הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Naomi Kutin בת 10 @ שיא עולם חדש

• פותח/ת השרשור Cobb
  • פורסם בתאריך
אני לא ממש מבין איך קרה שהיא בקושי שוברת מקביל, אבל כל החלק העליון שלה מקביל לרצפה. היא גם נערת גומי?

בעזהי"ת

בשלהי תקופת המלחמה הקרה, נשמעו דיבורים רבים על הילדות האבודה של הספורטאים ממדינות הגוש הקומוניסטי. אפשר לדון בכך, אפשר גם לדון במתרחש כיום בסין, אבל הוידאו בתחילת האשכול הנוכחי מציג את הדברים באופן שלילי למדי: לוקחים ילדה בת עשר, לך תדע כמה שעות אימונים נכפו עליה - במקום להקדיש זמן לחוויות הילדות, והנה היא עומדת ושוברת את שיא העולם, ועוד רגע גם שוברת לעצמה את הגב או משהו, בגוד-מורנינג מזעזע.

חברים, בואו לא נשכח שזה מעמד תחרות. בתחרות עושים עם טכניקה מחורבנת כדי להרים את המשקל בסופו של דבר, מי אמר שהיא מתאמנת ככה ביומיום? סביר להניח שלא, סה"כ PR.

בעזהי"ת

בהחלט יש צדק בדבריך, ורק שאני זוכר יותר מידי סיפורי נדיה קומנצ'י ובלה קרולי, עד שאני כבר מגיע לכאן משוחד לחלוטין, לרעה.

נערך לאחרונה:
זה מצחיק אותי שזה מזעזע אבל כשרואים ילדת פלא שרוקדת בלט או משחקת כדורעף זה לא דרמטי כל כך, למרות שבטוח שנכפו עליהם אימונים והמון כאב.

עזבו את זה אני חושב שלתת לילדה להרים משקולות בגיל כזה זה לא מתאים ויפה לאן שהיא הגיעה אני לא נגד אימוני נשים אבל עד גבול מסויים מישהו ראה את מיסטר אולימפיה יותר גדולה ממני ומגושמת כבר וגם ילדה לא אמורה להראות ככה לדעתי אני חושב שזה ממש ממש מיותר בגיל כזה .

עזבו את זה אני חושב שלתת לילדה להרים משקולות בגיל כזה זה לא מתאים ויפה לאן שהיא הגיעה אני לא נגד אימוני נשים אבל עד גבול מסויים מישהו ראה את מיסטר אולימפיה יותר גדולה ממני ומגושמת כבר וגם ילדה לא אמורה להראות ככה לדעתי אני חושב שזה ממש ממש מיותר בגיל כזה .

http://he.wikipedia.org/wiki/פסיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית