הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול שומן עיקש- אימון המבוסס על אימוני משקולות במקום ספרינטים

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
יש כאן אנשים שמבצעים את פרוטוקול שומן העיקש שמבוסס על אימוני משקולות ?
אם כן תפרטו בבקשה על התרגילים שאתם עושים אני פשוט רוצה לגוון ואיבדתי את היצירתיות שלי 😃

ד''א אני עשיתי עד עכשיו את פרוטוקול 3 ואני רוצה לעבור ל-4
ששם זה מחולק שני מחזורים, את המחזור הראשון (הקצר) אני מבצע את ''מחזור טאבאטה''

אבל איך לבצע את המחזור השני ( הארוך ) שבו אני צריך לבצע 30 שניות עבודה 60 מנוחה מה אני יכול לעשות שם ?

---------- התגובה התווספה 17-01-2012 ב 15:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה 16-01-2012 ב 23:47 ----------

מה כלום ?

• פותח/ת השרשור
יש כמה שיטות להכניס קרוספיט לתוכנית חיטוב, אבל כך בחשבון שאתה תאבד קצת מסת שריר אז תעשה את החישובים שלך.
אתה יכול לעשות אימון כוח ואז אימון הבא לעשות קרוספיט, אימון הבא כוח ואימון הבא קרוספיט וחוזר על עצמו.
אופציה שניה זה לעשות אימון קרוספיט ישר אחרי האימון כוח כמו שכתוב בפורטל.
שוב, כך בחשבון שאתה תאבד מהמסת שריר שלך קצת מהסיבה שיהיה לך מאוד קשה להתאושש מהאימוני קרוספיט, כך לדוגמא אותי- עשיתי ביום שישי האחרון אימון קרוספיט ששילב קלין, כפיפות סמיכה, מתח והנפה עם משקולת רוסית. סך הכל חמישה סבבים על זמן. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שלקח לי 6 ימים להתאושש לגמרי מהאימון הזה ואני עוד במסה (!!).
אז שוב- החלטה שלך 😃

מן הסתם חשבתי על קרוספיט אבל איך, כמה ולמה לעשות את הקרוספיט במחזור הארוך?

כנס לפורום קרוספיט זה כתוב שם איפה שהוא.
אתה יכול לעשות WOD למניהם אני חושב שMOONLIGHT דיבר על זה פעם ועשה זאת אולי תשקול לשוחח איתו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית