Cobb משתמש פעיל 941 38 נק' מוניטין: 1,021 0 941 38 1/2/12 #1 בארצות שבהן הטמפרטורות מגיעות למינוסים, האם זה מזיק בצורה כלשהי לגוף לצאת לריצה בטמפרטורה של -10 מעלות? אפשר לקבל כוויות קור בריאות מזה?
בארצות שבהן הטמפרטורות מגיעות למינוסים, האם זה מזיק בצורה כלשהי לגוף לצאת לריצה בטמפרטורה של -10 מעלות? אפשר לקבל כוויות קור בריאות מזה?
N Nave משתמש פעיל 453 0 נק' מוניטין: 20 0 453 0 1/2/12 #2 דלקת ריאות ושאר מחלות שפוגעות במערכת החיסונית במיליון אחוז זיעה וטמפ' כ"כ לא הולכים ביחד , לגבי דלקות בריאות אין לי מושג מצטער Upvote 0 Downvote
דלקת ריאות ושאר מחלות שפוגעות במערכת החיסונית במיליון אחוז זיעה וטמפ' כ"כ לא הולכים ביחד , לגבי דלקות בריאות אין לי מושג מצטער
O One two 3 משתמש מתחיל 69 0 נק' מוניטין: -1 0 69 0 2/2/12 #3 אני משער שלא תמות מזה ביום ממוצע (כי אנשים עושים את זה , רק הרגע ראיתי פוסט על נורווגי שמתלונן על קרח , לא על האוויר בריצות) אבל זה לא יכול להיות מאוד בריא. Upvote 0 Downvote
אני משער שלא תמות מזה ביום ממוצע (כי אנשים עושים את זה , רק הרגע ראיתי פוסט על נורווגי שמתלונן על קרח , לא על האוויר בריצות) אבל זה לא יכול להיות מאוד בריא.