עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אזרוק שמות של אנשים בהקשר כזה, אני לא בא להגן על אף חברה ואם את האמת זה לא ממש מעניין אותי.משה אתה בטוח במה שאתה אומר? אני חולק עליך
בוא תפתח זרוק שמות..עם כבר מדברים על זה אז יאללה
סירוקס היה חומר טוב אבל נפל כמו כול אנדרגראונד שנופל ,הבעיה של החומר שהוא אנדרדוז!
עדי גם יש פארמה שגורמים לכאבים לא יודע אם זה מדד לבדוק אם החומר איכותי או לא..
אני אנסה להסביר אני עכשיו בסייקל שלישי שלי
כול סייקלים השתמשתי בסיירוקס תוצאות היו מצויינות ,אתה לא יכול להאשים את החומר אם אתה לא משקיע מספיק
בתזונה או אימונים קודם כול תבדוק שאתה בסדר רק אחרכך ...
אני מעורבב חזק בתחום אני יודע במה אנשים משתמשים ולוקחים האנשים שמנצחים ולא סתם מתחרים במר חיפה וקריות
לגביי הזיופים מה בעצם עושים אנשים חזירים לוקחים מדביקים מדבקות של דקה סוסטנון וכו
על בקבוקים של טסט פרופ שהוא החומר הכי זול על בשביל לעשות רווח כספי ..דילרים מוסיפים לך דיבול לסייקל שתרגיש קצת פוש יחד אם האסטר הקצר של הפרופ בהתחלה יש תזוזה קלה אבל זה יורד ברגע שמפסיקים את הדיבול..
ממש עצוב
נראה לך שאני ילד...סטריליות זה ראשון במעלה אצלי...שוב אני חוזר. עצם העובדה שיש תגובות סותרות לגבי החומר כבר גורמת לו להיות מפוקפק. דרך אגב גילוי נאות...שאני השתמשתי בסיירוקס החומר עשה את העבודה. אבל ברגע שהתפתח זיהום המותג הזה נשרף אצלי.אני גם עשיתי סיירוקס דקה+סוסטנון.
היו תוצאות, עליתי עם החומר קרוב ל12 קילו (חלק נוזלים).
אבל בבדיקת דם שעשיתי לרמות טסט' (באמצע הסייקל),יצא לי ערך 50 (שזה בערך כפול מהמקס').
הבנתי מעדי שבחומר איכותי צריכה להיות עלייה יותר גבוהה.
אני אישית לא הרגשתי שום כאבים בכלל בזריקות ולא התפתח לי שום זיהום או ציסטה.
עדי, יכול להיות גם שהזיהום נבע מבעיית סטריליות שלא קשורה בחומר עצמו.
מחט,עור לא נקי וכו'.
כול סייקלים השתמשתי בסיירוקס תוצאות היו מצויינות ,אתה לא יכול להאשים את החומר אם אתה לא משקיע מספיק
אני מעורבב חזק בתחום אני יודע במה אנשים משתמשים ולוקחים האנשים שמנצחים ולא סתם מתחרים במר חיפה וקריות
לגביי הזיופים מה בעצם עושים אנשים חזירים לוקחים מדביקים מדבקות של דקה סוסטנון וכו
על בקבוקים של טסט פרופ שהוא החומר הכי זול על בשביל לעשות רווח כספי ..דילרים מוסיפים לך דיבול לסייקל שתרגיש קצת פוש יחד אם האסטר הקצר של הפרופ בהתחלה יש תזוזה קלה אבל זה יורד ברגע שמפסיקים את הדיבול..
ממש עצוב
ממש עצוב
תלוי באיזה רמה של מתחרים אתה מדבר
מתחרים שהם מתחרים בבחול לא מפסיקים עוברים מידי פעם לסייקלים של סטנד באי
מתחרים בארץ לא צריך בכלל לעשות סייקלים מספיק סייקל 😃
זה לא ממש מעניין..אבל מה הקטע בלהגיד שאתה טבעי כאשר אתה לא. דני עד כמה שאני זוכר טען ככה כאשר זה היה ברור שזה לא נכון. אישית זה מעניין את הסבתא.
הבעיה עם אנשים על חומרים שאומרים שהם טבעיים היא שמתאמנים צעירים חיים באשליה שעוד מעט יגיעו לרמה הזאת, כאשר בפועל לא יגיעו לרמה של מישהו על חומרים אף פעם.
חברות שמייצרות תוספי תזונה משתמשות במקצוענים כדי לקדם עוד תוסף תזונה שלא עושה כלום. חברה צעירים עם מוטיבציה ורצון להגיע לגוף שרואים במגזינים הולכים ומוציאים מלא כסף על תוספים שיעילותם אינה ברורה. זה די מבאס לדעתי.