הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר ארוחת חיטוב נחמדה

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
למסכנים בלבד שמורעבים בלילות

1 קופסת תירס מופחת קלוריות = 170 קלוריות לקופסה לאחר סינון
1 טונה במים = ~100 קלוריות
3-4 מלפופנים חמוצים
2 כפות אלף האיים = 50 קלוריות

סה"כ 320 קלוריות, ויש אחלה ארוחה - עד מתי אנורקסייה 09?

ואיי תירס לייט, איזה נוסטלגיית חיטוב.

בחיטוב שהייתי יוצא עם חברים לקמפינג, הייתי לוקח קופסה כזאתי, קופסה של אפונה ירוקה בשימורים, טונה במים
מערבב הכל בקופסה, לוקח 2 פרוסות לחם קל, ואחלה ארוחה 😃

איי איי משה..
תירס לייט אבל אלף האיים רגיל מה ההיגיון?
יש אלף האיים לייט והוא לא רע בכלל

האמת שאני אוכל תירס וטונה בשמן (מסה) וזה בן זונה, בלי התירס אני לא מסוגל לסיים תטונה (אפילו להתחיל תאמת חח)

מתכון לאורחת ערב שלי : פסטה מבושלת(ללא רוטב),חותך מלפפון,עגבניה,פלפל אדום\כתום(אם אני מחליט להתפרע:jester:)-, טונה בשמן, לפעמים גם ביצה קשה, פלפל שחור, מלח,לימון מערבב הכל בכערה ומעל זה כף טחינה גולמית.

חחח גם אצלי יש ארוחה דומה בחיטוב... במקום אלף האיים אני שם מיונז. (5%)

זורק לתוך קערה 2 קופסאות טונה במים, כף-כף וחצי של מיונז, וקופסת תירס לייט ומערבב. אחלה ארוחה האמת.

כשקצת בא לי לגוון אני מערבב 1-2 ביצה קשה עם הטונה, גם יוצא ממש טעים.

ובכלל.. אני משתמש גם הרבה ברסק עגבניות ביתי שאני מכין, אחלה דבר שבעולם... הולך עם הרבה דברים. (במיוחד עם קוטג')

חחח גם אצלי יש ארוחה דומה בחיטוב... במקום אלף האיים אני שם מיונז. (5%)

זורק לתוך קערה 2 קופסאות טונה במים, כף-כף וחצי של מיונז, וקופסת תירס לייט ומערבב. אחלה ארוחה האמת.

כשקצת בא לי לגוון אני מערבב 1-2 ביצה קשה עם הטונה, גם יוצא ממש טעים.

ובכלל.. אני משתמש גם הרבה ברסק עגבניות ביתי שאני מכין, אחלה דבר שבעולם... הולך עם הרבה דברים. (במיוחד עם קוטג')
איך אתה מכין ?

יש כמה שיטות:

אם אתה מרוקאי: קוראים לזה מטבוחה וזה עגבניות שמורידים להם את הקליפה ומבשלים אותם המון שעות עם תבלינים. יוצא מעדן אבל הרבה עבודה.

אם אתה אשכנזי או שאין לך כוח: קח כמה קופסאות של רסק עגבניות, 2-3 עגבניות וגרד אותם או תכניס אותם לבלנדר אחרי שאתה מקלף את הקליפה, בשל את זה קצת עם פפריקה ובצל חי. יוצא קטלני.

יש כמה שיטות:

אם אתה מרוקאי: קוראים לזה מטבוחה וזה עגבניות שמורידים להם את הקליפה ומבשלים אותם המון שעות עם תבלינים. יוצא מעדן אבל הרבה עבודה.

אם אתה אשכנזי או שאין לך כוח: קח כמה קופסאות של רסק עגבניות, 2-3 עגבניות וגרד אותם או תכניס אותם לבלנדר אחרי שאתה מקלף את הקליפה, בשל את זה קצת עם פפריקה ובצל חי. יוצא קטלני.
🙄 אזולאי!!! לא נשמע לך מרוקאי?!
אמא שלי מכינה מטבוחה (וגם עריסה:)) , חשבתי הוא מכין בדרך אחרת...

סליחה, לא התייחסתי לכינוי.

וותר על מטבוחה מראש, תוך כמה פעמים אמא שלך תוותר ותגיד לך שתקלף בעצמך את העגבניות.

לך על השיטה השנייה, הכי קלה וגם טעימה (עכשיו סיימתי 2 טוסטים עם הרסק)

סליחה, לא התייחסתי לכינוי.

וותר על מטבוחה מראש, תוך כמה פעמים אמא שלך תוותר ותגיד לך שתקלף בעצמך את העגבניות.

לך על השיטה השנייה, הכי קלה וגם טעימה (עכשיו סיימתי 2 טוסטים עם הרסק)
סבבה תודה.😃

סלט גמבות לדעתי זה אחד הדברים... הייתי אוכל כל יום בחיטוב כי זה היה טעים לי רצח...
רק מה חבל שגמבות יחסית יקרות :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית