הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סטרס

• פותח/ת השרשור aviavi
  • פורסם בתאריך

aviavi

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
שאלה אם הגוף בסטרס בתקופת חיטוב מה קורה לגוף?
יכול להיות שאני יעלה במשקל למרות שאני בגרעון קלורי ?

שוב , אי אפשר למדוד מה זה סטרס וכמה סטרס יכול לדכא גדילה , גם אם אתה בסטרס כרוני קיצוני אבל נח מספיק , אתה תגדל בתנאים מסויימים.

לא יכול להיות שתעלה במשקל למרות שאתה בגרעון קלורי ( פקט לספיחת נוזלים , כמה קילו) יכול להיות שרמת הפעילות שלך תרד ואז לא תהייה בגרעון קלורי , אבל לא מדובר בהבדלי ענק ולוקח לזה זמן , שום דבר שלא אפשר להתאים את אורח החיים אליו עם כליפ פשוטים כמו משקל יומן וקצת שכל בריא.

משפיע משפיע. זה יכול לגרום לעצירה מוחלטת בירידה במשקל וצבירת נוזלים מוגברת.

באמת ? 😲
חח נניח וחברה שלי זרקה אותי ואני בבאסה של החיים, יכול להיות שאני אעלה בנוזלים ועצירה במשקל ?

שוב , אי אפשר למדוד מה זה סטרס וכמה סטרס יכול לדכא גדילה , גם אם אתה בסטרס כרוני קיצוני אבל נח מספיק , אתה תגדל בתנאים מסויימים.

לא יכול להיות שתעלה במשקל למרות שאתה בגרעון קלורי ( פקט לספיחת נוזלים , כמה קילו) יכול להיות שרמת הפעילות שלך תרד ואז לא תהייה בגרעון קלורי , אבל לא מדובר בהבדלי ענק ולוקח לזה זמן , שום דבר שלא אפשר להתאים את אורח החיים אליו עם כליפ פשוטים כמו משקל יומן וקצת שכל בריא.
שכחת כוח רצון שזה הדבר החשוב ביותר

שכחת כוח רצון שזה הדבר החשוב ביותר
כוח רצון זהסובייקטיבי , אבל יש הוכחות מסויימות שזה קשור (פורום מחקרים)
לפי מה שהבנתי חוסר פעילות דופמין משפיעה על כל המערכת ובחיטוב זה מוריד אותך למטה מהר ויכול להיות גם פוגע במאסה יותר.
זה אחת הסיבות למה ממריצים וקפאין ( שמעלים רמות דופמין ) עוזרים כ"כ הרבה בחיטובים נראה לי אפשר להבין את זה אינטואיטיבית שאם אתה מתענה מרעב פסיכולוגי אז זה אותו דבר כמו כל סטרס או הצקה מתמדת מה שהוכח כרע לגדילה.

זה לא נכון אחי אתה טועה.
באמת ? 😲
חח נניח וחברה שלי זרקה אותי ואני בבאסה של החיים, יכול להיות שאני אעלה בנוזלים ועצירה במשקל ?
לא. זאת לא הכוונה.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקת איסוף שתן בשבוע האחרון וכנראה צדקתי התוצאות לא היו טובות אבל אני לא יודדע מה זה אומר בגדול בכליי הבנתי מה זה אומר

הערכים של הנורמה של האיסוף שתן הם 38-208 והתוצאה שלי הייתה 0.3 :[

מה זה אומרר בגדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית