הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפה לפני אימון

Forceful

משתמש פעיל
380
1
נק' מוניטין:
248
380
1
התחלתי לשתות קפה שחור לפני אימון.

-איך למנוע מהגוף להתרגל לקפאין? כל כמה זמן צריך לעשות הפסקה?
-כמה זמן לפני אימון כדאי לשתות את הקפה? אני שותה בדרך כלל 30 דקות לפני.

*הארוחה שלי חצי שעה לפני אימון היא כזאת: בננה, יוגורט ו2 כפיות של קפה שחור.
אני מרגיש כבדות כזאת באימון בגלל שאני מפוצץ, מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
-כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? אתה יכול לשתות רק בימי אימון [3-4 פעמים בשבוע] ובשאר הימים להתנזר מקפאין. שתה 30-60 דק' לפני אימון.

-פשוט במקום חצי שעה לפני אימון תאכל שעה לפני.

• פותח/ת השרשור
-כמה פעמים בשבוע אתה מתאמן? אתה יכול לשתות רק בימי אימון [3-4 פעמים בשבוע] ובשאר הימים להתנזר מקפאין. שתה 30-60 דק' לפני אימון.

-פשוט במקום חצי שעה לפני אימון תאכל שעה לפני.

-אני שותה רק בימי אימון.
-וזה עדיין ישפיע?

אני שונא קפה שחור(שגם חלק ממנו שוקע בכוס) אז אני שם 2-3 כפיות קפה נמס (טסטר צויס:wub:) עם מעט חלב וזה מעורר אותי ממש באימון... הבעיה אח"כ שבלילה אני לא מצליח להרדם.😣(אני שותה קפאין רק לפני אימון)
אם אתה מרגיש שזה לא משפיע קח הפסקה של שבוע .

נערך לאחרונה:
אזולאי אז אתה ממש רגיש לקפאין... האמת שעליי זה לא משפיע ואני כן עושה מידי פעם הפסקות.
ובאמת עדיף לשתות קפה נמס מגורען במקום שחור.

אני שותה אספרסו כפול ( מכין אותו במקינטה ) ומשפיע עלי פצצה...רק לפני אימון ( 3-4 פעמים בשבוע ) ומתנזר משוקולד,קולה וכל מוצר אחר שמכיל קפאין ( למעט תה ירוק מדי פעם וגם ככה הוא מכיל יחסית % נמוך של קפאין )..
לגבי ארוחה לפני אימון - תאכל שעה עד שעה וחצי לפני האימון כך שהאוכל יספיק להתעכל קצת ולא "ישב" בבטן בזמן האימון.

"עזוב שחור, תנסה ירוק או חום "

מתן,כנראה שלא הגעת למקומות הנכונים בהודו 🚬🤪🚬

אני שותה אספרסו כפול ( מכין אותו במקינטה ) ומשפיע עלי פצצה...רק לפני אימון ( 3-4 פעמים בשבוע ) ומתנזר משוקולד,קולה וכל מוצר אחר שמכיל קפאין ( למעט תה ירוק מדי פעם וגם ככה הוא מכיל יחסית % נמוך של קפאין )..
לגבי ארוחה לפני אימון - תאכל שעה עד שעה וחצי לפני האימון כך שהאוכל יספיק להתעכל קצת ולא "ישב" בבטן בזמן האימון.

"עזוב שחור, תנסה ירוק או חום "

מתן,כנראה שלא הגעת למקומות הנכונים בהודו 🚬🤪🚬
גם אניעושה אותו דבר ^^^

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית