השמש תזרח בכל מיקרה אם תרצה או לא תרצה. על מי אני כופה לספק לי שירות?
אז אם השמש תזרח בכל מקרה, יש לך את חופש הבחירה או לא?
אתה רוצה שרון פאול יכפה על ה-state כמובן. אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ובעל או לשנות את ההגדרה של מה זה נישואים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השמש תזרח בכל מיקרה אם תרצה או לא תרצה. על מי אני כופה לספק לי שירות?
אל תהיה מצחיק, גם בנישואים אזרחיים רגילים אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ואישה. זו פגיעה לגיטימית שנעשית בשביל לממש את הזכויות של הלהט"ב.על ה-state כמובן. אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ובעל או לשנות את ההגדרה של מה זה נישואים.
כן, יש לי את הזכות לבחירה. אתה פשוט לא שם לב, פעם נוספת, להבחנה בין הזכויות למימוש הזכויות.אז אם השמש תזרח בכל מקרה, יש לך את חופש הבחירה או לא?
אל תהיה מצחיק, גם בנישואים אזרחיים רגילים אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ואישה. זו פגיעה לגיטימית שנעשית בשביל לממש את הזכויות של הלהט"ב.
כן, יש לי את הזכות לבחירה. אתה פשוט לא שם לב, פעם נוספת, להבחנה בין הזכויות למימוש הזכויות.
שוב, זו פגיעה לגיטימית במימוש הזכויות של מישהו אחר.אתה לא. הם מגדירים מה זה נישואים ולפי זה הם מחליטים אם לקבל או לא. אם ההגדרה של המדינה היא שנישואים זו פעולה בין גבר לאישה, אז זו פעולה בין גבר לאישה. מחר תחליט שאתה רוצה לאפשר נישואים בין גבר לכבשה, גם אז תהיה פגיעה ב"זכויות" שלך?
ובכלל, למה זה חשוב בכלל אם המדינה מכירה בנישואים שלך או לא?
שוב, זו פגיעה לגיטימית במימוש הזכויות של מישהו אחר.
[FONT="]הזכויות בתיאוריה הן בלתי-מוגבלות. חופש הביטוי, התנועה, הקניין וכו' של אדם הוא מוחלט. עם זאת, אין זה אפשרי שכל האנשים יממשו את הזכויות שלהם בו-זמנית. חופש-התנועה של אדם אחד מתנגש עם חירות הקניין של אחר; חופש הביטוי של אדם אחד מתנגש עם הזכות לכבוד של אדם אחר, וכן הלאה.[/FONT]
הרעיון שאני מציג בפניך (וגם בעבר) הוא שיש פה פגיעה לגיטימית (בעיניי) במימוש הזכויות של אדם אחר, בכדי שישמר בופן הטוב ביותר את מירב הזכויות בשביל מירב האנשים.
משום מה האסכולה האוסטרית עושה לי כאבי ראש, אני מעדיף שלא!😆אז אתה לא מבין את הקונספט של ליברטריאניזם אם אתה חושב שאלה הזכויות שיש לך. להפנות אותך לאשכול המתאים? 😛
אין בליברטריאניזם את הבעיה הזאת. יש לך זכות אבסולוטית לרכוש.
האסכולה האוסטרית זה ה-דבר.
פשוט קראתי את כל הויכוח שלכם וזה מה שעלה לי לראש 🤡לפחות תנסה להיות מצחיק.
טוב נו, אני אקרא. הדבר היחידי שקראתי ממה ששלחת שם זה מה שמורי רות'ברד כתב וגם אז חשבתי שחסרה לו ההבחנה הזו בין זכויות למימוש זכויות, חוץ מזה שהוא העליב את פיטר זינגר:(אין בליברטריאניזם את הבעיה הזאת. יש לך זכות אבסולוטית לרכוש.
האסכולה האוסטרית זה ה-דבר.
תקרא תקרא, זה טוב! רות'ברד הוא טרול מצוין.