הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבי בתחת (עליון)

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
אהלן,
אתמול עשיתי סקוואט,בנץ ודדליפט. לאחר שעשיתי דדליפט(80ק"ג) התחילה לכאוב לי התחת - הצד העליון של הלחי הימני של התחת(אין לי דרך יותר טוב לתאר את המקום).
מאז כל דבר שאני עושה אני מרגיש שכואב לי שם, איך לטפל בזה והאם זה מראה על משהו רע כמו פריצת דיסק וכו'.
אז השאלות הם :
1. האם אני צריך להתחיל לפחד שזה פריצת דיסק? או משהו מסוכן אחר?
2. האם זה קרה לכם, ותוך כמה זמן זה עובר?
3. אחרי שזה יעבור עם כמה משקל להתחיל להתאמן?
4. האם לקחת משככי כאבי גב? או איזה תרופה אחרת שאתם ממליצים?

נערך לאחרונה:
1.אני לא יודע,יכול להיות אני אישית הייתי רץ לבדוק
2.כן זה קרה לי,לי לקח חודשיים בערך לחזור לעשות דדליפט
3.לא יודע השאלה איזה כאב אתה מרגיש,אם זה כאב של שריר תפוס או כאב של החוליות או משהו פנימי,בכל מקרה לך לבדוק
4.אנחנו לא רופאים,לך לבדוק

גם לי זה קרה לפני חודש-חודשיים, כתוצאה מדדליפט. אני העמסתי ואני גבוה יחסית ולא גמיש [1.85] אז כניראה לא עשית את הדדליפט טוב וזה קרה, הייתה לי זה היה מתיחה קטנה, עבר אחרי שבועיים שלוש לא עבדתי חתירות/סקוואטים. עכשיו זה כבר לא כואב לי ואני מתקדם יפה בסקוואט, אני לא עושה דדליפט.

אהלן,
אתמול עשיתי סקוואט,בנץ ודדליפט. לאחר שעשיתי דדליפט(80ק"ג) התחילה לכאוב לי התחת - הצד העליון של הלחי הימני של התחת(אין לי דרך יותר טוב לתאר את המקום).
מאז כל דבר שאני עושה אני מרגיש שכואב לי שם, איך לטפל בזה והאם זה מראה על משהו רע כמו פריצת דיסק וכו'.
אז השאלות הם :
1. האם אני צריך להתחיל לפחד שזה פריצת דיסק? או משהו מסוכן אחר?
2. האם זה קרה לכם, ותוך כמה זמן זה עובר?
3. אחרי שזה יעבור עם כמה משקל להתחיל להתאמן?
4. האם לקחת משככי כאבי גב? או איזה תרופה אחרת שאתם ממליצים?

אתה סתם נלחץ,זה קורה כל אימון טוב של דידליפט ובכלל רגליים. תוריד טיפה משקל... ואז תעלה שוב.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אני אפסיק דדליפט ואמשיך בסקוואט אחרי שהכאב יעבור. אתם ממליצים לקחת אטופאן או משכך כאבים כלשהו?

---------- התגובה התווספה ב 14:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:50 ----------

באיזה תרגיל להחליף דדליפט? או שעדיף להשאיר אותו עם שישים קילו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית