הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרתי עם כמה שאלות על תוכנית האימונים שלי ועל עוד כמה דברים

yakir yanai

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
אז יש לי כמה שאלות
1) אני מתאמן כבר הרבה זמן מסה ואני רואה שיפור, אבל לא כמו שאני רוצה. אני עובד כל יום חוץ מיום שבת, ואני עושה אימון a b c. עכשיו המאמן אמר לי שזה לא טוב והוא רוצה להוריד אותי ל:
a b, מנוחה, a b, מנוחה. מה שאומר שבמקום להתאמן 6 פעמים בשבוע אני מתאמן רק 4 פעמים.
האם זה טוב ?

2) אני מתאמן
ביום ראשון - יד קדמית וחזה
ביום שני - יד אחורית וגב
ביום שלישי רגליים כתפיים
עכשיו מה שקורה שאני עובד ביום ראשון על יד קדמית וחזה. אני עובד על השרירים האלה רק ביום רביעי, אז זה יוצא כאילו אני עושה אימון ab ומנוחה, כי בעצם השריר נח יומיים עד שאני חוזר לעבוד עליו.

3) למה אני צריך יום מנוחה מה זה יעשה לגוף ? ולמה לא להעמיס על השריר ?

4) והאם להוסיף פעילות אירובית לתוכנית שלי ?( אני חושש כי אירובי שורף שומן וזה הורס שריר ואני רוצה לבנות שריר כי אני עובד מסה )

5 ) ודבר אחרון: אני לא מצליח לפתח יד קדמית ולעומת זאת יד אחורית יש לי חבל על הזמן. אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי רעיונות לתרגילים לניפוח היד הקדמית אני ממש אשמח.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז יש לי כמה שאלות
1) אני מתאמן כבר הברה זמן מסה ואני רואה שיפור אבל לא כמו שאני רוצה אני עובד כל יום חוץ מיום שבת ואני עושה אימון a b c עכשיו המאמן אמר לי שזה לא טוב והוא רוצה להוריד אותי ל
a b מנוחה a b מנוחה מה שאומר שבמקום להתאמן 6 פעמים בשבוע אני מתאמן רק 4 פעמים
האם זה טוב ?

2) אני מתאמן
ביום ראשון - יד קדמית וחזה
ביום שני - יד אחורית וגב
ביום שלישי רגליים כתפיים
עכשיו מה שקורה שאני עובד ביום ראשון על יד קדמית וחזה אני עובד על השרירים האלה רק ביום רביעי אז זה יוצא כאילו אני עושה אימון ab ומנוחה כי בעצם השריר נח יומיים עד שאני חוזר לעבוד עליו

3) למה אני צריך יום מנוחה מה זה יעשה לגוף ? ולמה לא להעמיס על השריר ?

4) והאם להוסיף פעילות אירובית לתוכנית שלי ?( אני חושש כי אירובי שורף שומן וזה הורס שריר ואני רוצה לבנות שריר כי אני עובד מסה )

5 ) ודבר אחרון אני לא מצליח לפתח יד קדמית ולעומת זאת יד אחורית יש לי חבל על הזמן אם מישהו יכול לעזור לי ולתת לי רעיונות לתרגילים לניפוח היד הקדמית אני ממש ישמח

1. כן, הרבה יותר טוב! אולי 3 אימונים יהיה אפילו יותר טוב.
3. שריר גדל במנוחה. כי אתה תמנע התאוששות ותתקע את עצמך.
4. זה ייפגע בעלייה במאסה, אבל אם אתה בכל זאת מחליט כן להוסיף (אני בעד), אז תשלים את הקלוריות ששרפת.
5. אני מבטיח לך שיש לך יותר מדי סטים ליד קדמית.

מצטרף לחיה....הרבה יותר עדיף AB רגיל כמו שהמאמן שלך רוצה להעביר אותך...אתה לא תאמין לישנוי שתראה

אנימל....אל תשכח לומר לבחור שאימון של 3 פעמים בשבוע הכוונה שלך היא ל -FBW

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצטרף לחיה....הרבה יותר עדיף AB רגיל כמו שהמאמ ןשלך רוצה להעביר אותך...אתה לא תאמין לישנוי שתראה

אנימל....אל תשכח לומר לבחור שאימון של 3 פעמים בשבוע הכוונה שלך היא ל -FBW

לא בהכרח. תראה למשל בSS התוכנית מחולקת שבוע ABA שבוע BAB

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ab פעמיים בשבוע מצויין, אולי אפילו עדיף אימון גוף מלא, שלוש פעמים בשבוע.

מנוחה מאפשרת לגוף שלך להתאושש. גם אם תאמן את אותו פלג גוף רק פעם-פעמיים בשבוע, הדם שיזרום באימון אחד יזרום גם באימון השני, ואותו מזרימה אותה מערכת לב-ריאה. להזכירך, גם מערכת זו זקוקה למנוחה. חוץ מזה, שריר מתאושש הוא שריר שמגיב היטב לעבודה פיזית (בפעם הבאה שתאמן אותו), ותופח בהתאם.

עבודה אירובית תמיד מומלצת עבור בריאות הגוף. עשרים דקות של מאמץ פיזי, שיביא את הדופק שלך אל מספר הפעימות המתאים עבורך, ימנעו בעיות נשימה (ועוד הרבה בעיות אחרות). יש הנוהגים שלא לעבור אימון כזה טרם אימוני מסה, בגין החשש המוצדק (בחלקו או במלואו) שאימון כזה יבזבז אנרגייה ומסת שריר.

גם אם אינך מעונין להכניס חלק לאירובי לתוכנית האימונים שלך, אל תזניח את אימון מערכת הלב-ריאה.

לגבי אימון הדו-ראשי של הזרוע, כמו שאמר אחד חברי הפורום (באשכול אחר), זהו שריר "אובר-רייטד". אבל, לשם ההגינות כדי שתאמר לנו מהם התרגילים שאתה מבצע עבור השריר הזה, וכנ"ל לגבי שרירי הגב, שכן הם קשורים די חזק בעניין.

דבר נוסף: תלמד לפסק. זה יחסוך לנו זמן, ויאפשר לנו להגיב במהירות במקום לעבור שיעור בהבנת הנקרא. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית