הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 4 חודשים חיטוב והתחזקות [17] 😃) עם חרא של גנטיקה

Mutabcia

משתמש מתחיל
163
0
נק' מוניטין:
-92
163
0
4 חודשים חיטוב והתחזקות [17] 😃) עם חרא של גנטיקה !!!

402134_2364101071884_1531096511_31709083_428919317_n.jpg

• פותח/ת השרשור
סבבה אני יחפש ויעלה 😃
עסקתי בזה שיש לי חרא של גנטיקה שאני שוחה 14 שנה וגם ממשיך ולא הייתה לי שום תוצאה מבחינת פיתוח גוף ,סיבולת זה משו אחר ... ו4 חודשים שאני במכון יש תוצאות מדהימות לדעתי יחסית למה שהיתיי. ויש לי חרא של גנטיקה כי כולם מהמשפחה שלי כולל מדצ אמא ואבא הם שחיפים או אנשים שמנים .

סבבה אני יחפש ויעלה 😃
עסקתי בזה שיש לי חרא של גנטיקה שאני שוחה 14 שנה וגם ממשיך ולא הייתה לי שום תוצאה מבחינת פיתוח גוף ,סיבולת זה משו אחר ... ו4 חודשים שאני במכון יש תוצאות מדהימות לדעתי יחסית למה שהיתיי. ויש לי חרא של גנטיקה כי כולם מהמשפחה שלי כולל מדצ אמא ואבא הם שחיפים או אנשים שמנים .

לא אמורה להיות להיות שם תוצאה מבחינת פיתוח גוף.

תרביץ מסה,ואז תדע איזה גנטיקה יש לך.

קצת מפגר שאני צריך לפחות 10 הודעות כדי להוסיף קישור אז מצטער על ההודעה הזאתי.. :S

היא אולי מפתחת את הגב, וגם זה עד גבול.
אם אתה חושב שכל השחיינים המקצועיים נראים כמו שהם נראים רק משחייה, אתה באשלייה.

• פותח/ת השרשור
מפתחת את מה?
טרפזים גב חזה ????

אני לא אומר את זה אני לא אומר שכל השחיינים המקצוענים זה רק בגלל שהם שוחים אני אומר שבכללי למשו כמוני ששחה המון שנים ואין תוצאות רק סיבולת זה מראה על גנטיקה

טרפזים גב חזה ????

אני לא אומר את זה אני לא אומר שכל השחיינים המקצוענים זה רק בגלל שהם שוחים אני אומר שבכללי למשו כמוני ששחה המון שנים ואין תוצאות רק סיבולת זה מראה על גנטיקה
זה לא אומר כלום על גנטיקה .. מה שחייה מפתחת????? אתה עונה בעצמך על השאלה שלך כל פעם שאתה אומר שהשגת סיבולת אבל מפה ועד "לפתח" גוף משחייה... תן מסה חביבי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית