תמונה פיתוח גוף

• פותח/ת השרשור
אני הצלחתי לראות..אחלה סקואט השתקת אותי בנוגע לקטע הזה של ה"סקואט לא מלא"

---------- התגובה התווספה ב 11:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:44 ----------

רק למה אתה שם רצועות ברכים? ועד מעל המכנס
זה לא רצועות זה מגנים ואני שם אותם בשביל שהמכנס יהיה צמוד לרגל וככה אני אשמור על חום גוף ולא אפצע ואני מרגיש יותר בטוח שאני שם אותם כי המאמן שלי היה עושה 260 קילו סקוואט בלי רצועות והנה היום אין לו ברכיים אפילו 60 קילו סקוואט הוא לא יכול לעשות ואני לומד מטעויות של אחרים

---------- התגובה התווספה ב 12:47 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:45 ----------

נראה טוב יש פוטנציאל..
מה התזונה שלך ?
אני אוכל כל שעתיים בכל ארוחה יש 30 גרם חלבון ו100 גרם פחמימה לדוגמא: קופסת קוט'ג וחצי פלוס 200 גרם אורז שזה צלחת

חבל.. יש לך את הרצון להצליח אבל אתה מוצף במיתוסים\חרטות

• פותח/ת השרשור
וכמה ארוחות כאלה ישלך?
6 ארוחות וכל אחת שונה ואני גם לוקח אבקת חלבון בבוקר ולפני שינה

---------- התגובה התווספה ב 14:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

שיהיה מיתוסים הם לא מונעים ממני להצליח

למה לנסות לתקן גלגל שהוא לא שבור?
לפי התמונות יש לבן אדם התקדמות ולמה הוא צריך לשנות משהו?
גם אם הוא מוצף במיתוסים זה לא למשנה כי יש תוצאות ומה שבטוח המיתוסים האלה לא יכולים להפריע לו.

אחלה פוטנציאל, סחתיין
אבל אני לא מבין למה אתה נעול ואתה בטוח שהתכנית אימונים שלך כרגע היא מה שהכי טוב בשבילך
יש לך גנטיקה טובה ואתה מקבל תוצאות, אבל למה לא לנצל עד הסוף?

• פותח/ת השרשור
אחלה פוטנציאל, סחתיין
אבל אני לא מבין למה אתה נעול ואתה בטוח שהתכנית אימונים שלך כרגע היא מה שהכי טוב בשבילך
יש לך גנטיקה טובה ואתה מקבל תוצאות, אבל למה לא לנצל עד הסוף?
תודה ואני מנצל את הפוטנציאל שלי עד הסוף אני לא צריך לספר מה התכנית אימונים שלי ואני כל 3 חודשים מחליף ואני בונה תוכנית בעצמי כי כל דבר שאומרים פה אנשים לגבי תוכנית אימונים זה שטויות ויש תוצאות מהירות אם אני אעלה תמונות עדכניות שלי עוד חודש כולם יהיו בשוק איך הרגליים והידיים גדלו:79nb:

למה לנסות לתקן גלגל שהוא לא שבור?
לפי התמונות יש לבן אדם התקדמות ולמה הוא צריך לשנות משהו?
גם אם הוא מוצף במיתוסים זה לא למשנה כי יש תוצאות ומה שבטוח המיתוסים האלה לא יכולים להפריע לו.

אני מסכים. מנקודת הראות שלו - הדברים שהוא עושה עובדים. זה הגיוני מאחר והוא מוכשר ומתאמן רק שנה , זה שילוב שמאפשר התקדמות גם אם אתה מתאמן בצורה לא אופטימלית ואפילו לא נכונה. כשההתקדמות שלו תהיה איטית מדי לטעמו, אני משוכנע שהוא יחפש איפה הוא יכול לשנות.

תודה ואני מנצל את הפוטנציאל שלי עד הסוף אני לא צריך לספר מה התכנית אימונים שלי ואני כל 3 חודשים מחליף ואני בונה תוכנית בעצמי כי כל דבר שאומרים פה אנשים לגבי תוכנית אימונים זה שטויות ויש תוצאות מהירות אם אני אעלה תמונות עדכניות שלי עוד חודש כולם יהיו בשוק איך הרגליים והידיים גדלו:79nb:

למה היית חייב להוציא את המשפט הזה מהפה שלך?

מקצוען ביותר אחי רמה גבוהה אתה תהי ה מר ישראל
חברה לא לשכוח הילד נראה ברמה גבוהה והוא רק בן 16

• פותח/ת השרשור
למה היית חייב להוציא את המשפט הזה מהפה שלך?
למה לא אני ראיתי פה הרבה תגובות וזה מלא שטויות ויש פה כאלה שלא מתאמנים נראה לי וסתם אומרים דברים ss מה זה התכנית הזאת כל אחד תעשה ss תגדל תהיה חזיר תעשה חיטוב מלא שטויות וגם החיטוב שיעשו לא יהיה רציני

אתה לא נראה 94 ק"ג, יכול להיות שזה רק התמונות.
התקדמות מעולה לשנה, אפשר לדעת מה המשקלי עבודה בשאר התרגילים? (דדליפט, בנץ')

• פותח/ת השרשור
דדליפט עשיתי לפני הדיאטה 180 ק"ג 4 חזרות וסקוואט 160 ק"ג 4 חזרות ובנץ אני חלש 100 קילו 4 פעמים

---------- התגובה התווספה ב 19:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:35 ----------

ויש סרטונים בפייסבוק מי שרוצה לראות שירשום דוד בלומנפלד ואם לא יכול לראות אז שיוסיף ויראה

למה לא אני ראיתי פה הרבה תגובות וזה מלא שטויות ויש פה כאלה שלא מתאמנים נראה לי וסתם אומרים דברים ss מה זה התכנית הזאת כל אחד תעשה ss תגדל תהיה חזיר תעשה חיטוב מלא שטויות וגם החיטוב שיעשו לא יהיה רציני

אותו דבר אפשר לומר על הרעיונות שלך, למה לא תעשה סקוואט צמוד וסקוואט רגיל ודיפ סקוואט ואני אמציא עוד ווריאציות שלא קיימות.

יש מאות דוגמאות להצלחה של התוכנית רק מגוגל, תעשה מה שטוב לך אם אתה חשוב שזה עובד רק בבקשה ממך אל תציע לאחרים לעשות דברים כאלה.

• פותח/ת השרשור
ההבדל הוא שאני לא הצעתי אמרתי מה אני עושה אני לא בא ואומר לכולם תעשו את זה תהיו גדולים ואני גם לא מציע שאלו אותי ועניתי נקודה ועשו מזה סיפור גדול

---------- התגובה התווספה ב 20:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:40 ----------

והתרגילים האלה קיימים וכל מפתח גוף תחרותי עושה אותם כמעט

חחחחחחחחחחחחחחחחח בתור אחד שהיתאמן איתו כמה פעמים דוד עושה את הסקוואט הכי מלא שיש הוא עוד דקה נוגע עם התחת בריצפה והוא ענק לגילו ישלו פוטנציאל אדיר במציאות ניראה אפילו מרשים יותר מבתמונות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית