ייעוץ חזה לא פורפורציונלי

• פותח/ת השרשור UBDead
  • פורסם בתאריך

UBDead

משתמש מתחיל
92
0
נק' מוניטין:
-9
92
0
כשאני מסתכל על החזה שלי אני שם לב שהחזה עליון שלי ממש קטן יחסית לשאר החזה.
איך אני יכול לצמצם את הפערים?

🚬🤪🚬

אם אתה עושה פרפר וחזה בשיפוע שלילי, אז מספיק עם השטויות האלה. רק לחיצות כבדות.
בנצ' שטוח, בשיפוע, ולחיצה בעמידה.

או במילים אחרות: זה גנטי ואין כ"כ מה לעשות כדי לשפר את החזה העליון בלבד (אתה יכול תמיד לסנטל ^^)
ועוד משהו: יכול להיות שאתה צובר שומן באיזור החזה ולכן נראה לך שזה חסר פרופורציה כי נאגר שם שומן,גם אפשרות שיש לך ג'ינו וזה גורם לזה להראות כך

• פותח/ת השרשור
או במילים אחרות: זה גנטי ואין כ"כ מה לעשות כדי לשפר את החזה העליון בלבד (אתה יכול תמיד לסנטל ^^)
ועוד משהו: יכול להיות שאתה צובר שומן באיזור החזה ולכן נראה לך שזה חסר פרופורציה כי נאגר שם שומן,גם אפשרות שיש לך ג'ינו וזה גורם לזה להראות כך

ברוך השם אין לי ג'ינו, אבל הקטע עם השומן יכול מאד להיות.
ועכשיו שאני בחיטוב אני עושה רק בנץ' (אני עושה את החיטוב FBW שכתוב בלינקייה) ולפני זה במסה הייתה עושה גם עליון ותחתון, עכשיו שאני בחיטוב ואני לא עובד על החלקים האלו של החזה יכול להיות שהם יתפרקו? (אני רק בנץ' פרס)

כמה הבנצ' שלך ?
תמשיך להתאמן החזה יקבל נפח ויראה יותר "מלא" זה כנראה מחוסר מאסה או צורה שלו
ואם אתה מתעקש תלחץ בשיפוע חיובי "חזה עליון"

• פותח/ת השרשור
כמה הבנצ' שלך ?
תמשיך להתאמן החזה יקבל נפח ויראה יותר "מלא" זה כנראה מחוסר מאסה או צורה שלו
ואם אתה מתעקש תלחץ בשיפוע חיובי "חזה עליון"

הבנץ' שלי: 60 קילו בsmith machine.

והשאלה שלי היא אם אני לא מתאמן על חזה תחתון או עליון ואני עושה רק בנץ' פרס. החזה שלי יאבד את הצורה שלו?

אל תעשה בסמיט אלא אם אתה גם רוצה חוסר פרופורציות בין הצדדים...

פשוט תעשה בנץ רגיל על ספה ומוט ותרגיל שני בשיפוע חיובי עם מוט או משקוליות, בשום אופן לא בסמיט

• פותח/ת השרשור

אני רק מתחיל, והייתי תקוע המון חודשים בחיטוב והורדתי 23 קילו.

ומה ההבדל בין סמית' לרגיל? (אתמול ניסיתי רגיל וזה הידיים שלי רעדו במשקל ממשך נמוך, אני כנראה צריך להתרגל לזה)

תוכנית כוח , בנץ פרס , לפי מה שהבנתי לפי המשקל שלך בבנץ אתה מתאמן מתחיל , תוכנית כוח תעבוד לך על כל הגוף בשונה מפיצולים שאנשים זורקים זין בחלקים מסויימים, תאכל טוב תעשה את זה ואתה תגדל ותתחזק, בהצלחה

סמיט המושמץ

חוץ מזה שזה נראה אותה תנועה זה לא אותו דבר
בסמיט אין עבודה על ייצוב
לכן גם רעדו לך הידיים
אני חושב שחוץ מעניין הייצוב, במכונת סמיט אתה יכול להפעיל כוח שונה בשתי הידיים, כך שאם אתה מתחיל עם מצב לא סימטרי של הידיים (וזה המצב בד"כ) יש חשש שהאסימטריה הזאת תגדל. אני צודק?

אני חושב שחוץ מעניין הייצוב, במכונת סמיט אתה יכול להפעיל כוח שונה בשתי הידיים, כך שאם אתה מתחיל עם מצב לא סימטרי של הידיים (וזה המצב בד"כ) יש חשש שהאסימטריה הזאת תגדל. אני צודק?
לא רק זה.

בבנצ' ספיציפית המסלול שמוט עובר הוא לא ישר, ובסמית זה נכפה עליך.
אתה מבזבז כח במידה ואתה לא לוחץ ישר למעלה, חלק מהכח מתבזבז על חיכוך.
זה לא יותר בטוח, אז בשביל מה?
מוט יש בכל חדר כושר בעולם, אז כדאי להכיר תרגילים שאפשר לבצע בכל מקום תמיד, ובלי לצאת יצור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית