הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ואיך לא.. עוד בדיקת טכניקה לסקוואט

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
הפעם סקוואט קל
90 קילו

110 קילו

מה שאמור להיות שונה מהסרטונים הקודמים זה שהפעם אני עולה עם היפ דרייב למעלה ולא אחורה. גלישה יש קצת, אבל זה בסדר. יש למישהו הערות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סה"כ לא רע בכלל

אתה גולש עם הברכיים די הרבה, תוציא אותם בתחילת התנועה ואז תעצור אותם ותדחף אותם חזק לצדדים
בסט הכבד של ה 147 אתה טיפה קורס עם החזה, תחזיק אותו חזק למעלה (כמו בסטים הקלים)

• פותח/ת השרשור
סה"כ לא רע בכלל

אתה גולש עם הברכיים די הרבה, תוציא אותם בתחילת התנועה ואז תעצור אותם ותדחף אותם חזק לצדדים
בסט הכבד של ה 147 אתה טיפה קורס עם החזה, תחזיק אותו חזק למעלה (כמו בסטים הקלים)
תודה רן, זה בדיוק מה שאני עושה עם הברכיים (הגבת לי על זה ככה פעם) וכנראה שאחרי החזרה השניה בסט של ה125, כבר שכחתי מזה. (אגב 2 הסרטונים התחתונים היו באימון אחרי האלה למעלה, אחרי שראיתי שאני גולש ניסיתי לתקן..)

השאלה שלי אם החזרה הראשונה בסט של ה147 נחשבת גם לקריסה של החזה, כי ב2 החזרות האחרונות רואים את זה בבירור אחרי שהמוט נתקע בRACK וזה די משנה את הזוית אצלי.

זה לא קריסה קריטית
אבל שים לב לזה, שלא יהפוך להרגל
אם זה קורה פעם ב.. ובמשקל שיא בסדר, אבל באימונים הסדירים שלך (ל5/3) זה לא צריך להיות
סה"כ זה ריכוז לפני הסט תשנן מה השלבים ואפילו תעבור על זה בראש לפני שאתה נכנס מתחת למוט (ברכיים/חזה...) ככה אני עושה

• פותח/ת השרשור
זה לא קריסה קריטית
אבל שים לב לזה, שלא יהפוך להרגל
אם זה קורה פעם ב.. ובמשקל שיא בסדר, אבל באימונים הסדירים שלך (ל5/3) זה לא צריך להיות
סה"כ זה ריכוז לפני הסט תשנן מה השלבים ואפילו תעבור על זה בראש לפני שאתה נכנס מתחת למוט (ברכיים/חזה...) ככה אני עושה
כן זה בדיוק מה שאני עושה, גם בפאוורקלין..
אגב זה לא היה משקל שיא, זה משקל של אחרי ריסט ומבחינת כוח היה לי מספיק כדי לתת עוד 2-3 חזרות.
כמו שאמרת, אני צריך להיות כמה שיותר מרוכז.. תודה לך 😃

טיפה, אבל זה סביר
שים לב שאתה מתחיל לרדת הגב במצב מצויין (חזה למעלה)
כשאתה יורד אתה טיפש שומט אותו (השכמות שלך כבר לא קרובות הגב לא מוקשת והמוט טיפה יוצא קדימה קצת קשה לראות מהזווית הזו)

• פותח/ת השרשור
טיפה, אבל זה סביר
שים לב שאתה מתחיל לרדת הגב במצב מצויין (חזה למעלה)
כשאתה יורד אתה טיפש שומט אותו (השכמות שלך כבר לא קרובות הגב לא מוקשת והמוט טיפה יוצא קדימה קצת קשה לראות מהזווית הזו)
לא שאני לא מסכים, אבל אפשר לראות שהשכמות כן צמודות לפי החולצה ו"הצל" שיש באמצע.
לגבי מה שאמרת שאני רוצה להדגיש זה שהמוט נע קדימה.. זה קורה לי בעליה וזה מבזבז לי הרבה אנרגיה. אני מרגיש שאני נע עם הפלג גוף עליון קדימה במקום למעלה, ואני חושב שזה קורה כי אני מנסה לעלות עם ההיפ דרייב למעלה (במקום אחורה כמו שהייתי רגיל).

המוט נע קדימה כי אתה לא מעלה את החזה בקצב של התחת, ואתה "קורס" איתו מעט
תשמור על החזה למעלה וזה יפתור את הבעיה

אל תבחן את הטכניקה בסט כבד עד כדי כשל. זה לא אינדיקטור טוב. החזה קורס כי כבד לך מדי.

• פותח/ת השרשור
אל תבחן את הטכניקה בסט כבד עד כדי כשל. זה לא אינדיקטור טוב. החזה קורס כי כבד לך מדי.
זה גם נכון, אבל גם בסטים הכי כבדים צריך לשאוף לטכניקה עם כמה שפחות טעיות.

• פותח/ת השרשור
עדיין כשלת 😛
😲
.
.
.
.
.
.
😵

חח סתם, נפלתי על יום גרוע. באתי לחדר כושר עם קילקול קיבה וגם העובדה שכל המשקל עבר קדימה, לא ממש הין לי סיבות טובות למה להמשיך את החזרה השלישית..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית