הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו עשה פעם דיאטת CARB CYCLE?

• פותח/ת השרשור edig85
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אוקי אז אני הבנתי משהו אחר. שיש דיאטה ספציפית שנקראת CARB CYCLE. והמחזוריות היא בשבועות אם אני זוכר נכון(שבוע דל, שבוע מתון ושבוע העמסה) או משהו בסגנון

אוקי אז אני הבנתי משהו אחר. שיש דיאטה ספציפית שנקראת CARB CYCLE. והמחזוריות היא בשבועות אם אני זוכר נכון(שבוע דל, שבוע מתון ושבוע העמסה) או משהו בסגנון
כן, אתה יכול בתכלס לתכנן את זה איך שאתה רוצה - שבוע דל, שבוע מתון ויום העמסה (לא הייתי עושה שבוע העמסה בשום מצב שהוא בחיטוב); שלושה ימים דל, שלושה ימים מתון ויום העמסה; שבוע בלי פחמימות בכלל, שבוע דל, יומיים העמסה. אתה מבין, כל סוג של מחזוריות נכנס תחת הקטגוריה הזאת. אתה צריך למצוא מה שמתאים לך מבחינת זמנים ותגובה של הגוף, לי למשל אין כוח להתעסקות עם כל החרא הזה אז אני מעדיף שבועיים דל ויום העמסה וזהו.

כן, אתה יכול בתכלס לתכנן את זה איך שאתה רוצה - שבוע דל, שבוע מתון ויום העמסה (לא הייתי עושה שבוע העמסה בשום מצב שהוא בחיטוב); שלושה ימים דל, שלושה ימים מתון ויום העמסה; שבוע בלי פחמימות בכלל, שבוע דל, יומיים העמסה. אתה מבין, כל סוג של מחזוריות נכנס תחת הקטגוריה הזאת. אתה צריך למצוא מה שמתאים לך מבחינת זמנים ותגובה של הגוף, לי למשל אין כוח להתעסקות עם כל החרא הזה אז אני מעדיף שבועיים דל ויום העמסה וזהו.

יש שאלה שקשורה
אני עכשיו מסיים את המאסה ואני רוצה להיכנס לדיאטת דלת פחמימה אבל לפי מה שהבנתי צריך להיכנס למאזן ניטרלי לזמן מסויים ואז לאחר מכן להוריד בהדרגה את הפחמימה עד לשלב של הדל פחמימה זאת הדרך הנכונה ?

יש שאלה שקשורה
אני עכשיו מסיים את המאסה ואני רוצה להיכנס לדיאטת דלת פחמימה אבל לפי מה שהבנתי צריך להיכנס למאזן ניטרלי לזמן מסויים ואז לאחר מכן להוריד בהדרגה את הפחמימה עד לשלב של הדל פחמימה זאת הדרך הנכונה ?
כן זה רצוי, ככה אתה לא נכנס יותר מדי מהר למצב של סטרס (בשבוע הראשון זה יוריד לך הרבה ואז זה יכול להיעצר). תעשה את הירידה בהדרגה, אפשר גם תוך שבוע.

כן זה רצוי, ככה אתה לא נכנס יותר מדי מהר למצב של סטרס (בשבוע הראשון זה יוריד לך הרבה ואז זה יכול להיעצר). תעשה את הירידה בהדרגה, אפשר גם תוך שבוע.

והיעילות של הדיאטה דלת פחמימה תיהיה בשבילי יותר יעילה מאשר דיאטה סטנדרטית ?
אני כיום 20 אחוז שומן ושמעתי שחלק אומרים שאין למה להיכנס לדלת פחמימה באחוז שומן כזה ?

אני כיום 20 אחוז שומן ושמעתי שחלק אומרים שאין למה להיכנס לדלת פחמימה באחוז שומן כזה ?

יש שטוענים שאין יעילות באחוזים כאלה (כלומר, שתוכל לרדת גם עם דיאטה פחות מעצבנת). אני אישית מרגיש הכי בנוח בסביבות ה-80-100 גרם פחמימה ליום (שזה לא דל פחמימה של 30-50) גם באחוזים הגבוהים.

זה נכון כי אתה יכול לרדת גם עם דיאטה רגילה , מנסיון הבאתי את זה לכמה אנשים שאני מכיר אחד מהם היה על 30 אחוזי שומן אולי קצת יותר . ובכוונה הבאתי לו פליאו כי ידעתי שאם אני יתן לו תפריט רגיל אז הוא ישבר יום אחד ויגזים עם הפחמימות ויפרק את כל המקרר .וגם ככה יש לו אופי חלש של לעשן ולאכול רע

במצב שהוא לא מתאמן ואוכל 2 ארוחות ביום של חלבונים ושומנים רווים עם קצת ירקות הוא לא מתפתה לפרק סוכרים וגם הוא שבע . אז הוא טס במשקל למתה במהירויות וממשיך לרדת כבר כמעת חודש עבר מאז .

כל הדיאטות שראיתי הן 3-14 ימים על X פחמימה ויום-יומיים העמסה. אני לא רואה היגיון לעשות משהו שונה (להאריך את ההעמסה מעבר ליומיים, לעשות כמה ימים על 100 גרם פחמימה וכמה על 50 וכו'). אולי להוריד פחמימה בהדרגה בשבוע הראשון..

הכוונה לכל דיאטה שמבוססת על מספר ימים דלים בפחמימה ו1-2 שהם העמסת פחמימות

לא חסר פה אינפורמציה על זה

Ud2
למשל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית