F FEMENEN משתמש קבוע 1,052 273 נק' מוניטין: 582 0 1,052 273 20/1/12 #1 התכנית שלי זה AB מחולק ABXAB A חזה גב יד אחורית B רגליים כתפיים יד קדמית ועכשיו שהתחלתי להעמיס בדדליפט באימון A אני לא יכול לעשות סקוואט כמו שצריך יום אחרי. רציתי לדעת עם יש דרך טובה לשלב בין השניים? או לוותר על הדדליפט?
התכנית שלי זה AB מחולק ABXAB A חזה גב יד אחורית B רגליים כתפיים יד קדמית ועכשיו שהתחלתי להעמיס בדדליפט באימון A אני לא יכול לעשות סקוואט כמו שצריך יום אחרי. רציתי לדעת עם יש דרך טובה לשלב בין השניים? או לוותר על הדדליפט?
DorT משתמש משקיע 2,363 624 נק' מוניטין: 1,823 0 2,363 624 20/1/12 #2 דדליפט קלאסי בעיקרון זה תרגיל רגליים ( למרות שהגב עובד בו)... אתה יכול לשים דדליפט באימון רגליים ולעשות רק סט עבודה אחד אחרי סקוואט ( כמו ב SS ) Upvote 0 Downvote
דדליפט קלאסי בעיקרון זה תרגיל רגליים ( למרות שהגב עובד בו)... אתה יכול לשים דדליפט באימון רגליים ולעשות רק סט עבודה אחד אחרי סקוואט ( כמו ב SS )
F FEMENEN משתמש קבוע 1,052 273 נק' מוניטין: 582 0 1,052 273 20/1/12 פותח/ת השרשור #3 אני עובד דדליפט בישביל הגב כך שאני עושה אותו ב A אבל יום אחרי יש לי רגליים,אני שוקל לוותר על הדדליפט או להוריד במשקל כך שאוכל להתאושש Upvote 0 Downvote
אני עובד דדליפט בישביל הגב כך שאני עושה אותו ב A אבל יום אחרי יש לי רגליים,אני שוקל לוותר על הדדליפט או להוריד במשקל כך שאוכל להתאושש