הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ לחזק את הבטן מהבית

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם וערב טוב.

נתונים.: גיל 18, משקל 65-66 קילו, גובה 1.63-65 מתאמן בבית כ-5 חודשים (+-) עם הפסקות עקב פציעה (מתיחת גידים).

ואני מתאמן בבית ולא חדר כושר

ואני עובד על כול סוגי השרירים בגוף חוץ מהבטן שזה מאוד חסר לי (אל תגידו תעשה מתיחות או שכיבות סמיכה כי זה כואב הגב)

והסתכלתי ביוטיוב על עבודה בשרירי הבטן ונתקלתי בסרטון הזה שהוא נראה לי הכי טוב שיש מכול הסירטונים שראיתי.

1.זה באמת עובד על שרירי הבטן?
2.אם אני עושה את אותו דבר רק עם מתח אז זה נחשב אותו דבר?
3.כמה אחוז שומן הוא לדעתכם?
4.יש לכם שיטה ביתית יותר טובה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לפני כמה שנים שהתחלתי להתאמן על הבטן לא היו לי תוצאות בבטן תחתונה אלא רק בבטן עליונה ,שהתחלתי לעשות את התרגיל שרואים בסרטון ששכחתי את השם שלו הבטן התחתונה שלי קיבלה תוצאות .
יש תרגילים שמיועדים לבטן תחתונה ויש תרגילים שמיועדים לכל הבטן .

עבדתי על חיטוב -עבדתי על הבטן ,הבטן התחתונה לאחר כמה זמן כתוצאה מהתרגיל התחטבה לי הבטן התחתונה .איזה מילה אתה רוצה שאני יגיד ?<

ואתה רואה כוח של בטן תחתונה בנפרד מכוח של בטן עליונה? איך אתה בודק כמה חזקה הבטן שלך?

אני לא זוכר איך קוראים לתרגיל שבו רואים עד כמה התחזקת בבטן , שבו שוכבים על הרצפה הידיים צמודות אחת לשנייה ונמתחים ואז מתרוממים למלעה ובודקים כמה שניות אתה מצליח להחזיק . זה תרגיל מעולה ואתה כך רואה כמה התחזקת בבטן ,יש לי קושי בהסברה אני מבקש לא לצחוק .

תקשיב אם אתה כבר מסתלבט על משתמשים שבו אתה באותו זמן מנהל ראשי ומסתלבט על משתמשים שלא מאוד משכילים ,ואני מודה אני לא משכיל במיוחד , זה טיפשי . ממקום לצחוק עליהם בפנים אתה צריך להסביר להם .לאנשים כמוך לא מגיע להיות מנהל ראשי .
ואחלה צניות איזה קורס עברת ? שאני גם ישתתף בו נשמע מאוד מעניין

מה בדיוק אני צריך להסביר? אתה טוען שיש תרגילים שעובדים בנפרד על בטן תחתונה ואני מבקש שתוכיח לי. עכשיו אתה מסתבך עם עצמך אז אתה מתעצבן עליי?

לא אני מתעצבן בגלל הצניות שלך , הינה הוכחה שקיימים תרגילים לבטן התחתונה :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה ועוד איך מוכיח .רוב המחוטבים אם תשים לב לא כולם הבטן שלכם מחוטבת בבטן עליונה ובתחתונה אין כלום , התחתונה חלשה הרבה יותר מעליונה , התרגילים האלה גורמים לבטן עליונה והתחתונה להיות בפרופרציה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית