קרם עוגיות:

URL%5D

נערך לאחרונה:
יש לי את השוקולד כרמל, זה נחמד לא יותר מזה.
מביקורות שקראתי הבנתי שה Brownie Batter הוא מבין החזקים שלהם.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההצעה,באמת ראיתי ההודי בילדינג דות קום דיבורים עליו,יש פה עוד מישהו שניסה ויכול להמליץ?

אני זוכר שהיו פה עוד חברה שהייתה להם שקיות טעימה כאלה

גבר בשביל מה לך לקנות אבקת חלבון בריכוז כזה נמוך במחיר של אבקת חלבון בריכוז גבוה כמו נייצר בסט יוניברסל אופטימום וכו'...רק בשביל הטעם ? אז תקנה אבקת חלבון עם ריכוז נורמלי ותוסיף לה שוקולד ומטעמים אחרים
חבל על הכסף

זו לא אבקת חלבון, המוצר מכיל טריגליצרידים עם אורך שרשרת בינוני.סביר שזה עושה את העלייה נקייה יותר ועוזר לשמור מסה רזה בירידה.

גבר בשביל מה לך לקנות אבקת חלבון בריכוז כזה נמוך במחיר של אבקת חלבון בריכוז גבוה כמו נייצר בסט יוניברסל אופטימום וכו'...רק בשביל הטעם ? אז תקנה אבקת חלבון עם ריכוז נורמלי ותוסיף לה שוקולד ומטעמים אחרים
חבל על הכסף

זה לא אבקת חלבון WHEY, זו אבקת חלבון חלב, שזה שילוב של קזאין ומי גבינה.
בגלל זה הערכים הגבוהים של השומן והפחמימות.

לא רואה סיבה לקחת את האבקה הזו בתור שייק אחרי אימון, אולי כתוספת לאחת הארוחות.

מה הבעיה לקחת את זה אחרי אימון?
ד"א אין בזה לקטוז, כך שזה יתרון משמעותי.

• פותח/ת השרשור

כן,הכוונה שלי זה לקחת אותה כנשנוש בתפריט,לאו דווקא אחרי אימון-שמעתי שיש לה טעמים ממש טובים אז אני הולך עליה.

יש בזה 12 גרם שומן, זה לא יכול להוריד את א"ג של הארוחה ולהשפיע על הקפצת האינסולין?
יש בזה 6 גרם שומן, כי מנה = 2 סקופים, צריך לפעמים גם לקרוא את האותיות הקטנות.
א"ג בארוחה מושפע מהמון דברים בין היתר חלבון ולא רק שומן, לכן זה מטומטם להסתכל על א"ג ו"הקפצות" אינסולין למינהם, החשיבות שלהם תחת.

אה, זה מוצר אחר שלהם, לא שמתי לב. בכל אופן, ממה שקראתי, היתרון במוצרים של החברה הזאת הוא שמוסיפים להם טריגליצרידים בעלי אורך בינוני, זאת הסיבה לאחוז השומן הגבוה, אני חושב שזאת הסיבה שהם להיט בחו"ל.

מהאתר של החברה:
http://www.cytosport.com/Product.aspx?ProductID=1

• Medium Chain Triglycerides (MCTs), the predigested “fast burning fats,” are more likely burned for muscle energy and heat than stored as fat. 20% of Muscle Milk lipids are MCTs.
  • Long-chain polyunsaturated fatty acids are also less likely to be stored as fat. Special enzyme engineering makes these lipids even more functional, promoting anti-inflammatory effects and enhanced mineral retention.
  • Recent research reveals calories with engineered lipids taken before and during workouts promote leanness. It is thought that these calories are used for workout energy, with less deposited as fat.

נערך לאחרונה:
יש בזה 6 גרם שומן, כי מנה = 2 סקופים, צריך לפעמים גם לקרוא את האותיות הקטנות.
צדק לא שמתי לב
א"ג בארוחה מושפע מהמון דברים בין היתר חלבון ולא רק שומן, לכן זה מטומטם להסתכל על א"ג ו"הקפצות" אינסולין למינהם, החשיבות שלהם תחת.[/quote]
חשבתי שבארוחות באופן כללי אין צורך לשים לב לזה אבל ספציפית לאחר האימון כדאי שיהיה א"ג גבוהה.

זה לא משנה אם הא"ג לאחר אימון יהיה 140 או 100 או 80 העיקר תאכל פחממה, אם נחפור בקאקה נגלה שגם קזאין בתשלובת עם מי גבינה ו20% פרוקטוז ו80% גלוקוז יהיה הכי אידאלי לאחר האימון, אז?

משה אתה אומר לאחר אימון אני יכול לאכול פיתה מחיטה מלאה וזה יהיה שווה ערך לאותה כמות פחממות שתבוא מסוכר ענבים?
אני יודע ששתי האפשרויות יפרישו אותה כמות אינסולין, אבל בדפוס שונה.
לא הגענו פעם למסקנה שכן צריך GI גבוהה לאחר אימון, ועדיף עם חלבון מי גבינה שמוסיף לתגובה האינסולינית?
סלח לי על הבורות אני לא בעניינים כבר הרבה זמן...

נערך לאחרונה:
תאכל פיתה מקמח מלא זה לא ישנה הרבה זה או סוכר ענבים, זה כמו להתעסק באם אני אוכל בחיטוב עוד דנונה 1 ליום, מה יהיה ההפרש בירידה במשקל?
אני יכול לומר בלב שלם שלא יהיה הפרש.

תאכל פיתה מקמח מלא זה לא ישנה הרבה זה או סוכר ענבים, זה כמו להתעסק באם אני אוכל בחיטוב עוד דנונה 1 ליום, מה יהיה ההפרש בירידה במשקל?
אני יכול לומר בלב שלם שלא יהיה הפרש.

אז מה שאמרתי מבחינה מדעית נכון?, ההשפעה שלו בפועל תהיה מינורית אבל בתאוריה זה נכון?

אז בעצם כל פחמימה שנאכל בספופו של דבר תגרור אחריה עלייה מסוימת של האינסולין?
כן, חלקן פחות חלקן יותר לא צריך להיגרר ולאכול דברים עם א"ג מאוד נמוך כמו ירקות אך ההבדל בין תמר לדוגמא לסוכר ענבים זה התעסקות בליצנות נטו.

אז מה שאמרתי מבחינה מדעית נכון?, ההשפעה שלו בפועל תהיה מינורית אבל בתאוריה זה נכון?

בתאוריה הכל תמיד יפה וורוד, במעשה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית