הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאב בעת דדליפ לא יכול להתקופף :( מה לעשות פירוט בפנים

• פותח/ת השרשור yosi231
  • פורסם בתאריך

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
חברה היום באימון בדד ליפט אמצע ההרמה פתאום היה לי כאב בגו כאילו אני משהו נמתח\נקרא לא ממש יודע איך להסביר את ההרגשה עכשיו כואב לי השריר כל פעם שאני מפעיל אותו וכואב חזק ככה שאני לא יכול להתקופף לכיווון כלשהו...
הכאב בדיוק מנק' זו:
http://www.siz.co.il/my/ny2e0y3tqyzn.jpg
סימנתי שם וכואב לא שני השרירים האלה (זוקפי הגב)
אלא רק הזוקף גב הימני הזה שסימנתי... סימו לב כל פעם שאתם הולכים בצעד עם רגל ימין מופעל זוקף הגב השמאלי ועם שמאל הימני... אז כל צעד עם רגל שמאל זה בקטנה כואב כשאני לא עושה כלום זה לא כואב אלא אני פשוט מרגיש שיש שם משהו ולהתקופף בעמידה לצד קדימה ושמאל באלכסון אני בכלל לא יכול...
לא יודע אם זה בשריר או לא...

למישהו זה קרה?
יש מצב מישהו יודע מה זה והאם זה יעבור בקרוב ואני יאכל לעשות דדליפט וסקווט בזמן הקרוב?
ובבקשה תענו זה דחוף אני לחוץ מזה שאני לא יאכל להתאמן...

קח מנוחה, תזרים קצת דם לאזור (התנגדות מזערית להרבה חזרות) ואתה גם יכול להשתמש בבנגיי אם אתה רוצה.

במקרה וזה לא עובר תוך כמה ימים תריץ חיפוש על "פרוטוקול פציעות" ותחשוב עם עצמך אם אתה צריך אותו...

אם זה באמת בזוקפים יכול להיות שזה פשוט קצת נתפס לך הגב או dooms אבל שטויות , תנוח כמה ימים תקפיד על טכניקה אם זה כאב בחולייה או משהו תלך להיבדק אצל מומחה, בכל מקרה בהצלחה גבר מקווה שאתה בריא

תהיה לחוץ מזה שתחלים מהר לא מזה שלא תתאמן .
קח תזמן שצריך תעשה קומפרסים חמים תנוח מאימון (זה גם טוב לחתוך מאימון פעם בכמה זמן) ותראה מה קורה.

כן לי זה קרה
זה עובר אחרי זמן מסוים (לי לפחות)
במידה וזה חוזר שוב נסה לעשות את הפרוטוקול נגד פציעות של ביל,לי הוא עזר

• פותח/ת השרשור
תודה חברה אני די בטוח שזה לא בחוליות כי זה גם לא מועבר לרגליים או למקום אחרי וזה כאב קצ יותר ימינה מעמוד השדרה...נראה לי פשוט השריר נתפס ממש ממש חזק... חח ולנוח מאימון זה מן הסתם אני לא יכול להתקופף לכיוון כלשהו שלא נדבר על להתאמן טוב נראה אם זה יעבור תוך כמה ימים... ואני די בטוח שהיה לי טכניקה נכונה ותמיד יש לי גם העלתי לפה כמה פעמים סרטוני תכניקה תמיד אמרו לי שהיא טובה אז זה יכול לקרות גם עם טכניקה טובה?
ממה זה נגרם הדבר הזה?
ומה זה פרוטוקול פציעות של ביל? מישהו יכול לתת קישור?

פרוטוקול הפציעות של סטאר לא מתאים לפציעות כאלו,
קרע בזוקפי הגב (או בכל שריר אחר בגב) היא פציעה עם שכיחות מאודדדד נמוכה.
תן לזה כמה ימים, חום/קור ( מה שעושה לך יותר טוב), ואם זה משתפר תחזור בהדרגה.
אם לא....פנה לרופא.
כאבים מהסוג שאתה מתאר זה משהו שקורה מפעם לפעם כמשתעסקים עם משקלים מקסימליים, לא הייתי רץ לאורטופד אם זה מתחיל להשתפר בימים הקרובים, רוב הסיכויים שכל מה שהוא יעשה הוא לנסות לשבור שיא חדש ברישום מרשם לאתופן.

• פותח/ת השרשור
פרוטוקול הפציעות של סטאר לא מתאים לפציעות כאלו,
קרע בזוקפי הגב (או בכל שריר אחר בגב) היא פציעה עם שכיחות מאודדדד נמוכה.
תן לזה כמה ימים, חום/קור ( מה שעושה לך יותר טוב), ואם זה משתפר תחזור בהדרגה.
אם לא....פנה לרופא.
כאבים מהסוג שאתה מתאר זה משהו שקורה מפעם לפעם כמשתעסקים עם משקלים מקסימליים, לא הייתי רץ לאורטופד אם זה מתחיל להשתפר בימים הקרובים, רוב הסיכויים שכל מה שהוא יעשה הוא לנסות לשבור שיא חדש ברישום מרשם לאתופן.

תודה אחי אבל אם זה קרע לא אמור להיות לי באותו מקום סימן כלשהו? כי אין לי שם כלום
וכמה זמן אתה חושב אני לא יאכל לעשות דדליפט כבד\סקווט ובכללי להתאמן?
ויש מצב זה קרה בגלל שהורדתי את המוט לא נכן זה כבר אני לא בטח אבל ההעלאה הייתה טובה 100%.

נערך לאחרונה:
אני אמרתי ההפך, שסביר להניח שזה לא קרע.
הזמן מאוד תלוי מה באמת אופי הפציעה, אבל שום הערכה לא משנה.
תנוח, שתה מספיק, תאכל הרבה, ומתוך זה - הרבה חלבון.
אם אתה צורך תוספי מזון - הפקד על הצריכה, ותחזור הכי מהר שההחלמה שלך מאפשרת.
זה כל מה שצריך לעניין אותך.

• פותח/ת השרשור
אמרתה שהפרוטוקול לא מתאים לפציעות כאלו ואז ישר דיברת על קרע חח שבתי שהתקוונת שיש לי אחד כזה..
חח תודה בכל זאת לך ולכולם נראה מקווה לחזור להתאמן בקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית