הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בSS וחדר כושר

• פותח/ת השרשור hai
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

hai

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
0
46
0
שלום אני מתאמן חמישה שבועות SS
הגעתי לסקווט ודדליפט 92.5
אני עושה דדלפיט כל אימון אבל מהשבוע אני ניראה לי ולכן פניתי לפה צריך להוריד את קצב העליה מ7.5 בדדליפט ולהוסיף אימון כן אימון לא עם bor
כלומר מין חלוקה של AB חוץ מהסקווט

בלי קשר אני הגעתי למצב שאני צריך לקנות עוד פלטות וכלוב
אני לא מצליח למצוא כלוב בסביבות ה1500 אם מישהו יוכל לעזר בזה אז תודה כי זאת העדפה הראשונה שלי .

במצב שאני לא יקנה כלוב חשבתי למכור את הציוד ולעבור לחדר כושר ובגלל שאני עוד חצי שנה מתגייס המנוים של החצי שנה לא משתלמים בכלל לכן אם יש למישהו המלצה לחדר כושר אני גם ישמח אני גר ממש במרחק נסיעה קצר בין רמלה לוד רחובות ומודיעין אם יש למישהו חדר כושר שמותר להתאמן בו SS עם כלוב והכל במחיר טוב לחצי שנה אני אשמח

ותודה!

יש אפשרות לקנות רק סטנד. ואז במידה ואתה נתקע בסקוואט אתה מעיף את המוט אחורה.
ובאמת אין סיבה לדדליפט כל אימון

• פותח/ת השרשור
כשערה למות בבנץ ויש כאלו שאמרו לי שבשביל לעלות בss עשרים קילו ולמצות עד הסוף חוד ראשון לעשות שדחפיו שלוש פעמים בשבוע אחרי חודש להוסיף bor או פאוורקלין ואחרי עוד חודש בנוסף לשלושה תרגילים באימון להוסיף פעם פעמיים בשבוע מתח בסופצינה משו כזה

• פותח/ת השרשור
קודם כל אני מצטער אם אני מקפיץ או משהו כזה פשוט לא קיבלתי תשובה מלאה אני צריך דחוף

ההודעה הקודמת נכתבה מהאייפון ובגלל זה היא לא כל כך מובנת (הוא ''מתקן'' מילים)
אין לי מי שיעזור או ישמור בבנץ' באופן קבוע אני אשמח לכל הערה או הארה שתהיה ולכל עזרה בכללי

תודה

• פותח/ת השרשור
יש אפשרות רק שכרשא משתמשים בדמבלים העליה במשקלים יותר קשה
ובלי קשר זה יהיה קשה לשים 60 קילו על דמבלים
מה גם שהבנתי שזה יותר ל''מנוסים'' בגלל שיותר קשב לעשות טכניקה טובה ויציבה ככה

אין לי אייפון, אז רציתי לדעת: האם אין שם סימני פיסוק, כמו "," ו- "."?

• פותח/ת השרשור
אין לי אייפון, אז רציתי לדעת: האם אין שם סימני פיסוק, כמו "," ו- "."?

נכון שלא השתמשתי בסימני פיסוק , כשאני כותב מהאייפון אני מתעצל
ובלי קשר ההודעה שלך שאומנם יש בה סימני פיסוק לא רק של עוזרת אלא גם סוטה מהנושא ואם ניסית לצאת גבר זה לא עזר.
אני בסך הכל חשבתי להקשר עזרה מאנשים עם יותר ניסיון , אין לך משהו מועיל לומר או לפחות קשור עדיף שתשב בשקט.

וסתם קצת סימני פיסוק שתרגיש מסופק ״.,׳;:()

נכון שלא השתמשתי בסימני פיסוק , כשאני כותב מהאייפון אני מתעצל
ובלי קשר ההודעה שלך שאומנם יש בה סימני פיסוק לא רק של עוזרת אלא גם סוטה מהנושא ואם ניסית לצאת גבר זה לא עזר.
אני בסך הכל חשבתי להקשר עזרה מאנשים עם יותר ניסיון , אין לך משהו מועיל לומר או לפחות קשור עדיף שתשב בשקט.

וסתם קצת סימני פיסוק שתרגיש מסופק ״.,׳;:()

אם אתה מתעצל לפסק את ההודעות שלך כדי שלנו יהיה קל לקרוא אותן ולעזור לך, אין סיבה שאנחנו נתאמץ כדי להבין את מה שאתה כותב.

האשכול ננעל. עכשיו אני גם גבר וגם מסופק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית