הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת א.ש תמונות עדכון ממסה

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
טוב קיצור,
אפשר לומר שכל העבודה הקשה שלי במשך השנה האחרונה הלכה לפח.
או במילים אחרות - עדכון מסה!

20120117221510.jpg

20120117221646.jpg

20120117221852.jpg

20120117221918.jpg

20120117221740.jpg

תמונת השוואה משיא החיטוב, אוגוסט 2011:
20110810201557.jpg

כמה מילים לפני...
זאת המסה הראשונה שלי, אחרי חיטוב של כמעט שנה שמבחינתי הלך לפח. עליתי כ-10 ק"ג מהמשקל הכי נמוך שהצלחתי להגיע אליו ב-KCD. לא יודע אם לצחוק או לבכות, אבל זה המצב. יחס מסחרר של 1:50 לטובת השומן אני מעריך
מבקש הערכת א.ש. למרות שתכלס אני יודע שאני 9% 🤡

משקלים SS הכל RM5
סקוואט: 105x3
בנצ' פרס: 95x3
דדליפט (לומד את הטכניקה): 115x3
פרס: 50x3 עדיין מתקשה להעלות במשקלים
מתח משקל גוף: 10,8,6 חזרות לכל סט בהתאמה.

אילולא האבט"ש שיש לי בסוף החודש הייתי מתחיל את החיטוב אתמול. סוף פברואר מתחיל KCD על 15 גרם פחמימה, הפעם זה לא יקח שנה וגם לא חצי שנה.

כרגע מתסף במולטיויטמין, D, C, אומגה 3 וקריאטין טהור (אני בשלב העמסה 20 גרם ליום).

תודה:(

נערך לאחרונה:
אל תתבאס, אבל זה קרוב ל-20 לדעתי. מצד שני, אתה מפוצץ בנוזלים ובלא מעט שומן ככה שקשה להעריך בדיוק. כמה זמן לקח לך לעלות את ה-10 קילו האלה?

• פותח/ת השרשור
אל תתבאס, אבל זה קרוב ל-20 לדעתי. מצד שני, אתה מפוצץ בנוזלים ובלא מעט שומן ככה שקשה להעריך בדיוק. כמה זמן לקח לך לעלות את ה-10 קילו האלה?
אפשר להגיד שסוף אוגוסט היה ה-PEAK של החיטוב. משם יצאתי להפסקה של שבועיים כדי להתאושש במטרה לחזור שוב לדיאטה, אבל פשוט לא הצלחתי לחזור.
עד סביבות נובמבר כל פעם ניסיתי לחזור לדיאטה, וכל פעם נשברתי אחרי כמה ימים מחדש. בדצמבר כבר הבנתי את הנזק ואמרתי שלפחות נתעל את זה לסוג של מסה, אבל תכלס זאת אשליה שאני מוכר לעצמי.

כנראה שצדקת, בסוף הסט פוינט ניצח

אני אומר - אם יש לך זין (וכסף, ויכולת, וזמן), נסה את AD למאסה.
נועז!

---------- התגובה התווספה ב 23:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:47 ----------

אגב ריפלקט נראה כאילו יש לי ולך גנטיקה מאוד מאוד דומה!! אם תסתכל על התמונות שלי ממאסה
נסה לדעתי למשוך עוד קצת מאסה ואז לעבור לחיטוב עם ליניארית (תוכל לסחוב עליות קלות במשקלים)

• פותח/ת השרשור
נועז!

---------- התגובה התווספה ב 23:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:47 ----------

אגב ריפלקט נראה כאילו יש לי ולך גנטיקה מאוד מאוד דומה!! אם תסתכל על התמונות שלי ממאסה
נסה לדעתי למשוך עוד קצת מאסה ואז לעבור לחיטוב עם ליניארית (תוכל לסחוב עליות קלות במשקלים)
כן, המבנה דיי דומה עכשיו כשאני מסתכל שוב. איך חיטבת אגב? דל פחמימה? איזה תוספים לקחת? אפדרין? יוהימבין? תוכל לפרט קצת איך הגעת למצב שאתה מוריד 8 קילו בחודש?

כן, המבנה דיי דומה עכשיו כשאני מסתכל שוב. איך חיטבת אגב? דל פחמימה? איזה תוספים לקחת? אפדרין? יוהימבין? תוכל לפרט קצת איך הגעת למצב שאתה מוריד 8 קילו בחודש?

AD
מת על החרא הזה
חודש וחצי ראשונים לא עשיתי אפילו פעם אחת אירובי
ואז הוספתי שראיתי שאני לא יורד קילו לשבוע.
פעם אחת של 20 דק' שנהיו פעמיים
רק עם השימוש ביהומבין ב11 אחוז התתחלתי לעשות פעמיים של 40 דק' בדופק ממוצע והורדתי סקוואטים (עומס) אבל עשיתי רק פשיטה לרגל.והפסקתי לנסות להרים ממש כבד

לאורך החיטוב לקחתי ויטמין סי מגנזיום ציטרט אבץ אני לא זוכר אולי גם מולטי,ויטמין די וקריאטין מונו עד שהתחלתי יוהמבין.
לפני אימונים כדור קפאין או 2 של פרולב עם כוס קפה של חצי כפית (סתם בשביל הטעם).
העמסות אצלי רק החיטוב הזה נעשו בקפדנות נורא.אכלתי דברים שישביעו אותי ולא איבדתי שליטה כל העמסה...הרכבתי אותה מפרכיות לחם קל וכ'ו. מידי פעם שהרגשתי שמגיע לי הייתי מביא איזה צ'יט

---------- התגובה התווספה ב 00:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:30 ----------

אה וכמובן שהקפדתי לשתות 4 ליטר מים ביום

טוב קיצור,
אפשר לומר שכל העבודה הקשה שלי במשך השנה האחרונה הלכה לפח.
או במילים אחרות - עדכון מסה!

אתה לא צריך להיות כזה דרמטי וממורמר. עשית (לדעתי) דרך יפה מאוד בשנה שעבדת ממש קשה. לאמר שהכל הלך לפח יהיה סתם פגיעה בעצמך.

אתה עדיין מתאמן, מרים משקלים כבדים יחסית. עכשיו נשאר לך רק לאזן את האכילה שלך ולהמשיך להתאמן ולהמשיך גם לצבור עוד מסת שריר.

נערך לאחרונה:
למה שפשוט לא תעשה מאסה דיי "נקיה" ? 200-500 קלוריות מעל ה BMR

אמרתי כבר את דעתי
למשוך עוד קצת
חיטוב על ליניארית-ואתה על במה משיג כוסיות כמו הקוקסינלים בחוף ג'רזי

יכול להיות שעלית בשומן ככה גם כי אין לך בקרה על האוכל וגם כי המשקלים שלך לא כ'כ גבוהים
אני כבר כמעט 4 חודשים ב-SS ועליתי 15 קילו אבל יחסית קצת שומן 3-4 % והמשקלים של כבר די גבוהים.

כל הכבוד. תוצאות דיי מרשימות.
בהצלחה בהמשך הדרך ואל תפסיק לעדכן.
דרך אגב במבה יש דרך לתקשר איתך חוץ מהפורום?( אין לי לי 150 הודעות...).
אני בקרוב מתכנן להתחיל חיטוב ורציתי להתייעץ איתך אם לא אכפת לך.
תודה רבה

אתה על א.ש גבוה מדי וחבל.

גם על מסה אפשר לבצע בקרה קלורית ולהישאר על א.ש סביר. השאלה כמה כוחות נפשיים יש לך. וזה עניין של אופי.

• פותח/ת השרשור
אתה על א.ש גבוה מדי וחבל.

גם על מסה אפשר לבצע בקרה קלורית ולהישאר על א.ש סביר. השאלה כמה כוחות נפשיים יש לך. וזה עניין של אופי.
אני ארד אותם שוב, למדתי להבא. מה הקשר לכוחות נפשיים?

איך כשאני מכיר את זה, כל פעם שהייתי מסיים חיטוב הייתי מתפזר "טוב נו, אני במסה המגש פיצה + 3 ליטר בירה האלה לא יכולים להזיק יותר מדי", הייתי אוכל זבל בכמויות וסביר להניח שעובר ת-5,000 ביום וגם מרגיש חרא באימונים בגלל זה.
אחרי איזה חודש של עלייה לא משמעותית במשקלי עבודה הייתי שוב פעם במצב כמעט כמו לפני החיטוב וזה היה מבאס לי תחיים.
עכשיו אני נמצא במסה בבקרה קלורית, אני לא עובר ת-500 חיובי ביום ולא אוכל שטויות ומתוקים, וגם לא אלכוהול, צ'יט אני מרשה לעצמי פעם בשבוע-שבועיים, אבל גם אותו אני מחשיב פחות או יותר בערכים ולא אוכל מכל הבא ליד כמו בעבר.

אני מעריך שאתה זוכר אותי, אם זה מנחם אותך אני התגייסתי ומאז החיטוב עליתי 13 קילו כאשר רובם שומן
אני באזור ה-20% מחכה לרגע שאני אשיג יומיות ואז חוזר לחיטוב לאזור ה-12 ומשם מסה עדינה.

אני מעריך שאתה זוכר אותי, אם זה מנחם אותך אני התגייסתי ומאז החיטוב עליתי 13 קילו כאשר רובם שומן
אני באזור ה-20% מחכה לרגע שאני אשיג יומיות ואז חוזר לחיטוב לאזור ה-12 ומשם מסה עדינה.

ממה עלית 13 קילו בצבא ? למה מה כבר נותנים לכם לאכול שם !?!?!
פאק אם איך שהיית ניראה... אם אני הייתי ניראה ככה ואז עולה ל 20% א.ש הייתי מתאבד...

• פותח/ת השרשור
חח בתכלס זה לא כזה מנחם.
בכל מקרה, הרחמים העצמיים האלה לא עוזרים לי בכלל. עשיתי טעות, ראיתי את הסרטונים של רן עם ה-3 MARS שהוא דופק לפני השינה וחשבתי שזאת הדרך.

אחרי האבט"ש מבטיח לעדכן עם חיטוב AD בליניארי 👑

ממה עלית 13 קילו בצבא ? למה מה כבר נותנים לכם לאכול שם !?!?!
פאק אם איך שהיית ניראה... אם אני הייתי ניראה ככה ואז עולה ל 20% א.ש הייתי מתאבד...

עליתי 7 קילו לפני שהתגייסתי כחלק ממסה סבירה ולא מוגזמת שעליהם אני לא מזיל אפילו דמעה אחת
הגעתי לשיאים במשקלי עבודה והכל היה ורוד. עד שהתגייסתי.
חודש טירונות (02) שבו עליתי 5 קילו ובכל החודש הזה התאמנתי 3 פעמים
ככה שזה נטו 5 קילו של שומן ונוזלים
ועכשיו חצי חודש האחרון עליתי עוד קילו... אבל מי סופר...
אה.. וכן, גם אני כמעט התאבדתי (לא באמת, אבל לא רחוק מזה),
הנחמה שלי זה הנסיון והידע בתחום אני יודע כשאשיג את היומיות אני אצליח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית