הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיצויים מהמכון עקב פציעה... אפשרי??

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
אם אני מתחת ל18,
ביצעתי סקוואטים בטכניקה לא טובה וכתוצאה מכך קרעתי את המיניסקוס (ניתוח לפני שבועים ד.א.).
יש לציין שבזמן שביצעתי את הסקואט המדריכים העירו לי, אבל לא הציעו לי שום פיתרון/תחליף אחר, או דרך לשפר את הטכניקה שלי, (כי מן הסתם יש להם רגלי חסידה, סקואט זה ל'משוגעים'), ...הם גם לא אסרו עלי לבצע את התרגיל לגמרי.
קיצור יש מצב לפיצויים? משהו כספי?
למרות שאני כמעט בטוח שהחתימו אותי על איזה חוזה שכתוב בו שאני אחראי לכל מה שאני עושה במכון או משהו בסגנון...

תלוי בחוזה שלהם + היוועצות עם עורך דין שמתמחה בדינים הנ"ל.

יכול להיות שהם החתימו אותך על הסרת אחריות מסויימת בעוד שהחוק לא מאפשר את זה = לא חוקי ולכן, איש מקצוע יוכל להעניק לך מענה.

אפילו אם חתמת.
החתימה שלך לא שווה כלום אם אתה מתחת ל18.

תקנו אותי אם אני טועה!

חח אני חייב להגיד שאתה מצחיק קצת...
אתה יורד על המדריכים על זה שהעירו לך ולבסוף אתה זה שעשה טכניקה לקויה וגרמת לקרע במיניסקוס ?
חשבת אולי שהם באמת צדקו ואולי היית צריך להוריד משקל או לפחות לצפות בקצת סרטונים לפני שאתה קורע לעצמך את המיניסקוס...
משעשע..

כל עוד יהיו חוקים טיפשיים יהיו אנשים טיפשים שיוכלו לנצל אותם

משפט קצת יותר כוללני... 😛
"מתן שוחד והעלמת מס הם התרופות היעילות ביותר נגד חוקים אבסורדיים"

איך אתה באותו הפוסט מצליח :

1. להתלונן על סוג המדריכים שכולנו לא סובלים...
2. במו ידיך לקרב את העת בה במכון שלך לא יעשו סקוואטים חופשיים יותר?

איזה סוג של טמטום צריך בשביל זה?

רוב המכונים מסירים מעצמם אחריות וגם אם המכון לא עשה את זה, זאת טעות שלך כי התעלמת מהערות המדריכים והמשכת בשלך.

אם הייתה עושה סקוואט והכלוב היה נשבר או משהו הייתה לך סיבה אבל עכשיו חבל על הכוח והזמן שלך.

איכשהו נשמע לי שאתה משקר ושקרעת את המיניסקוס במקום אחר, אם בכלל.

אתה יורד על המדריכים על זה שהעירו לך ולבסוף אתה זה שעשה טכניקה לקויה וגרמת לקרע במיניסקוס ?
חשבת אולי שהם באמת צדקו ואולי היית צריך להוריד משקל או לפחות לצפות בקצת סרטונים לפני שאתה קורע לעצמך את המיניסקוס...
משעשע..

פלוס אחד!🙌

אתה לא יכול להוכיח שאת המניסקוס קרעת בחדר כושר אלא אם נפצעת בחדר כושר ופינו אותך משם באמבולנס לבית חולים ושם קבעו שיש לך קרע

אתה יכול לתבוע גם את ממשלת מאדים שנקרע לך המניסקוס בטיול למאדים בדיוק לפני שהחללית הגיע לירח

אף שופט לא יקבל את זה בלי שתוכל להוכיח שמשם נגרם לך הנזק

אתה לא יכול להוכיח שאת המניסקוס קרעת בחדר כושר אלא אם נפצעת בחדר כושר ופינו אותך משם באמבולנס לבית חולים ושם קבעו שיש לך קרע

אתה יכול לתבוע גם את ממשלת מאדים שנקרע לך המניסקוס בטיול למאדים בדיוק לפני שהחללית הגיע לירח

אף שופט לא יקבל את זה בלי שתוכל להוכיח שמשם נגרם לך הנזק
אם כך, מה הבעיה? שיעשה את זה באימון הבא.

אצלנו בן אדם שהניח דמבל על המסילת מדף ונחתכה לו האצבע- קיבל משהו מחברת ביטוח

על מה לתבוע? רשלנות? אין רשלנות. מבחינת ביטוח, יש מצב, כי אתה מבוטח שם ברגע שעשית מנוי. לך תוכיח עכשיו שזה בגלל הסקוואט..

איך אתה באותו הפוסט מצליח :

1. להתלונן על סוג המדריכים שכולנו לא סובלים...
2. במו ידיך לקרב את העת בה במכון שלך לא יעשו סקוואטים חופשיים יותר?

איזה סוג של טמטום צריך בשביל זה?

צודק ב2.
כמה פעמים סיפרו לי במכון על אנשים שתבעו את המכון על זה שהם נפצעו בסקוואט ובגלל זה הם לא מסכימים לאנשים לעשות את התרגיל הזה יותר.

לא האמנתי למה שהם סיפרו לי את שראיתי את הפוסט הזה..

• פותח/ת השרשור
משעשע..

בוא תגיד לי מה היית עושה במקומי... הם לא ידעו לומר/להדגים מה לתקן, הם פשוט אמרו לי לעזוב את התרגיל הזה וזהו. יודע מה, בסדר.. נגיד עזבתי את הסקווט... אין שם אפילו לחיצת רגליים. יש לך אלטרנטיבה?

---------- התגובה התווספה ב 22:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:36 ----------

איכשהו נשמע לי שאתה משקר ושקרעת את המיניסקוס במקום אחר, אם בכלל.

אתה צודק אולי אני משקר, פשוט לא עשיתי שום פעילות אחרת חוץ מחד"כ בתקופה האחרונה.
רגע אולי גם לא קרעתי בכלל את המיניסקוס וכל ו101 בדיקות שעשיתי כולל MRI גם שוות לתחת+הניתוח שהיה לי לפני שבועיים בברך היה שקר, לא הייתי צריך אותו כלל! :🙁

זה נשמע מה לי מוזר מה שאתה מנסה , ולא ניראלי ששופט רציני יפסוק משהו שיעזור לך.
אם זה חברה גדולה אל תטרח בכלל החוזים שלהם כ"כ קשים שאולי בסוף אתה תיהיה חייב להם כסף.

חוץ מזה זה נשמע לי כמו לתבוע את חברת החשמל על זה שנתקעת ברחוב בעמוד חשמל.
באותה מידה אתה יכול לנסות להרים עם השיניים משקולות במכון כי "אף מדריך לא אמר לי משהו" ולתבוע על זה שנשברה לך השן.

בוא תגיד לי מה היית עושה במקומי... הם לא ידעו לומר/להדגים מה לתקן, הם פשוט אמרו לי לעזוב את התרגיל הזה וזהו. יודע מה, בסדר.. נגיד עזבתי את הסקווט... אין שם אפילו לחיצת רגליים. יש לך אלטרנטיבה?

---------- התגובה התווספה ב 22:39 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:36 ----------

אתה צודק אולי אני משקר, פשוט לא עשיתי שום פעילות אחרת חוץ מחד"כ בתקופה האחרונה.
רגע אולי גם לא קרעתי בכלל את המיניסקוס וכל ו101 בדיקות שעשיתי כולל MRI גם שוות לתחת+הניתוח שהיה לי לפני שבועיים בברך היה שקר, לא הייתי צריך אותו כלל! :🙁

פינו אותך מהמכון באמבולנס?

תגיד לי אתה שפוי ?
הרופא הסביר לך מזה קרע במיניסקוס ? אתה מודע לזה שדפקת את הברך שלך רק כי ראית כמה תגובות של חברה בפורום רושמים או סקוואט או למות ?
אני רוצה לראות את הגולש ההארדקור שיעדיף קרע במיניסקוס העיקר לעשות סקוואט אפילו אם אף אחד לא מלמד אותך !
זה החשיבה הכי טיפשית ששמעתי...
אם הם אמרו לך עזוב את התרגיל ואתה מבין שלפי ההערות שלהם וגם הראייה שלך שאתה עושה לא נכון אז תעזוב את התרגיל או שתחפש מישהו שילמד אותך לפני שאתה שם משקל בכלל...
ואני מניח ששמת משקל כי לא סתם ברך נדפקת מ-20 קילו מוט.. אז כן, יש לי הרבה אלטרנטיבות.

• פותח/ת השרשור

תגיד לי אתה שפוי ?
הרופא הסביר לך מזה קרע במיניסקוס ? אתה מודע לזה שדפקת את הברך שלך רק כי ראית כמה תגובות של חברה בפורום רושמים או סקוואט או למות ?
אני רוצה לראות את הגולש ההארדקור שיעדיף קרע במיניסקוס העיקר לעשות סקוואט אפילו אם אף אחד לא מלמד אותך !
זה החשיבה הכי טיפשית ששמעתי...
אם הם אמרו לך עזוב את התרגיל ואתה מבין שלפי ההערות שלהם וגם הראייה שלך שאתה עושה לא נכון אז תעזוב את התרגיל או שתחפש מישהו שילמד אותך לפני שאתה שם משקל בכלל...
ואני מניח ששמת משקל כי לא סתם ברך נדפקת מ-20 קילו מוט.. אז כן, יש לי הרבה אלטרנטיבות.

שפוי אני כן. חשבתי שהטכניקה שלי הייתי טובה ולאחר מכן הסתבר לי היא לא.
באמת שלא זלזלתי במדריכים, פשוט לא היה להם מה להציע לי חוץ לעזוב את התרגיל. לכן נשארתי בשלי והמשכתי לעשות את התרגיל משום שלא היה לו תחליף, והייתי בטוח בטכניקה שלי.
איך זה הופך אותי ללא שפוי? אתה חושב שאם הייתי יודע לפני כן מה יחס ה-סיכון:תועלת פה הייתי ממשיך?

מותר לשאול באיזו תוכנית התאמנת , מה היתה תדירות הסקוואטים שלך ומה המשקלים שהגעת אליהם? כמה זמן אתה כבר עושה סקוואטים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית