הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סטרואידים בליגות ספורט מקצועניות

• פותח/ת השרשור COSMOS
  • פורסם בתאריך

COSMOS

משתמש קבוע
1,576
1
נק' מוניטין:
345
1,576
1
התחלתי לחשוב על זה לאחרונה ורציתי להעלות את הדיון.
האם לדעתכם ספורטאים מקצוענים בליגות לדוגמה NBA או NFL משתמשים באנאבולים כלשהם ולא נתפסים? או שמע הם נתפסים והנהלות הליגה מעלימות עין על מנת שהמשחק יהיה יותר מעניין=$$$.
מה דעתכם? האם התאוריה שאומרת שבלעדי האנאבולים בספורט זה היה פשוט משעמם?

מדי פעם שומעים על ספורטאי זה או אחר נתפסים, יש הרבה סיפורים על שחקני NFL מפורסמים שנתפסו. חפש על פרשת מעבדות BALCO לדוגמא. בשביל ספורטאים מקצועיים ביצועים פיזיים זה המשכורת שלהם וסביר להניח שירצו לעשות כל דבר אפשרי כדי להמשיך להרויח כסף. j

אני סקרן, מה הביסוס מאחורי זה? האין זה יתכן שישנם אנשים עם גנטיקה של 1:10000000 ?
מה הקשר לגנטיקה בכלל? אין ספורטאי ברמה של הטופ העולמי שלא משתמש במשהו. אי אפשר לתפקד ברמות האלה לאורך זמן נקי מפציעות ללא שימוש בחומרים. עכשיו אתה בטח חושב שהם לוקחים סייקלים כמו מפתחי גוף אז ממש לא יש להם גישה ל designer drugs שמאוד קשים לאיתור. ומעבר לזה בגלל כמות הכסף המעורבת בעניין 99% מהמקרים מטוייחים

אני אחפש משהו מעניין. בארכיון שלי 😃 בלכ מקרה על קצה המזלג. אלה הם חומרים שתוכננו ספציפית ככה שיהיה מאוד קשה לאתר אותם בבדיקות

אני אחפש משהו מעניין. בארכיון שלי 😃 בלכ מקרה על קצה המזלג. אלה הם חומרים שתוכננו ספציפית ככה שיהיה מאוד קשה לאתר אותם בבדיקות

האם ההבדל הוא רק ביכולת הזיהוי של החומר או שגם באפקטיביות של החומרים?

מצטרף גם לשאלה הזו, אם תפנה למקום שאפשר לקרוא על הפארמה ספציפית לעולם הספורט (במיוחד כדור - פוטבול\כדורסל ואם יש פוטבול) בכלל אשמח.

בעיקר בזיהוי.
מצטרף גם לשאלה הזו, אם תפנה למקום שאפשר לקרוא על הפארמה ספציפית לעולם הספורט (במיוחד כדור - פוטבול\כדורסל ואם יש פוטבול) בכלל אשמח.
אני אראה מה אני יכול למצוא. זה לא בדיוק נושא מדובר מידי באינטרנט

אחד הדברים שהכי גרמו לי להבין את הקטע של הסטרואידים בעולם הספורט הוא הסרט Bigger faster stronger ממש פותח את העיניים ומעורר מחשבה , אם תרצה אני יכול לחפש לך לינק

כל הקטע הוא חומרים שאי אפשר לזהות.
ולא תמצאו על זה שום חומר באינטרנט. כי אחרת היה אפשר לזהות.

• פותח/ת השרשור
השאלה האמיתית שאליה התכוונתי היתה: האם לפי דעתכם הנהלות הליגות הנ"ל מעלימות עין גם כאשר איזה STAR מקבל בקבוק חיובי? (כמובן מאינטרס של $$$)

השאלה האמיתית שאליה התכוונתי היתה: האם לפי דעתכם הנהלות הליגות הנ"ל מעלימות עין גם כאשר איזה STAR מקבל בקבוק חיובי? (כמובן מאינטרס של $$$)

אני יכול לספר לך שבNFL לא מעלימים עין, אבל העונשים שנותנים הם די מצחיקים (השעיה ממספר משחקים) לעומת ענפים אחרים שבהם אם מישהו נתפס הוא מושעה לעונה שתיים לפחות

• פותח/ת השרשור
אני יכול לספר לך שבNFL לא מעלימים עין, אבל העונשים שנותנים הם די מצחיקים (השעיה ממספר משחקים) לעומת ענפים אחרים שבהם אם מישהו נתפס הוא מושעה לעונה שתיים לפחות

מעניין, זה סוג של העלמת עין העונשים המצחיקים... מה לגבי NBA ידוע לך משהו על זה? פשוט בזמן האחרון אני רואה יכולות אתלטיות פשוט מעבר לכל דמיון בליגה הזאת. (ניתורים מטורפים blake griffin אם שמעת/ראית..)

נתפסים לא מעט על אנבולים בNFL
היה מתאמן של דפרנקו שנבחר בסיבוב הראשון בדראפט שהושעה ל4 משחקים (בזמנו שיחקו 10 משחקים בעונה ולא 16 כמו היום, ככה שזה חצי עונה להיות בחוץ... וגם שזה נגמר לא בטוח שתכנס לשחק בכלל

GH לפי מה שאני יודע לא נבדק בNFL
אני מאמין שאם יש תפיסות של סטרואידים ולא בודדים, אז הרבה משתמשים

http://www.nfl.com/news/story/09000...es-report-of-steroids-bust-at-uscanada-border

NFL suspends six players for four games each

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית