הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלין & ג'רק טכניקה

• פותח/ת השרשור MCV
  • פורסם בתאריך

MCV

משתמש מתחיל
142
0
נק' מוניטין:
41
142
0
או יותר נכון פאור קלין & ג'רק.
נכנס למאסה בקרוב אז החלטתי לבדוק לכמה אני מסוגל.
רק רוצה לציין שג'רק תרגיל דיי חדש לי ואני לא יודע עד כמה נכון הוא, לכן תגובות יתקבלו בברכה.
85 קילו:

90 קילו:

האיכות דיי גרועה כי העברנו את הסירטון דרך הודעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מוכרח להגיד לך שלא רע בכלל חוץ מזה שאתה טיפה דוחק קדימה, תשדל לדחוק ישר.גם הפאוור קלין שלך נראה טוב.
למה אתה לא מצתרף לקבוצה? נראה כאילו שכדי לך לנסות את מזלך בתחום.
בכל מקרה, כל הכבוד ובהצלחה! 😃*

כל הכבוד נראה ממש טוב יחסית למישהוא שלומד לבד ולא הרבה זמן הדחיקה שלך באמת טיפה קדימה מניסיון זה יכול ממש להפריע בהתקדמות אז אני ממליץ לעבוד על זה והקלין היה דיי טוב רק גם שם קפצת טיפה קדימה....אבל בסך הכל מאוד מרשים:)

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות ולגבי הדחיקה קדימה לקחתי לתשומת ליבי.
וכן הגמישות שלי עוד לא כל כך טובה אז במקום לא לעשות קלין בכלל אני טיפה מגביה.
לגבי הצטרפות לקבוצה, כרגע מתמקד על כוח ועוד חצי שנה מתגייס, אז אזכור את ההצעה לעתיד:)

תודה על התגובות ולגבי הדחיקה קדימה לקחתי לתשומת ליבי.
וכן הגמישות שלי עוד לא כל כך טובה אז במקום לא לעשות קלין בכלל אני טיפה מגביה.
לגבי הצטרפות לקבוצה, כרגע מתמקד על כוח ועוד חצי שנה מתגייס, אז אזכור את ההצעה לעתיד:)

לאן אתה מתגייס?

אז עם כל הכבוד, זה לא C&J.
כי למשוך מנקודה שהיא כבר כמעט Rack Pull זה משמעותית יותר קל.
קח לתשומת לבך שכשתעבור לגובה תקני זה יהיה יותר קשה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל זה לא קרוב לגובה של rack pull, אולי זה נראה ככה בסירטון אבל זה ממש לא.
למה זה יהיה יותר קל מגובה תקני? כל עוד זה יותר גבוה יש פחות תנופה לא?

זה די ברור למה זה יותר קשה מגובה תקני, אם אתה לא משוכנע, תנסה.
בכמה הרמת שם את ה45ים? 7-10 ס"מ ? אצלי זה כבר rack pull (אבל זה כמובן משתנה עם אורך השוק שלך).

---------- התגובה התווספה ב 14:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:49 ----------

אני לא בא לבקר אותך בצורה שלילית, אני רק אומר - ברגע שתעשה מגובה תקני תתקל בקשיים שונים.
אז גש תמתח ת'האמסטרינג, ורק תהיה מוכן.

• פותח/ת השרשור
המוט מגיע לי ממש באמצע של השוק.
ואני שואל ברצינות, כי זה לא כל כך ברור לי. ברגע שמגביהים יש פחות תנופה, אז זה לא אמור להיות טיפה יותר קשה? זה כוח מתפרץ ולא כמו דדליפט שזה יקצר טווח. תקן אותי אם אני טועה ואם אפשר הסבר.

אתה לא טועה, ברמה העקרונית מרימים יותר כשמושכים מהרצפה, בדיוק בגלל התנופה.
במקרים שזה לא ככה, הסיבה היא בד"כ שמשהו במשיכה השתבש - ככל שהמשיכה קצרה יותר ככה יש פחות הזדמנות לדפוק משהו ובאופן די מפתיע עושה רושם שמשיכה נכונה שווה יותר מהאקסטרה תנופה.

• פותח/ת השרשור
מובן, תודה רבה.

---------- התגובה התווספה ב 16:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:19 ----------

לאן אתה מתגייס?
אם אני יגיד דיי בטוח שיקפצו עלי... טוב נו..
אני רוצה להתגייס לקרבי אבל אני חולה צליאק, לא יכול לאכול חיטה וניגזרותיו ואם לא אוכל, בריא כמו בן אדם רגיל, אבל בשביל הצבא זה סיבה לתת לי פרופיל 21, לכן אני מתנדב.

אני אסייג רק כי אין לי כוח לנבור את הציטוטים המדוייקים כי בדיון שזה נכתב בו יש איזה 87 דפים (אמיתי).
אאל"ט לא מקבלים שום תנופה משמעותית מהכמה ס"מ הבדל הללו, כי התנועה מתחת לברך בין כה וכה יחסית איטית.
לכן אם מתחילים יותר גבוה, אין שום בעיה לצמצם מהירויות ע"פ מרחק קטן יותר ולהגיע עם אותה מהירות המוט ל"משיכה השנייה", ועם פחות כאב ראש אפילו...

אבל מושכים פחות מרחק וממקום בו יש פחות צורך בטכניקה מדוייקת, לכן "קל" יותר.

מובן, תודה רבה.

---------- התגובה התווספה ב 16:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:19 ----------

אם אני יגיד דיי בטוח שיקפצו עלי... טוב נו..
אני רוצה להתגייס לקרבי אבל אני חולה צליאק, לא יכול לאכול חיטה וניגזרותיו ואם לא אוכל, בריא כמו בן אדם רגיל, אבל בשביל הצבא זה סיבה לתת לי פרופיל 21, לכן אני מתנדב.

אני זוכר אותך , מתן אם אני לא טועה . שמע לא יתנו לך פרופיל 21 הפסיקו עם זה . יש לך 25\45 מהצבא באהבה 😃

נערך לאחרונה:
45 כבר לא קיים נראה לי. הייתי כבר בלשכת מתנדבים, ברגע שאתגייס יעלו לי ל25
אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית אז אני ירשום כאן .

שמע חבר לפניי שאתה מתגייס תשמתש בכוח שיש לך כמתנדב וזה לבחור מה לעשות ולאן .

ימכרו לך הרבה חרא אני מציע לך לבקש מדריך חדר כושר בווינגיט זה התפקיד הכי טוב בצהל . וגם יחסית לצהל זה החדר כושר הכי טוב .כל מי ששם הוא בסוג של פרוטקציה . גם למתנדבים יש כוח .

מה גם שעכשיו חסר לנו חיילים שמה אז אם תרצה תגיד לי אני ינסה לדחוף אותך משם .

יש פה אחלה אנשים , במיוחד עכשיו שמחליפים חלק גדול מהסגל של המפקדים . אין לך שישי שבת אתה יכול בדרך כלל להתאמן גם בזמן משמרת ואם זה קרוב לך לבית אז בכלל הסתדרת .

דבר איתי אם אתה בעיניין של זה , דבר שני מזה AD ....חיפשתי על זה מידע ובגלל השם הקצר של זה לא מצאתי !!

• פותח/ת השרשור
תודה על ההצעה, אבל כבר יש כיוון. מנסים כרגע להכניס אותי לכמה יחידות ובגלל שאני מתנדב יש לי סיכויים גבוהיים יחסית להתקבל.
אני לא יודע איפה ראית באשכול AD, אבל בכל מקרה AD זה קיצור לANABOLIC DIET.
לגבי אימונים אני לא כל כך דואג, מכיוון שאני מתנדב ועוד חולה צליאק אז כנראה ישחררו אותי לפחות חמשושים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית