הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לחזק את הבטן מהבית

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם וערב טוב.

נתונים.: גיל 18, משקל 65-66 קילו, גובה 1.63-65 מתאמן בבית כ-5 חודשים (+-) עם הפסקות עקב פציעה (מתיחת גידים).

ואני מתאמן בבית ולא חדר כושר

ואני עובד על כול סוגי השרירים בגוף חוץ מהבטן שזה מאוד חסר לי (אל תגידו תעשה מתיחות או שכיבות סמיכה כי זה כואב הגב)

והסתכלתי ביוטיוב על עבודה בשרירי הבטן ונתקלתי בסרטון הזה שהוא נראה לי הכי טוב שיש מכול הסירטונים שראיתי.

1.זה באמת עובד על שרירי הבטן?
2.אם אני עושה את אותו דבר רק עם מתח אז זה נחשב אותו דבר?
3.כמה אחוז שומן הוא לדעתכם?
4.יש לכם שיטה ביתית יותר טובה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע עזוב אותך שטויות , בטן אפשר לעשות בכל יום , תעשה אלכסונים , כפיפות בטן רגילות 15 פעמים 4 סטים .[אפשר גם 20]
זה מחזק מאוד את הבטן . וכמובן שאני מדבר מניסיון
בתחילת הסרטון הוא לא מפתח את הבטן עצמה אלא את הבטן התחתונה .

• פותח/ת השרשור
שמע עזוב אותך שטויות , בטן אפשר לעשות בכל יום , תעשה אלכסונים , כפיפות בטן רגילות 15 פעמים 4 סטים .[אפשר גם 20]
זה מחזק מאוד את הבטן . וכמובן שאני מדבר מניסיון
בתחילת הסרטון הוא לא מפתח את הבטן עצמה אלא את הבטן התחתונה .

באמת?

אבל רואים שכול השרירים בבטן עובדים גם תחתונה וגם עליונה..

באמת?

אבל רואים שכול השרירים בבטן עובדים גם תחתונה וגם עליונה..
בתחילת הסרטון אך ורק הוא מראה איך לעבוד על הבטן תחתונה , עליונה לא עובדת בתרגיל שהוא העלה .
עזוב לדעתי את הסרטון הזה , תתחיל לעבוד על הבטן תעשה אלכסונים וכפיפות בטן ואפילו תתחיל לעשות קצת מתח 😃

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה אני מעריך את זה..

אבל כול הכפיפות בטן והאלכוסניים עושים לי כאבי גב ואני ישר מפסיק באמצע..

יש לך שיטה דומה לזאתי אבל שילוב של בטן תחתונה ועליונה?

התשובה בישביל שלא יהיו לך כאבי גב פשוט מאוד לעשות את זה על משטח רך , אני מבין למה יש לך כאבי גב מכיון שבעבר שהיתיי מתאמן היו לי כאבי גב רציניים אבל הבנתי שעשיתי את זה על משטח קשה .
אישית כרגע לא עולה לי משו בראש , הדבר היחיד שיש לי להגיד לך עזוב את הבית תרשם למכון כך תראה תוצאות הרבה יותר מהירות , הרבה יותר תרגיש את השינוי . אתה תעשה רק טוב לעצמך לפי דעתי.
התרגיל שהוא עושה 1:12 תעשה בלי משקל זה טיפשי לדעתי שהבטן שלך עדיין לא חזקה מספיק לעשות עם משקל .
אתה תראה ככה תוצאה גדולה בבטן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אפילו עם אני ועשה על משטח רך זה לא ועזר עדיין כואב..

ובקשר למכון אין לי זמן מכיוון שאני חוזר רק בערב ויש ימים שאני גם לא בבית בגלל זה אני מעדיף להתאמן בבית..

בתחילת הסרטון אך ורק הוא מראה איך לעבוד על הבטן תחתונה , עליונה לא עובדת בתרגיל שהוא העלה .

אתה עושה מעצמך צחוק שאתה אומר את הדברים האלה !
אני מתפלא איך לא נעלו את האשכול בכלל אם כל השטויות שמדברים פה.
לידע כללי אין דבר כזה בטן תחתונה ועליונה !
שאני יגיע לבית אני יחפש את המאמר שקראתי.

אתה עושה מעצמך צחוק שאתה אומר את הדברים האלה !
אני מתפלא איך לא נעלו את האשכול בכלל אם כל השטויות שמדברים פה.
לידע כללי אין דבר כזה בטן תחתונה ועליונה !
שאני יגיע לבית אני יחפש את המאמר שקראתי.
בטח שיש ! אני אישית ביררתי את זה עם מאמן והוא אמר לי שיש , יש בטן תחתונה ובטן עליונה

אין דבר כזה בטן תחתונה \ עליונה . יש ישר בטני , רחב בטני , אלכסונים פנימיים וחיצוניים .

אבל מה שכן יש דגשים על סיבי השריר ופיזור עומסים . אנשים אוהבים להגיד אין בטן תחתונה אבל בתכלס בשורה תחתונה אפשר לשים עליה דגש ,זה דבר ראשון .

עכשיו לגבי עיצוב הבטן . התרגילים שעושים את הבטן הכי יפה זה תרגילים שבהם הבטן עובדת חזק עם משקלים כבדים כשהיא עובדת סטטי כדי לייצב. כמו בסקוואט דדליפט פרסים בעמידה ....

כל מה שנישאר לך אחר כך לעשות זה לחטב :D

כל ה100 אלף חזרות בכפיפות בטן לא מועיל . זה טווח קצר של כיווץ . לחץ על החוליות של הגב. ובמקרים רבים עובד על המותן כסל בעיקר אפשר להגיד שזה יותר שורף קצת קלוריות ממפתח שריר .
אני הייתי עושה סטים ארוכים של מלא תרגילים לבטן בזמנו שהייתי ילד משהו כמו 15 דקות סט כפול 4-3 . שום תוצאות . למרות שרזיתי הריבועים נישארו קטנים וזהו .

דדליפט וסקוואט כבדים מראים תוצאות איכותיות .

בנוסף חפש אימון אינטרוולים איכותי לישרוף קצת שומנים , אפילו אימון קרוספיט בסטייל ANNIE יכול להיות שימושי .

בטח שיש ! אני אישית ביררתי את זה עם מאמן והוא אמר לי שיש , יש בטן תחתונה ובטן עליונה

מה קרה לכם ? וינגייט יודעים הכל !👏 במיוחד אלא שאחר כך מקבלים לעבודה בתור מאמנים!

תעשה כמה שיותר קרוב ל15 חזרות ותוסיף משקל זה נותן תוצאות

לפי MUTIBACIA יש גם בטן אחורית 😛
ביי אחי .
יש בטן תחתונה ויש בטן עליונה אתם פשוט קוראים לה בשמות אחרים .
יש מספר תרגילים שעובדת על כל הבטן , יש תרגילים על בטן עליונה בלבד ויש על בטן תחתונה בלבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית