עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משפיע משפיע. זה יכול לגרום לעצירה מוחלטת בירידה במשקל וצבירת נוזלים מוגברת.
שכחת כוח רצון שזה הדבר החשוב ביותרשוב , אי אפשר למדוד מה זה סטרס וכמה סטרס יכול לדכא גדילה , גם אם אתה בסטרס כרוני קיצוני אבל נח מספיק , אתה תגדל בתנאים מסויימים.
לא יכול להיות שתעלה במשקל למרות שאתה בגרעון קלורי ( פקט לספיחת נוזלים , כמה קילו) יכול להיות שרמת הפעילות שלך תרד ואז לא תהייה בגרעון קלורי , אבל לא מדובר בהבדלי ענק ולוקח לזה זמן , שום דבר שלא אפשר להתאים את אורח החיים אליו עם כליפ פשוטים כמו משקל יומן וקצת שכל בריא.
חחח אני לא מאמין שעכשיו אני צוחק על זה אבל כן זה מה שהיה לי 😛
חח זה היה בתגובה אלי ?
כוח רצון זהסובייקטיבי , אבל יש הוכחות מסויימות שזה קשור (פורום מחקרים)שכחת כוח רצון שזה הדבר החשוב ביותר
זה לא נכון אחי אתה טועה.שוב , אי אפשר למדוד מה זה סטרס וכמה סטרס יכול לדכא גדילה , גם אם אתה בסטרס כרוני קיצוני אבל נח מספיק , אתה תגדל בתנאים מסויימים.
לא יכול להיות שתעלה במשקל למרות שאתה בגרעון קלורי ( פקט לספיחת נוזלים , כמה קילו) יכול להיות שרמת הפעילות שלך תרד ואז לא תהייה בגרעון קלורי , אבל לא מדובר בהבדלי ענק ולוקח לזה זמן , שום דבר שלא אפשר להתאים את אורח החיים אליו עם כליפ פשוטים כמו משקל יומן וקצת שכל בריא.
לא. זאת לא הכוונה.באמת ? 😲
חח נניח וחברה שלי זרקה אותי ואני בבאסה של החיים, יכול להיות שאני אעלה בנוזלים ועצירה במשקל ?
מה מהם?זה לא נכון אחי אתה טועה.
לא. זאת לא הכוונה.
חחח כן שאמרת נניח וחברה שלי זורקת אותי ואני בבאסה על החיים......