הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בנוגע לפרס.

Beast and cheat

מושעה
5,874
2,127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
9,550
5,874
2,127
נהלל, טבעון, וינגייט
אהלן
מספר שאלות בנוגע לפרס:
1. האם המוט צריך לשבת על שורש כף היד או על כריות כף היד? ומה צריך להיות רוחב האחיזה?
2. בנוגע לעמידה - האם הברכיים צריכות להיות נעולות? ומה לגביי רוחב הפיסוק וזוויות כפות הרגליים?
3. הגב התחתון - האם אמור להיות בו קימור קטן, או שבכלל לא?
4. אם יש לכם סרטונים של הדגמה של פרס רגיל ומיליטרי פרס, אשמח לקבל. הכוונה היא לסרטונים של מישהו עושה את זה בטכניקה מושלמת, סרטוני הדרכה כבר ראיתי אבל עדיין נשארו לי חורים.

תודה רבה!

1.כהמוט למטה (על החזה ה"עליון") הוא על כריות כף היד אצלי,ורוחב האחיזה שלי הוא טיפ טיפה יותר מרוחב כתפיים
2.ברכיים נעולות,רוחב כתפיים
3.תוך כדי הפרס יכולה להיווצר מצב שתהיה "קשת" קטנה בגב התחתון,זה בסדר.
4.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20954

זה הפרס שלי,לא יודע כמה הוא מושלם אבל אני חושב שהוא בטכניקה טובה,יש הערות קלות בתגובות תוכל לקרוא

• פותח/ת השרשור
1.כהמוט למטה (על החזה ה"עליון") הוא על כריות כף היד אצלי,ורוחב האחיזה שלי הוא טיפ טיפה יותר מרוחב כתפיים
2.ברכיים נעולות,רוחב כתפיים
3.תוך כדי הפרס יכולה להיווצר מצב שתהיה "קשת" קטנה בגב התחתון,זה בסדר.
4.
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=20954

זה הפרס שלי,לא יודע כמה הוא מושלם אבל אני חושב שהוא בטכניקה טובה,יש הערות קלות בתגובות תוכל לקרוא
תודה רבה על התגובה...

1. כשהמוט למטה הוא על כריות כף היד, אבל כשהוא עולה אני צריך גם לסובב טיפה את כף היד קדימה ככה שבקצה התנועה הוא כבר ישב על שורש כף היד, נכון?
2. בטוח לגביי ברכיים נעולות? כי זה נשמע יותר הגיוני עם ברכיים מכופפות מעט (160 מעלות ככה)
3. האם אני צריך לנסות למנוע את הקשת בגב התחתון עד כמה שניתן? (למרות שזה לפעמים לא יתאפשר)

4. טוב אתה! 👏

האחיזה של הפרס צריכה להיות יותר קצרה מאחיזה בבאנץ פרס ?

למשל בפרס אני מחזיק בפסים במוט כמו בבאנץ למשל ..

1840.jpg

תודה רבה על התגובה...

1. כשהמוט למטה הוא על כריות כף היד, אבל כשהוא עולה אני צריך גם לסובב טיפה את כף היד קדימה ככה שבקצה התנועה הוא כבר ישב על שורש כף היד, נכון?
2. בטוח לגביי ברכיים נעולות? כי זה נשמע יותר הגיוני עם ברכיים מכופפות מעט (160 מעלות ככה)
3. האם אני צריך לנסות למנוע את הקשת בגב התחתון עד כמה שניתן? (למרות שזה לפעמים לא יתאפשר)

4. טוב אתה! 👏

1.כן
2בטוח
3.אין לי שמץ
4.תודה רבה

האחיזה של הפרס צריכה להיות יותר קצרה מאחיזה בבאנץ פרס ?

למשל בפרס אני מחזיק בפסים במוט כמו בבאנץ למשל ..

ברור. איך אתה רוצה לעשות פרס בעמידה (לא מדבר על לחיצה מאחורי הראש) עם אחיזה כזאת רחבה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית