הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SOPA/PIPA: הסוף של עידן המידע?

השמש תזרח בכל מיקרה אם תרצה או לא תרצה. על מי אני כופה לספק לי שירות?

אז אם השמש תזרח בכל מקרה, יש לך את חופש הבחירה או לא?

אתה רוצה שרון פאול יכפה על ה-state כמובן. אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ובעל או לשנות את ההגדרה של מה זה נישואים.

על ה-state כמובן. אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ובעל או לשנות את ההגדרה של מה זה נישואים.
אל תהיה מצחיק, גם בנישואים אזרחיים רגילים אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ואישה. זו פגיעה לגיטימית שנעשית בשביל לממש את הזכויות של הלהט"ב.

עריכה:
אז אם השמש תזרח בכל מקרה, יש לך את חופש הבחירה או לא?
כן, יש לי את הזכות לבחירה. אתה פשוט לא שם לב, פעם נוספת, להבחנה בין הזכויות למימוש הזכויות.

נערך לאחרונה:
אל תהיה מצחיק, גם בנישואים אזרחיים רגילים אתה כופה עליהם להכריז עליך כבעל ואישה. זו פגיעה לגיטימית שנעשית בשביל לממש את הזכויות של הלהט"ב.

אתה לא. הם מגדירים מה זה נישואים ולפי זה הם מחליטים אם לקבל או לא. אם ההגדרה של המדינה היא שנישואים זו פעולה בין גבר לאישה, אז זו פעולה בין גבר לאישה. מחר תחליט שאתה רוצה לאפשר נישואים בין גבר לכבשה, גם אז תהיה פגיעה ב"זכויות" שלך?

ובכלל, למה זה חשוב בכלל אם המדינה מכירה בנישואים שלך או לא?

העיקרון של הפיקוח נישואין חד מיניים הוא בגלל הונאות מס. 2 גברים שעובדים ומרוויחים יחסית הרבה (נגיד $200K בשנה) לא רוצים לשלם כל כך הרבה מיסים, אז הם מתחתנים ומשלמים 30% פחות מס (ככה זה עובד כרגע בארה"ב). זו אחת הסיבות העיקריות למה לא מאפשרים את זה, בלי קשר כרגע לדת ואמונה וכל מה שקשור בכך.

אתה לא. הם מגדירים מה זה נישואים ולפי זה הם מחליטים אם לקבל או לא. אם ההגדרה של המדינה היא שנישואים זו פעולה בין גבר לאישה, אז זו פעולה בין גבר לאישה. מחר תחליט שאתה רוצה לאפשר נישואים בין גבר לכבשה, גם אז תהיה פגיעה ב"זכויות" שלך?

ובכלל, למה זה חשוב בכלל אם המדינה מכירה בנישואים שלך או לא?
שוב, זו פגיעה לגיטימית במימוש הזכויות של מישהו אחר.
[FONT=&quot]הזכויות בתיאוריה הן בלתי-מוגבלות. חופש הביטוי, התנועה, הקניין וכו' של אדם הוא מוחלט. עם זאת, אין זה אפשרי שכל האנשים יממשו את הזכויות שלהם בו-זמנית. חופש-התנועה של אדם אחד מתנגש עם חירות הקניין של אחר; חופש הביטוי של אדם אחד מתנגש עם הזכות לכבוד של אדם אחר, וכן הלאה.[/FONT]
הרעיון שאני מציג בפניך (וגם בעבר) הוא שיש פה פגיעה לגיטימית (בעיניי) במימוש הזכויות של אדם אחר, בכדי שישמר באופן הטוב ביותר את מירב הזכויות בשביל מירב האנשים.

שוב, זו פגיעה לגיטימית במימוש הזכויות של מישהו אחר.
[FONT=&quot]הזכויות בתיאוריה הן בלתי-מוגבלות. חופש הביטוי, התנועה, הקניין וכו' של אדם הוא מוחלט. עם זאת, אין זה אפשרי שכל האנשים יממשו את הזכויות שלהם בו-זמנית. חופש-התנועה של אדם אחד מתנגש עם חירות הקניין של אחר; חופש הביטוי של אדם אחד מתנגש עם הזכות לכבוד של אדם אחר, וכן הלאה.[/FONT]
הרעיון שאני מציג בפניך (וגם בעבר) הוא שיש פה פגיעה לגיטימית (בעיניי) במימוש הזכויות של אדם אחר, בכדי שישמר בופן הטוב ביותר את מירב הזכויות בשביל מירב האנשים.

אז אתה לא מבין את הקונספט של ליברטריאניזם אם אתה חושב שאלה הזכויות שיש לך. להפנות אותך לאשכול המתאים? 😛

אז אתה לא מבין את הקונספט של ליברטריאניזם אם אתה חושב שאלה הזכויות שיש לך. להפנות אותך לאשכול המתאים? 😛
משום מה האסכולה האוסטרית עושה לי כאבי ראש, אני מעדיף שלא!😆
אני באמת לא בקיא כלכך בליברטריאניזם, אם אתה חושב שיש לך מה לומר על ההבחנה בין זכויות למימוש זכויות אז תכתוב.

אין בליברטריאניזם את הבעיה הזאת. יש לך זכות אבסולוטית לרכוש.

האסכולה האוסטרית זה ה-דבר.

tumblr_lc816hUcZz1qcjbhoo1_500.jpg

סליחה הייתי חייב:bananaparty:

טוב נו, אני אקרא. הדבר היחידי שקראתי ממה ששלחת שם זה מה שמורי רות'ברד כתב וגם אז חשבתי שחסרה לו ההבחנה הזו בין זכויות למימוש זכויות, חוץ מזה שהוא העליב את פיטר זינגר:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית