הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברת Kodak (קודאק) פשטה רגל

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
http://www.foxbusiness.com/industri...es-for-bankruptcy-protection/?test=latestnews

על סמך Chapter 11 שמבחינת החוק בארה"ב, בית המשפט מגן על החברה מבפני נושים, עד שהחברה מתארגנת מחדש. זה קצת יותר מורכב מזה, אבל זה בגדול הרעיון של פשיטת רגל על סמך פרק 11. יש גם פרק 7 ופרק 13, מי שרוצה לדעת יותר פרטים יש בויקיפדיה.

היא לא פשטה רגל לפני כמה שנים?
או נקנתה על ידי חברה גדולה שאני לא זוכר מיהי...

לא. אני מדבר על קודאק. הכרתי פעם מישהי שעבדה שם והבנתי שהם כבר לא נקראים ככה והם סופחו לענקית אחרת (קנון, ניקון או משהו דומה).
ואני לא חושב שהם פשטו רגל- הם עדיין מוכרים הרבה מוצרים.

• פותח/ת השרשור
לא. אני מדבר על קודאק. הכרתי פעם מישהי שעבדה שם והבנתי שהם כבר לא נקראים ככה והם סופחו לענקית אחרת (קנון, ניקון או משהו דומה).
ואני לא חושב שהם פשטו רגל- הם עדיין מוכרים הרבה מוצרים.
שוב, זו לא פשיטת רגל כמו שמכירים בארץ. בארה"ב יש כמה רמות של פשיטת רגל, Chapter 11 מביא לכל חברה הזדמנות לפשוט את הרגל ולצאת מהבורסה (אם כי אפשר עדיין לקנות מניות OTC) עד שהחברה מצליחה להתארגן מחדש ולשלם כסף לנושים. בית המשפט מגן על החברה וקובע לפעמים גם את מדיניות החזרת הכספים (למי לפני, למי אחרי, כמה וכדומה). המנהל של החברה נשאר עדיין בתפקידו ומריץ את החברה, כנ"ל המוצרים. יש עוד אופציה והיא להעמיד את החברה למכירה תוך כדי שכל ההלוואות של החברה בקיפאון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית