נק' מוניטין:
28,250
- 10,536
- 63
הוא לא משמיד אותם, הוא רק אומר שאין להם זכות לחיות. החברים שלו מהגסטפו עושים את העבודה השחורה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, בסוף אני חושב שכן מותר להם לחיות. השתכנעתי שהם צדיקים ושהם לא טורחים לעשות 1001 סידורים וניירות על מנת לקבל ממני כסף. זו פשוט המדינה זורקת עליהם כסף והם מסכימים בטוב ליבם לקחת אותו. מגיע להם לחיות והם מצילים את עם ישראל עם תפילותיהם!!!אולי בדיוק היית עסוק בהשמדת החרדים.
הגסטאפו זו רק המשטרה החשאית שלי. היא נלחמת במורדי \ בוגדי השלטון (כמוך 😛), ולא באויב הראשי (החרדים 🤩).הוא לא משמיד אותם, הוא רק אומר שאין להם זכות לחיות. החברים שלו מהגסטפו עושים את העבודה השחורה.
לא, בסוף אני חושב שכן מותר להם לחיות. השתכנעתי שהם צדיקים ושהם לא טורחים לעשות 1001 סידורים וניירות על מנת לקבל ממני כסף. זו פשוט המדינה זורקת עליהם כסף והם מסכימים בטוב ליבם לקחת אותו. מגיע להם לחיות והם מצילים את עם ישראל עם תפילותיהם!!!
כולנו צריכים להגיד להם תודה רבה.
הגסטאפו זו רק המשטרה החשאית שלי. היא נלחמת במורדי \ בוגדי השלטון (כמוך 😛), ולא באויב הראשי (החרדים 🤩).
נהיה כיף פה בזמן האחרון 🥰
למה ואיך אתה תדע מה הם עושים עם המוצרים שלהם אם לא יהיו תקנים או תחקירים לגבי המוצרים שלהם?למה שהמסעדות/קניונים לא ישאפו לשפר את איכות המוצרים? יש להם אינטרס להתחרות על הצרכנים וכתוצאה מכך למקסם רווחים.
CO2 הייתה רק דוגמה. יש גם קורולציה ב 10 שנים האחרונות בצורה דיי מבוהקת ש CO2 יכול ומשפיע על הטמפרטורה בכדור הארץ. האם זה מוביל להתחממות גלובאלית, הדרך עוד קצת ארוכה (או האם יש בכלל התחממות גלובאלית), אבל מה שכן יש המון מחקרים שמראים את ההשפעה של זה לתוחלת החיים וגזים רעילים [כולל acid rain ומה זה עושה לאוקיאנוסים שמשפיע בין היתר על בני אדם בדרך עקיפה אם זה דרך סופות, טורנאדו, חיות שאנחנו אוכלים לאחר מכן וכו'). מדובר על פליטה בכמה רמות יותר גובהה ממכוניות או מפעלים של מוצרים כימים כאלו ואחרים.כן, זה מאוד חשוב לי שהמפעל יקפיד על פליטת CO2 לאטמוספירה.
מושון, הגבולות דפקו לך את השכל. על ISO שמעת? IEEE? מה עם GlobalG.A.P?
אני ממש לא נגד קפיטליזם. אני מאמין שצריך לקצץ את הממשלה בצורה גורפת ולנטרל המון מוסדות לא יעילים בתוך הממשלה. לפטר המון אנשים ולא מביאים שום תפוקה לממשלה. הבעיה היא ש:אני יכול להודות שאני לא יודע הרבה על המושגים שהזכרתם (THE JUNGLE, רון פול, הספר שצורף קישור אליו ועוד), אבל על מנת להבין קצת יותר את מה שאתה טוען:
קיבלתי רושם שאתה נגד הקפיטליזם (אם זה לא נכון, למעשה ההודעה שלי סתמית), אבל כל הטענות שלך מתרכזות כנגד החברות הגדולות ש"מייעלות" את עצמן (מבחינה כספית) על חשבון מה שנמצא בצלחת שלנו עד כמה שאפשר לפי התקנים.
אם כך, מה בהתנהלות הקפיטליסטית מפריע לך? כל עוד יש תקנים שהחברות צריכות לעמוד בהן ויש אכיפה הכל בסדר.
או שמה שמפריע לך זה בכלל התקנים עצמם? או אולי האכיפה הירודה?
לא הבנתי את הנקודה שלך![]()
חחחח לא שזה משנה בצורה כלשהי את החיים שלי, אבל קצת מטריד שאתה עוקב אחריי.הו לא, אתה צודק, אין להם שום סיבה לחיות!
האוויר מאוד דליל בנהלל אני מבין.
לוקח שניים וחצי קליקים להגיע לפייסבוק שלך, בטח למנהל שמן הסתם מורשה לקרוא הודעות פרטיות.חחחח לא שזה משנה בצורה כלשהי את החיים שלי, אבל קצת מטריד שאתה עוקב אחריי.
שתף אותי במידע הנכסף שהשגת, אלוף ריגול שכמותך 😍
למה ואיך אתה תדע מה הם עושים עם המוצרים שלהם אם לא יהיו תקנים או תחקירים לגבי המוצרים שלהם?
CO2 הייתה רק דוגמה. יש גם קורולציה ב 10 שנים האחרונות בצורה דיי מבוהקת ש CO2 יכול ומשפיע על הטמפרטורה בכדור הארץ. האם זה מוביל להתחממות גלובאלית, הדרך עוד קצת ארוכה (או האם יש בכלל התחממות גלובאלית), אבל מה שכן יש המון מחקרים שמראים את ההשפעה של זה לתוחלת החיים וגזים רעילים [כולל acid rain ומה זה עושה לאוקיאנוסים שמשפיע בין היתר על בני אדם בדרך עקיפה אם זה דרך סופות, טורנאדו, חיות שאנחנו אוכלים לאחר מכן וכו'). מדובר על פליטה בכמה רמות יותר גובהה ממכוניות או מפעלים של מוצרים כימים כאלו ואחרים.
ניסית לעשות סלט בין תקנים שלא קשורים לנושא הדיון כדי להראות שיש תקנים בעולם? IEEE זה תקן הנדסאי למיכשור. ISO זו אגודה ללא מטרת רווח שחלק מהמימון שלה מגיע מהממשלות שאתה כל כך לא אוהב.
תקח את האזרח הקטן, אין לו מושג מה זה ISO ולא אכפת לו אם יש למסעדה תקן כזה או אחר ויודע שהממשלה לוקחת את כל האמצעים לאפשר לצרוך מזון מבוקר, טרי ואכיל לבני אדם.
שוב, לך 100 שנים אחורה ותראה מה היה דאז המצב. אתה מתכחש לסטטסיקה והיסטוריה ותקוע ב "רון פול שוללטטטט111!!1!!1". כנראה שרון פול עם הלימודי רפואה שלו, שכח את לימודי ההיסטוריה וחי בסרט שהוא יכול לחסל את כל המוסדות של הממשלה ולתת לחברות ואנשים פרטיים בעלי אינטרסים עצמיים לעשות מה שבא להם. לפחות יש אנשים עדיין שפויים בארה"ב שלא יביאו לו להגיע להיות איי פעם נשיא ארה"ב או אפילו מועמד רפובליקני לנשיאות (הוא מקום 4 כרגע, הגיע הזמן שיפרוש כבר כי אין לו סיכוי - סתם מבזבז כסף של אנשים על פירסומות חסרות תכלית).
אתה מבולבל. אנחנו לא חושבים שהאנושות "אמורה" להתנהל בצורה כלשהי. אנחנו פשוט לא מעוניינים לתת לפרטים מסויימים את הכוח לנהל אותה.זה יתחיל ממסעדות גדולות בעלות שם ויעבור למסעדות הקטנות ואז אתה תאכל אוכל שלא יכול להיקרא אוכל. אבל אלכס וכל חברי הרון פול הקפטיליסטים חושבים שהאנושות מתנהלת לפי איך שהיא אמורה להתנהל אצלהם במוח וחושבים שהכל פועל ויתפקד לפי חשיבה רציונלית והגיונית - מצטער לאכזב אתכם, יש אנשים מטומטמים בעולם והם רק מתרבים.
עדיף תפוח אדמה אחד על היד מאשר שתי ציפורים על הגלגל.כן המורה.
חחחח לא שזה משנה בצורה כלשהי את החיים שלי, אבל קצת מטריד שאתה עוקב אחריי.
שתף אותי במידע הנכסף שהשגת, אלוף ריגול שכמותך 😍
יפה לכם.. אבל האמת שאת השם המלא אם אני לא טועה אני מילאתי בהרשמה. מבלי לדעת או להבין יותר מידי בתחום, צילומי מסך לא באמת נראה לי שיש לכם, נשמע מופרך מאוד אבל תכלס - זה לא משהו שבאמת מעניין אותי מספיק בשביל לבדוק. יש, יש. אין, אין.יש לנו את השם המלא שלך, כתובת IP וצילומי מסך. במקרה ונקבל תביעה על הסתה נדע את מי להסגיר עם כל ההוכחות.
יש עוד משהו שרצית לדעת?
כמה נחמד שמנהל יורד לפסים אישיים 👏וחוצמזה, תמיד עניין אותי למה פשיסטים גמדים.