תמונה פיתוח גוף

דוד בלומנפלד

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
29
107
0
איך נראה לגיל 16

קבצים מצורפים

• Photo1124.jpg
    Photo1124.jpg
    KB 19.6 · צפיות: 693
  • Photo1222.jpg
    Photo1222.jpg
    KB 21.5 · צפיות: 784
  • Photo1250.jpg
    Photo1250.jpg
    KB 23.9 · צפיות: 786
נראה טוב. לא רע בכלל.

ספר קצת על עצמך. מה עושה, כמה עושה...

• פותח/ת השרשור
מתאמן שנה התחריתי ב3 תחרויות בשתיים לא הייתי מוכן והייתה לי אחת לפני כמה ימים לא באתי מספיק חטוב ובגלל זה לא זכיתי והגובה שלי מטר 80 רגל 67 תאומים 45 ידיים צד חלש היקף 38 וגב 123

• פותח/ת השרשור
תודה אני שוקל 94 ואני מתאמן תוכנית אימונים בסיסית שזה יום כן יום לא ויום אחד בשבוע אני עושה השלמות כלומר עובד על תאומים וידיים כולל אמות

תודה אני שוקל 94 ואני מתאמן תוכנית אימונים בסיסית שזה יום כן יום לא ויום אחד בשבוע אני עושה השלמות כלומר עובד על תאומים וידיים כולל אמות
נראה טוב יש פוטנציאל. אני מציע לך להחליף תכנית אימונים. לפי התיאור שלך זה לא נשמע רציני.
תפרט טיפה יותר אולי נוכל לעזור לך לשפר.

• פותח/ת השרשור
תודה לגבי התוכנית היא רצינית יום ראשון אני עובד רגליים אני עושה סקוואט רגיל דיפ סקוואט סקוואט צמוד דחיקת רגליים במכונה ופשיטה ואחר כך כתפיים 4 תרגילים ורגל אחורית אני משלים ביום רביעי אם תאומים וידיים אני משנה השבוע תוכנית לדרופ סט

---------- התגובה התווספה ב 14:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:33 ----------

ולא רשמתי את כל התוכנית כי זה ארוך מדי

• פותח/ת השרשור
ההבדל בין דיפ סקוואט לרגיל זה שבדיפ אתה עובד על הבטן בעיקר והמשקל נמוך וסקוואט צמוד זה שהברכיים ממש צמודות אחת לשניה בערך מרחק של 20 ס"מ

וואלה טוב לדעת אח שלי , רגע מה נותן שהברכיים צמודות? על מה זה עובד? שהם צמודות אתה עושה גם דיפ?

ההבדל בין דיפ סקוואט לרגיל זה שבדיפ אתה עובד על הבטן בעיקר והמשקל נמוך וסקוואט צמוד זה שהברכיים ממש צמודות אחת לשניה בערך מרחק של 20 ס"מ
אוי ואבוי כמה שטויות....
צריך לתת לכל בילדר שיעור באנטומיה

• פותח/ת השרשור
המטרה בתוכנית הזאת זה לגרות את הרגליים ושיטת אימון כזאת אני לא מרגיש את הרגליים אחרי אימון ושאני נח אני גדל ויש תוצאות מהירות אבל זה עובד עליי לא יודע איך זה עובד על מישהו אחר אצל כל אחד זה משפיע בצורה שונה ומי שלא מתכוון להתחרות אז זה לא כל כך מעניין אותו

אתה מודע לזה שזה שאתה "לא מרגיש תשריר אחי!" לא אומר שהוא לא עבד והוא לא מתפתח?

זה פשוט דבילי מה שאתה רושם , "דיפ סקואט " אחר כך "סקואט ברכים צמודות " על מנת ששרירי הבטן יפעלו יותר!

אבל אחי מה שעובד עלי לא בהכרח יעבוד עליך!

אגב אתה בטח לא מרגיש את הרגלים כי אתה בדוק עושה פרמידה מפגרת\לא עושה סקואט מלא או שניהם

תנסה פעם אחת לעשות סקואט מלא 5X5 במשקל אמיתי שאתה מסוגל בו רק 5 חזרות ואז תגיד שאתה לא מרגיש את הרגלים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית