עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רן, זה בדיוק מה שאני עושה עם הברכיים (הגבת לי על זה ככה פעם) וכנראה שאחרי החזרה השניה בסט של ה125, כבר שכחתי מזה. (אגב 2 הסרטונים התחתונים היו באימון אחרי האלה למעלה, אחרי שראיתי שאני גולש ניסיתי לתקן..)סה"כ לא רע בכלל
אתה גולש עם הברכיים די הרבה, תוציא אותם בתחילת התנועה ואז תעצור אותם ותדחף אותם חזק לצדדים
בסט הכבד של ה 147 אתה טיפה קורס עם החזה, תחזיק אותו חזק למעלה (כמו בסטים הקלים)
כן זה בדיוק מה שאני עושה, גם בפאוורקלין..זה לא קריסה קריטית
אבל שים לב לזה, שלא יהפוך להרגל
אם זה קורה פעם ב.. ובמשקל שיא בסדר, אבל באימונים הסדירים שלך (ל5/3) זה לא צריך להיות
סה"כ זה ריכוז לפני הסט תשנן מה השלבים ואפילו תעבור על זה בראש לפני שאתה נכנס מתחת למוט (ברכיים/חזה...) ככה אני עושה
כן, רואים אותו לצערו, אני אמסור לו 😃תמסור לאור ד"ש רואים אותו מסתובב בסרטונים
לא שאני לא מסכים, אבל אפשר לראות שהשכמות כן צמודות לפי החולצה ו"הצל" שיש באמצע.טיפה, אבל זה סביר
שים לב שאתה מתחיל לרדת הגב במצב מצויין (חזה למעלה)
כשאתה יורד אתה טיפש שומט אותו (השכמות שלך כבר לא קרובות הגב לא מוקשת והמוט טיפה יוצא קדימה קצת קשה לראות מהזווית הזו)
הבנתי, תודה.המוט נע קדימה כי אתה לא מעלה את החזה בקצב של התחת, ואתה "קורס" איתו מעט
תשמור על החזה למעלה וזה יפתור את הבעיה
זה גם נכון, אבל גם בסטים הכי כבדים צריך לשאוף לטכניקה עם כמה שפחות טעיות.אל תבחן את הטכניקה בסט כבד עד כדי כשל. זה לא אינדיקטור טוב. החזה קורס כי כבד לך מדי.
😲עדיין כשלת 😛