מידע ארוחת בוקר למסה

shanidaniel

משתמש פעיל
999
4
נק' מוניטין:
437
999
4
טוב בכללי הרעיון הזה מיועד לאלה שקשה להם לאכול את הכמות קלוריות שהם צריכים (כמוני)

בכללי הרעיון הוא לאכול הרבה קלוריות ממקור טוב בלי לסתום את הקיבה ואיך שאני עושה את זה בארוחת בוקר זה
אני אוכל קרטון חלב (ליטר) ביחד עם 200-300 גרם קורנפלקס צהוב כזה של תלמה וזה יוצא
1300-1620 קלוריות בארוחת בוקר שאחרייה אפשר עוד להמשיך לאכול בהמשך היום והבטן לא נסתמת
אחרי פתיחה כזאת של היום תוכלו לסגור את כמה קלוריות שאתם צריכים ביום הרבה יותר בקלות מקווה שעזרתי

באמת קשה לך לאכול 3000-3500 קלוריות ביום מאוכל "נקי"?
זה יוצא בערך 5 ארוחות רגילות, זה בערך כמו מה שבן אדם שלא מתאמן אוכל
אתה לא צריך לשתות ליטר חלב וחצי קילו קורנפלקס בבוקר כדי להגיע לזה
בכל מקרה אם אתה רוצה דרך מהירה להכניס קלוריות זה שייק : תכניס שיבולת שועל, חלב, חלבון, פירות

עדי בנימה קצת יותר רצינית.
תאמין לי אני לא הראשון שיקפוץ ויבקש "רפרנס" על כל דבר שזז.
אבל נעשו מחקרים לגבי עניין של ארוחות קטנות, מול ארוחות גדולות.
לא מצאו עדיפות או יתרון ממה שזכור לי.

חוץ ממחקרים, לא חסרים אנשים שהתקדמו יפה מאוד בעזרת שתי הגישות.
אני בטוח שאתה מכיר מספיק מפתחי גוף שפיתחו אחלה "גופות" עוד הרבה לפני שצצו להם כל מני "גישות באדי בילדינג" כמו לאכול כל שלוש שעות.

לגבי מה לאכול...
אני מסכים שאין סיבה לאכול שטויות בשביל "להשלים קלוריות".

בכל מקרה זה עניין של בקרה קלורית. הרבה אנשים פשוט אוכלים יותר מדי ממה שם אמורים.
אולי זה עניין מנטאלי?
קשה לפתח שריר, זה לוקח זמן... ואנשים "נלחצים" כשהם לא עולים במשקל אז הם מכניסים יותר אוכל.

אני הייתי אוכל 100 גרם של קוואקר סקוויירס
242.JPG
בערך קערה שלמה של זה. עם כמה חלב שמספיק לי. ועוד סקופ חלבון עם חלב ולא מים

זה יוצא המון חלבון וכמות לא רעה בכלל של פחמימות

עדי בנימה קצת יותר רצינית.
תאמין לי אני לא הראשון שיקפוץ ויבקש "רפרנס" על כל דבר שזז.
אבל נעשו מחקרים לגבי עניין של ארוחות קטנות, מול ארוחות גדולות.
לא מצאו עדיפות או יתרון ממה שזכור לי.

חוץ ממחקרים, לא חסרים אנשים שהתקדמו יפה מאוד בעזרת שתי הגישות.
אני בטוח שאתה מכיר מספיק מפתחי גוף שפיתחו אחלה "גופות" עוד הרבה לפני שצצו להם כל מני "גישות באדי בילדינג" כמו לאכול כל שלוש שעות.

לגבי מה לאכול...
אני מסכים שאין סיבה לאכול שטויות בשביל "להשלים קלוריות".

בכל מקרה זה עניין של בקרה קלורית. הרבה אנשים פשוט אוכלים יותר מדי ממה שם אמורים.
אולי זה עניין מנטאלי?
קשה לפתח שריר, זה לוקח זמן... ואנשים "נלחצים" כשהם לא עולים במשקל אז הם מכניסים יותר אוכל.
אני לא הזכרתי את העניין של ארוחות קטנות ותכופות מול ארוחות גדולות. ברור שאין יתרון לגישה אחת מול השניה. מה שאני טוען זה שארוחה כמו שפותח הפוסט ציין היא מיותרת כי זה באמת מעבר למה שהגוף יכול להתמודד איתו בארוחה אחת. ולא צריך שום רפרנס לזה מספיק היגיון בריא. אלה עם כן הוא בא ואומר שהוא אוכל עוד ארוחה אחת וצם במשך כל היום אז זה עוד בסדר אבל הגישה הזאת "הילדותית" הזאת של אני במסה ואני יכול לאכול כל מה שאני רוצה ורצוי כמה שיותר היא דבילית ומראה על חוסר הבנה וילדותייות ולא רק שלא מקדמת לשום מקום היא גם מונעת התקדמות. אחרכך בחיטוב אנחנו נראה ממנו פוסט בסיגנון אני 90 קילו על 25% שומן רוצה להגיע ל 10% שומן. נו באמת זה רציני?! כל אחד צריך לחשב מה הצריכה היומית שלו ולשנות אותה בהתאם למטרות לאכול 2000 קלוריות מעל התחזוקה זה לא מתכון לגדילה זה מתכון להשמנה.

• פותח/ת השרשור
אני לא הזכרתי את העניין של ארוחות קטנות ותכופות מול ארוחות גדולות. ברור שאין יתרון לגישה אחת מול השניה. מה שאני טוען זה שארוחה כמו שפותח הפוסט ציין היא מיותרת כי זה באמת מעבר למה שהגוף יכול להתמודד איתו בארוחה אחת. ולא צריך שום רפרנס לזה מספיק היגיון בריא. אלה עם כן הוא בא ואומר שהוא אוכל עוד ארוחה אחת וצם במשך כל היום אז זה עוד בסדר אבל הגישה הזאת "הילדותית" הזאת של אני במסה ואני יכול לאכול כל מה שאני רוצה ורצוי כמה שיותר היא דבילית ומראה על חוסר הבנה וילדותייות ולא רק שלא מקדמת לשום מקום היא גם מונעת התקדמות. אחרכך בחיטוב אנחנו נראה ממנו פוסט בסיגנון אני 90 קילו על 25% שומן רוצה להגיע ל 10% שומן. נו באמת זה רציני?! כל אחד צריך לחשב מה הצריכה היומית שלו ולשנות אותה בהתאם למטרות לאכול 2000 קלוריות מעל התחזוקה זה לא מתכון לגדילה זה מתכון להשמנה.

אני יכול לדעת למה בדיוק הגוף שלא יכול להתמודד עם הכמות אוכל הזאת בארוחה אחת אבל הוא כן יכול בשתי אחורו בהפרש של 3 שעות אחת מהשנייה?.
ולא אתה לא תראה ממני פוסט כזה אני כבר חודשיים+ במסה ועליתי מאיזה 11-12 ל 14-15 שזאת עלייה מאוד איטית (יחסית לאחרים פה בפורום)

אני לא רואה תועלת בלעמיס ליטר חלב על הבוקר , זה לא עוזר לכלום חוץ מלכאבי בטן, למה לא לאכול קוטג'\טונה\יוגורט ?

דקה אתה אוכל על הבוקר 1500 קלוריות ואז במשך כל היום עוד 1500 אם כן אז לא מומלץ כי עדיף לחלק את המנות (אני מאוד רגיש ללקטוז של החלב אבל שביל זה יש כדורים נגד לקטוז)

נ.ב יש הרבה מתאמנים ששותים ליטרים של חלב לפני השינה ואז הגוף בונה את עצמו אבל מאזנים את הארוחות

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית