הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באמצע סייקל סוסט ראשון..

מצב
השרשור נעול

misha187

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אני מתאמן כ4 שנים שוקל 100 על 16%
התחלתי סייקל ראשון של סוסטנון
450 מ"ג בשבוע מחולק לפעמיים בשבוע
עברו כבר 5 זריקות ואני לא מרגיש כלום אני שומע הרבה שהכמות שבחרתי לקחת קטנה מדי?
האם שווה להגדיל את המימון ?

משה אתה בטוח במה שאתה אומר? אני חולק עליך
בוא תפתח זרוק שמות..עם כבר מדברים על זה אז יאללה
סירוקס היה חומר טוב אבל נפל כמו כול אנדרגראונד שנופל ,הבעיה של החומר שהוא אנדרדוז!
לא אזרוק שמות של אנשים בהקשר כזה, אני לא בא להגן על אף חברה ואם את האמת זה לא ממש מעניין אותי.

אין לי שום אינטרס להגן על מישהוא אבל עם כבר מדברים אז עד הסוף ,בלי שמעתי, ראיתי, או משזהלא יהיה
אתה מדבר אבל מפחד לפתוח?

עדי גם יש פארמה שגורמים לכאבים לא יודע אם זה מדד לבדוק אם החומר איכותי או לא..

לא נתקלתי באנטט רפואי שכואב...לפחות לא מהניסיוןן שלי..פרום זה כבר אנידווידואלי...האסטר צורב יחסית. אבל אני לא מדבר רק על כאב..אני מדבר על כאב שמלווה בציסטות וזיהומים. אני חטפתי זיהום מסיירוקס וזהו זה מחוק אצלי....

אני אנסה להסביר אני עכשיו בסייקל שלישי שלי
כול סייקלים השתמשתי בסיירוקס תוצאות היו מצויינות ,אתה לא יכול להאשים את החומר אם אתה לא משקיע מספיק
בתזונה או אימונים קודם כול תבדוק שאתה בסדר רק אחרכך ...
אני מעורבב חזק בתחום אני יודע במה אנשים משתמשים ולוקחים האנשים שמנצחים ולא סתם מתחרים במר חיפה וקריות
לגביי הזיופים מה בעצם עושים אנשים חזירים לוקחים מדביקים מדבקות של דקה סוסטנון וכו
על בקבוקים של טסט פרופ שהוא החומר הכי זול על בשביל לעשות רווח כספי ..דילרים מוסיפים לך דיבול לסייקל שתרגיש קצת פוש יחד אם האסטר הקצר של הפרופ בהתחלה יש תזוזה קלה אבל זה יורד ברגע שמפסיקים את הדיבול..
ממש עצוב

כול סייקלים השתמשתי בסיירוקס תוצאות היו מצויינות ,אתה לא יכול להאשים את החומר אם אתה לא משקיע מספיק
אני מעורבב חזק בתחום אני יודע במה אנשים משתמשים ולוקחים האנשים שמנצחים ולא סתם מתחרים במר חיפה וקריות
לגביי הזיופים מה בעצם עושים אנשים חזירים לוקחים מדביקים מדבקות של דקה סוסטנון וכו
על בקבוקים של טסט פרופ שהוא החומר הכי זול על בשביל לעשות רווח כספי ..דילרים מוסיפים לך דיבול לסייקל שתרגיש קצת פוש יחד אם האסטר הקצר של הפרופ בהתחלה יש תזוזה קלה אבל זה יורד ברגע שמפסיקים את הדיבול..
ממש עצוב

אני גם עשיתי סיירוקס דקה+סוסטנון.
היו תוצאות, עליתי עם החומר קרוב ל12 קילו (חלק נוזלים).
אבל בבדיקת דם שעשיתי לרמות טסט' (באמצע הסייקל),יצא לי ערך 50 (שזה בערך כפול מהמקס').
הבנתי מעדי שבחומר איכותי צריכה להיות עלייה יותר גבוהה.

אני אישית לא הרגשתי שום כאבים בכלל בזריקות ולא התפתח לי שום זיהום או ציסטה.

עדי, יכול להיות גם שהזיהום נבע מבעיית סטריליות שלא קשורה בחומר עצמו.
מחט,עור לא נקי וכו'.

אני גם עשיתי סיירוקס דקה+סוסטנון.
היו תוצאות, עליתי עם החומר קרוב ל12 קילו (חלק נוזלים).
אבל בבדיקת דם שעשיתי לרמות טסט' (באמצע הסייקל),יצא לי ערך 50 (שזה בערך כפול מהמקס').
הבנתי מעדי שבחומר איכותי צריכה להיות עלייה יותר גבוהה.

אני אישית לא הרגשתי שום כאבים בכלל בזריקות ולא התפתח לי שום זיהום או ציסטה.

עדי, יכול להיות גם שהזיהום נבע מבעיית סטריליות שלא קשורה בחומר עצמו.
מחט,עור לא נקי וכו'.
נראה לך שאני ילד...סטריליות זה ראשון במעלה אצלי...שוב אני חוזר. עצם העובדה שיש תגובות סותרות לגבי החומר כבר גורמת לו להיות מפוקפק. דרך אגב גילוי נאות...שאני השתמשתי בסיירוקס החומר עשה את העבודה. אבל ברגע שהתפתח זיהום המותג הזה נשרף אצלי.

אף אחד לא טען שאתה ילד, ברור שאתה מבין ויודע מה אתה עושה.
אבל בתור אדם חכם אתה יודע שזיהום גם יכול להתפתח מכל זריקה גם טטנוס, זה בסדר שהשלכת את זה על החומר וסביר גם להניח ששם הייתה הבעיה, אבל אתה יודע שזה לא מחייב.

בכל אופן אני בעד רפואי ראשון במעלה.

ממש עצוב

מחזק!
בנוסף שסירוקס קצת אנדרדוז מטיבו כמו רוב האנדרס

נערך לאחרונה:
ממש עצוב

בתור אחד שבקשר עם מתחרים, האם לדעתך הם עושים סייקלים בכלל? או שהם תמיד עם חומר, blast and cruise?

תלוי באיזה רמה של מתחרים אתה מדבר
מתחרים שהם מתחרים בבחול לא מפסיקים עוברים מידי פעם לסייקלים של סטנד באי
מתחרים בארץ לא צריך בכלל לעשות סייקלים מספיק סייקל 😃

תלוי באיזה רמה של מתחרים אתה מדבר
מתחרים שהם מתחרים בבחול לא מפסיקים עוברים מידי פעם לסייקלים של סטנד באי
מתחרים בארץ לא צריך בכלל לעשות סייקלים מספיק סייקל 😃

מה קרה עם כל אלה שאומרים כל הזמן : "אני טבעי לגמרי" (בטח גם אתה אמרת). סתם משקרים לכל העולם ולעצמם בעצם?

הוא שואל מה קרה ל"אני טבעי" שסיפרת לא מזמן.

אוי תרדו מהעץ הזה כבר!

מה אכפת לכם אם מישהו אומר שהוא "טבעי" והוא עשה 40 סייקלים?
כל אחד יעשה מה שבראש שלו, בחירה שלכם להאמין או לא.

זה לא ממש מעניין..אבל מה הקטע בלהגיד שאתה טבעי כאשר אתה לא. דני עד כמה שאני זוכר טען ככה כאשר זה היה ברור שזה לא נכון. אישית זה מעניין את הסבתא.

זה לא ממש מעניין..אבל מה הקטע בלהגיד שאתה טבעי כאשר אתה לא. דני עד כמה שאני זוכר טען ככה כאשר זה היה ברור שזה לא נכון. אישית זה מעניין את הסבתא.

כן קראתי בזמנו את הפוסטים ואת כל ההייפ שעשו סביב הדבר הזה שהוא טען שהוא טבעי.
אנשים שואלים שאלות טיפשיות כדי בכוונה ליצור דרמה, באמת היה צריך לשאול אם הוא על חומרים?

עזוב,סתם קטנוניות לדעתי.
אם מישהו לא רוצה לשתף אחרים בצורת האימונים שלו בתזונה שלו או בחומרים שבהם הוא השתמש הוא לא חייב.

יש משפט שאומר "אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים"...

הבעיה עם אנשים על חומרים שאומרים שהם טבעיים היא שמתאמנים צעירים חיים באשליה שעוד מעט יגיעו לרמה הזאת, כאשר בפועל לא יגיעו לרמה של מישהו על חומרים אף פעם.

חברות שמייצרות תוספי תזונה משתמשות במקצוענים כדי לקדם עוד תוסף תזונה שלא עושה כלום. חברה צעירים עם מוטיבציה ורצון להגיע לגוף שרואים במגזינים הולכים ומוציאים מלא כסף על תוספים שיעילותם אינה ברורה. זה די מבאס לדעתי.

הבעיה עם אנשים על חומרים שאומרים שהם טבעיים היא שמתאמנים צעירים חיים באשליה שעוד מעט יגיעו לרמה הזאת, כאשר בפועל לא יגיעו לרמה של מישהו על חומרים אף פעם.

חברות שמייצרות תוספי תזונה משתמשות במקצוענים כדי לקדם עוד תוסף תזונה שלא עושה כלום. חברה צעירים עם מוטיבציה ורצון להגיע לגוף שרואים במגזינים הולכים ומוציאים מלא כסף על תוספים שיעילותם אינה ברורה. זה די מבאס לדעתי.

תסלח לי אבל מי שמספיק מטומטם להאמין בשטויות האלו ולא לקרוא או לפתוח את העיניים זב"שו.

חוץ מזה אנשים מפספסים לדעתי דבר אחד נורא חשוב והוא:
בלי השקעה אימתנית והקפדה על תזונה,שינה ומשטר אימונים אין סיכוי לראות תוצאות טובות
גם עם אחלה חומר שבעולם.

אנשים יותר מדיי בונים את הטיעון שלהם על: "אהה בטח הוא על חומרים,בגלל זה הוא ככה".

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית