הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי גב אחרי דדליפט

חןחן

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
37
29
0
אני מניח שאין פה סמכות רפואית, ועדיין אני קצת חרד לעצמי אז אני אשאל. אני עושה דדליפט כבר המון זמן. כנראה שקרוב לשנתיים. אוהב מאוד את התרגיל ואף פעם לא הייתה לי בעיה איתו.
אתמול תוך כדי החזרה האחרונה הרגשתי מעין ״קנאק" כזה ומאז ועד עכשיו כואב לי כשאני צריך לעגל את הגב אפילו קצת. אני בעצם חייב להחזיק אותו נעול. לא כאבי תופת אבל מספיק כדי שאני ממש לא ארצה להתכופף.
הכאבים הם בגב התחתון-תחת עליון עם נטייה שמאל מהמרכז.
יש למישהו איזשהו אינדיקציה כמה פישלתי ומה הסיכוי שזה רק משהו שרירי ולא נפגע לי הגב עצמו?

נערך לאחרונה:
תמיד טוב לשאול.
כל עוד זה כאב נסבל אני מחזק את משה בכך שתן לזה כמה ימים ואז תהיה חכם יותר.
שתה מספיק נוזלים, תאכל טוב, תישן מספיק, אם אתה לוקח תוספי תזונה...קח אותם באדיקות,
ומנוחה קצרה בשכיבה מספר פעמים רב ככל שניתן במהלך היום בדרך כלל משפרים את המצב.
לי עוזרות כריות חימום, לחלק יותר טוב עם קור( זה גם תלוי בסוג הפציעה...)...שחק עם זה.

אני איש של קרח, יותר נכון - אפונה קפואה. סייקלים של 20 דקות כמה פעמים ביום עושים את העבודה.
יש לי גם כמה טיפים לתת לך לטכניקה שאני חושב שיעזרו אבל את זה אני כבר אעשה פרונטלית 😃

עריכה: לינק לפרוטוקול הפציעות של ביל סטאר, ההודעה השלישית בת'רד (רן תרגם את זה לפני שנתיים)
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=4387

נערך לאחרונה:
פרוטוקול הפציעות של סטאר לא מתאים לזה, ובטוח שלא מתאים לזה עד שידוע שמדובר בפציעת שריר (נדיר בגב) הוא לא מתאים אוטומטית לכל פציעה ולכן ריפטו הוריד אותו מהאתר שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית