הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתי לשאוף ולהוציא אוויר בלחיצת חזה?

• פותח/ת השרשור TMW
  • פורסם בתאריך

TMW

משתמש פעיל
447
91
נק' מוניטין:
142
447
91
ניסתי כל מיני טכניקות שונות, בשורה התחתונה שום דבר לא עובד כמו שצריך ואני נתקע אחרי החזרה השלישית עם חוסר אוויר. אני עושה 5X5

לאחרונה ניסיתי לשאוף אוויר לבית החזה כשהמוט על החזה (לפני ההרמה), והיה לי יותר כוח בעלייה. אבל אחרי שסיימתי את האימון הרגשתי כאב ראש.

אשמח לעזרה.

• פותח/ת השרשור
אתה לוקח נשימה אחת לכל הסט לא הבנתי?

לוקחים אוויר לפני הירידה ומוציאים אוויר בסוף העלייה
לוקחים אוויר למעלה, מורידים ומעלים את המוט עד לנעילה ואז מוציאים ולוקחים אוויר מחדש. לא מדע טילים
לפני כל חזרה מכניס אוויר ומוריד את המוט, אבל איכשהו תמיד חסר אוויר בתחתית לפני ההרמה. ניסתי לקחת נשימות יותר גדולות אבל אז השכמות מאבדות את הכיווץ. כפי שרשמתי, לאחרונה ניסיתי לקחת עוד נשימה כשמוט נוגע בחזה וזה עזר. אבל משום מה זה עושה לי כאבי ראש.

בעיקרון כל פעם שאתה מגיע לנעילה אתה מוציא אוויר ולוקח שוב, ולא משחרר עד לנעילה הבאה.
אני לא יודע מה הבעיה אצלך, אולי זה בעיה בטכניקה? @elchonon @kotzer @StrongEnough @yu יכולים לעזור לך בזה יותר ממני.
תעלה סרטון שלך מבנצץ'.

אסור להוציא אוויר כשהמוט על החזה, לדעתי זה אולי אפילו לא בטיחותי.
לדעתי יש סיכוי שהברייסינג שלך לוקה ולכן המוט שוקע לתוך החזה וגומר לך את האוויר.
אבל אצטרך לראות סרטון.
אתה יכול לקרוא כאן קצת בנץ' פרס. למה? מי? מה? ואיך? כל הטכניקה כאן - פשוט פאוורליפטינג ולראות אם יש דברים טכניים נוספים שאולי אתה מפספס.

קצת קשה להסביר את זה בכתב, אבל תנסה להתאמן על נשימה סרעפתית.
אתה צריך לדמיין כשאתה שואף שהסרעפת יורדת למה, ואז בעצם רוב הנשימה תגיע משם, ורק מה שחסר תשלים ע"י ניפוח החזה, ככה גם יהיה לך יחסית הרבה אוויר וגם לא תאבד את השכמות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית