P Pitbull1 משתמש מתחיל 3 0 נק' מוניטין: 0 0 3 0 1/2/12 #1 האם לפני אימון אירובי מומלץ לקחת חלבון גיינר?😃
Rasmalo משתמש משקיע 2,627 276 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 2,075 0 2,627 276 1/2/12 #2 אם יש לך רצון מיוחד להקיא בטעם תות או וניל-עוגיות. Upvote 0 Downvote
N Nave משתמש פעיל 453 0 נק' מוניטין: 20 0 453 0 1/2/12 #3 תגדיר חלבון גיינר ? פשוט גיינר ? אני לא רואה סיבה שכן אם זה בסמוך לאימון סתם תבוא כבד ויכול להיות שיהיו לך בחילות , אבל בכללי תיקח מתי שנוח לך פשוט תדאג שאתה סוגר את הערכים היומיים שאתה צריך לסגור גבר Upvote 0 Downvote
תגדיר חלבון גיינר ? פשוט גיינר ? אני לא רואה סיבה שכן אם זה בסמוך לאימון סתם תבוא כבד ויכול להיות שיהיו לך בחילות , אבל בכללי תיקח מתי שנוח לך פשוט תדאג שאתה סוגר את הערכים היומיים שאתה צריך לסגור גבר
מילניום משתמש פעיל 768 2 נק' מוניטין: 322 0 768 2 1/2/12 #4 לפחות שעה וחצי שבאמת לא תקיא את זה Upvote 0 Downvote
O One two 3 משתמש מתחיל 69 0 נק' מוניטין: -1 0 69 0 2/2/12 #5 טכנית כן , אבל השאלה היא למה אתה רוצה לעשות את זה? זה בתכלס דרך דיי טובה להכניס קלוריות במאסה מבלי להתמלא , כשאתה חוזר הבייתה התאבון שלך נשאר טוב כאילו לא שתית כלום. אבל אם במקרה ה"אירובי" במאסה הוא למטרה לשפר כושר ולכן הוא בעצימות דיי גבוהה אינטרוולים וכל זה - אתה יכול באמת להקיא. (ואתה תקיא גיינר טרי טרי לא מעוכל כי הגוף לא מעכל כלום באמצע פעילות כזאת עצימה ) Upvote 0 Downvote
טכנית כן , אבל השאלה היא למה אתה רוצה לעשות את זה? זה בתכלס דרך דיי טובה להכניס קלוריות במאסה מבלי להתמלא , כשאתה חוזר הבייתה התאבון שלך נשאר טוב כאילו לא שתית כלום. אבל אם במקרה ה"אירובי" במאסה הוא למטרה לשפר כושר ולכן הוא בעצימות דיי גבוהה אינטרוולים וכל זה - אתה יכול באמת להקיא. (ואתה תקיא גיינר טרי טרי לא מעוכל כי הגוף לא מעכל כלום באמצע פעילות כזאת עצימה )
N Nave משתמש פעיל 453 0 נק' מוניטין: 20 0 453 0 2/2/12 #6 ד"א אם תקיא תיהיה בעיניין שכל הערך התזונתי הלך וסתם זרקת קלוריות לפח , אבל אם זה לא משפיע עלייך לדעתי חופשי Upvote 0 Downvote
ד"א אם תקיא תיהיה בעיניין שכל הערך התזונתי הלך וסתם זרקת קלוריות לפח , אבל אם זה לא משפיע עלייך לדעתי חופשי
P Pitbull1 משתמש מתחיל 3 0 נק' מוניטין: 0 0 3 0 2/2/12 פותח/ת השרשור #7 תודה אחי אני כבר עושה את זה חודש ו וואלה זה לא משפיע עליי הכוונה שלי היא לשמור על קו מסה לא לרזות. ולשמור על חיטוב וזה לא מפריע לי Upvote 0 Downvote
תודה אחי אני כבר עושה את זה חודש ו וואלה זה לא משפיע עליי הכוונה שלי היא לשמור על קו מסה לא לרזות. ולשמור על חיטוב וזה לא מפריע לי
מילניום משתמש פעיל 768 2 נק' מוניטין: 322 0 768 2 2/2/12 #8 זה לא שאם לא תשתה גיינר לפני אירובי אתה תאבד מאסה גם אם תשתה אחרי או בבוקר או בחילה זה אותו אפקט, העיקר שאתה לא בגרעון אם אתה לא רוצה לרדת Upvote 0 Downvote
זה לא שאם לא תשתה גיינר לפני אירובי אתה תאבד מאסה גם אם תשתה אחרי או בבוקר או בחילה זה אותו אפקט, העיקר שאתה לא בגרעון אם אתה לא רוצה לרדת