הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאחורי הקלעים של המסעדות: מיחזור מנות ומטבחים מזוהמים

הוא לא משמיד אותם, הוא רק אומר שאין להם זכות לחיות. החברים שלו מהגסטפו עושים את העבודה השחורה.

אולי בדיוק היית עסוק בהשמדת החרדים.
לא, בסוף אני חושב שכן מותר להם לחיות. השתכנעתי שהם צדיקים ושהם לא טורחים לעשות 1001 סידורים וניירות על מנת לקבל ממני כסף. זו פשוט המדינה זורקת עליהם כסף והם מסכימים בטוב ליבם לקחת אותו. מגיע להם לחיות והם מצילים את עם ישראל עם תפילותיהם!!!
כולנו צריכים להגיד להם תודה רבה.

הוא לא משמיד אותם, הוא רק אומר שאין להם זכות לחיות. החברים שלו מהגסטפו עושים את העבודה השחורה.
הגסטאפו זו רק המשטרה החשאית שלי. היא נלחמת במורדי \ בוגדי השלטון (כמוך 😛), ולא באויב הראשי (החרדים 🤩).
נהיה כיף פה בזמן האחרון 🥰

לא, בסוף אני חושב שכן מותר להם לחיות. השתכנעתי שהם צדיקים ושהם לא טורחים לעשות 1001 סידורים וניירות על מנת לקבל ממני כסף. זו פשוט המדינה זורקת עליהם כסף והם מסכימים בטוב ליבם לקחת אותו. מגיע להם לחיות והם מצילים את עם ישראל עם תפילותיהם!!!
כולנו צריכים להגיד להם תודה רבה.

הגסטאפו זו רק המשטרה החשאית שלי. היא נלחמת במורדי \ בוגדי השלטון (כמוך 😛), ולא באויב הראשי (החרדים 🤩).
נהיה כיף פה בזמן האחרון 🥰

הו לא, אתה צודק, אין להם שום סיבה לחיות!
האוויר מאוד דליל בנהלל אני מבין.

• פותח/ת השרשור
למה שהמסעדות/קניונים לא ישאפו לשפר את איכות המוצרים? יש להם אינטרס להתחרות על הצרכנים וכתוצאה מכך למקסם רווחים.
למה ואיך אתה תדע מה הם עושים עם המוצרים שלהם אם לא יהיו תקנים או תחקירים לגבי המוצרים שלהם?

כן, זה מאוד חשוב לי שהמפעל יקפיד על פליטת CO2 לאטמוספירה.

מושון, הגבולות דפקו לך את השכל. על ISO שמעת? IEEE? מה עם GlobalG.A.P?
CO2 הייתה רק דוגמה. יש גם קורולציה ב 10 שנים האחרונות בצורה דיי מבוהקת ש CO2 יכול ומשפיע על הטמפרטורה בכדור הארץ. האם זה מוביל להתחממות גלובאלית, הדרך עוד קצת ארוכה (או האם יש בכלל התחממות גלובאלית), אבל מה שכן יש המון מחקרים שמראים את ההשפעה של זה לתוחלת החיים וגזים רעילים [כולל acid rain ומה זה עושה לאוקיאנוסים שמשפיע בין היתר על בני אדם בדרך עקיפה אם זה דרך סופות, טורנאדו, חיות שאנחנו אוכלים לאחר מכן וכו'). מדובר על פליטה בכמה רמות יותר גובהה ממכוניות או מפעלים של מוצרים כימים כאלו ואחרים.
ניסית לעשות סלט בין תקנים שלא קשורים לנושא הדיון כדי להראות שיש תקנים בעולם? IEEE זה תקן הנדסאי למיכשור. ISO זו אגודה ללא מטרת רווח שחלק מהמימון שלה מגיע מהממשלות שאתה כל כך לא אוהב.
תקח את האזרח הקטן, אין לו מושג מה זה ISO ולא אכפת לו אם יש למסעדה תקן כזה או אחר ויודע שהממשלה לוקחת את כל האמצעים לאפשר לצרוך מזון מבוקר, טרי ואכיל לבני אדם.
שוב, לך 100 שנים אחורה ותראה מה היה דאז המצב. אתה מתכחש לסטטסיקה והיסטוריה ותקוע ב "רון פול שוללטטטט111!!1!!1". כנראה שרון פול עם הלימודי רפואה שלו, שכח את לימודי ההיסטוריה וחי בסרט שהוא יכול לחסל את כל המוסדות של הממשלה ולתת לחברות ואנשים פרטיים בעלי אינטרסים עצמיים לעשות מה שבא להם. לפחות יש אנשים עדיין שפויים בארה"ב שלא יביאו לו להגיע להיות איי פעם נשיא ארה"ב או אפילו מועמד רפובליקני לנשיאות (הוא מקום 4 כרגע, הגיע הזמן שיפרוש כבר כי אין לו סיכוי - סתם מבזבז כסף של אנשים על פירסומות חסרות תכלית).

אני יכול להודות שאני לא יודע הרבה על המושגים שהזכרתם (THE JUNGLE, רון פול, הספר שצורף קישור אליו ועוד), אבל על מנת להבין קצת יותר את מה שאתה טוען:
קיבלתי רושם שאתה נגד הקפיטליזם (אם זה לא נכון, למעשה ההודעה שלי סתמית), אבל כל הטענות שלך מתרכזות כנגד החברות הגדולות ש"מייעלות" את עצמן (מבחינה כספית) על חשבון מה שנמצא בצלחת שלנו עד כמה שאפשר לפי התקנים.
אם כך, מה בהתנהלות הקפיטליסטית מפריע לך? כל עוד יש תקנים שהחברות צריכות לעמוד בהן ויש אכיפה הכל בסדר.
או שמה שמפריע לך זה בכלל התקנים עצמם? או אולי האכיפה הירודה?

לא הבנתי את הנקודה שלך
confused001.gif
אני ממש לא נגד קפיטליזם. אני מאמין שצריך לקצץ את הממשלה בצורה גורפת ולנטרל המון מוסדות לא יעילים בתוך הממשלה. לפטר המון אנשים ולא מביאים שום תפוקה לממשלה. הבעיה היא ש:
1. קשה לאתר אותם (את חלקם לפחות. חלקם גם בעלי כוח פוליטי)
2. קשה לנטרל או להפוך ממשלה יעילה כשיש לך כל כך הרבה נציגים בממשלה שנדרשים לאשר כל דבר ודבר (435 מצביעים ב HOUSE ועוד 100 מצביעים ב SENATE ונשיא שיכול להטיל וטו על ההצבעה של ה HOUSE + SENATE). בארץ מדובר על 120 חברי כנסת, שחלקם שונאים את המדינה כמו אחמד טיבי וחבריו.

אני גם מאמין שצריך להוריד מיסים לחברות, בכדי למשוך אנשים להשקיע בארה"ב, בדומה לסין. מנגד, אני מאמין גם שצריך לעלות מיסים לעשירים ולא יתכן שמזכירה תשלם 30% מהשכר שלה מיסים כשמיליונרים משלמים רק 10-15% מהשכר שלהם. כן, הם משלמים הרבה יותר מבחינה כספית, אבל למזכירה נשאר הרבה פחות כסף מבחינת הסך הכל שלה לשימוש שזה לא הוגן. רוב הכסף של הממשלה הוא מהעשירים והקיצוצים המפגרים האלו והטענות ש:" למה שעשירים ישלמו כל כך הרבה מיסים, במקום זה הם יכולים ללכת הלשקיע את הכסף ולפתח את המדינה" - שמענו על זה. העשירים כבר ב tax cuts במשך שנים ולא עשו שום דבר מועיל ורק מעבירים את המפעילים שלהם לסין. עכשיו יבואו ויגידו שהם מעבירים לסין בגלל שהמיסוי כאן גבוה, לא כולם חייבים לשבת בקליפורניה, יש מדינות בארה"ב שהמיסוי שם לא גבוה ועד כדי לא קיים בכלל.

לגבי התקנים, החברות הפרטיות עומדות בתקנים כאלו ואחרים כי הממשלה מחייבת אותם לעמוד בתקנים. ברגע שהתקנים יוסרו, חברות פרטיות לא יוציאו מיליונים אם לא עשרות מיליונים של דולרים בשנה על התקנים הללו ויעשו כל מה שיעלה ברוחם מבלי שאף אחד יחקור או ידע, בדיוק כמו בשנות ה 1900 בארה"ב. אבל זה כיף להתכחש להיסטוריה, אנחנו היום הרבה יותר מפותחים משנת 1900, דברים עוברים יותר מהר מפה לאוזן בגלל שיש לנו אינטרנט וזה לא יקרה בשנית, זה בדיוק כמו אמונה באיזה רוח הקודש. זה כישלון שהוכיח את עצמו יותר מפעם אחת, במדינות שונות ולא רק בארה"ב. היום בארה"ב אנשים אוכלים לפי התקנים שהמסעדות תולות על דלת הכניסה שלהם, זה מגיע מ A ל F, כאשר A זה הכי טוב. חוץ מ A בפונט 72 על הדלת של אותן המסעדות, יש מתחת רשימה איפה הם נכשלו (או לא) בביקורת. לדוגמה, אחד יכול לקבל B כי הוא נכשל בניקיון המטבח בצורה כזו או אחרת וכדומה. הלקוח מחליט האם הוא רוצה לאכול שם או לא.
מחר יורידו את כל התקנים, המסעדות לאט לאט לא ירכשו יותר תקנים ויבדקו את המוצרים שלהם, ואז יהיה סטטוס קוו בין כל המסעדות שלא אכפת יותר מהתקנים כי זה עולה יקר ולמה לנו לשלם כשהשכן שלנו ממול לא משלם ועדיין יש לו מיליון אנשים במסעדה? אז גם אני אוריד וזה רק יתפשט.
זה יתחיל ממסעדות גדולות בעלות שם ויעבור למסעדות הקטנות ואז אתה תאכל אוכל שלא יכול להיקרא אוכל. אבל אלכס וכל חברי הרון פול הקפטיליסטים חושבים שהאנושות מתנהלת לפי איך שהיא אמורה להתנהל אצלהם במוח וחושבים שהכל פועל ויתפקד לפי חשיבה רציונלית והגיונית - מצטער לאכזב אתכם, יש אנשים מטומטמים בעולם והם רק מתרבים.

הו לא, אתה צודק, אין להם שום סיבה לחיות!
האוויר מאוד דליל בנהלל אני מבין.
חחחח לא שזה משנה בצורה כלשהי את החיים שלי, אבל קצת מטריד שאתה עוקב אחריי.
שתף אותי במידע הנכסף שהשגת, אלוף ריגול שכמותך 😍

לוקח שניים וחצי קליקים להגיע לפייסבוק שלך, בטח למנהל שמן הסתם מורשה לקרוא הודעות פרטיות.

• פותח/ת השרשור
ערכתי את ההודעה שלי, מה לא עושים כדי לברוח מלימיטים ;)

למה ואיך אתה תדע מה הם עושים עם המוצרים שלהם אם לא יהיו תקנים או תחקירים לגבי המוצרים שלהם?

CO2 הייתה רק דוגמה. יש גם קורולציה ב 10 שנים האחרונות בצורה דיי מבוהקת ש CO2 יכול ומשפיע על הטמפרטורה בכדור הארץ. האם זה מוביל להתחממות גלובאלית, הדרך עוד קצת ארוכה (או האם יש בכלל התחממות גלובאלית), אבל מה שכן יש המון מחקרים שמראים את ההשפעה של זה לתוחלת החיים וגזים רעילים [כולל acid rain ומה זה עושה לאוקיאנוסים שמשפיע בין היתר על בני אדם בדרך עקיפה אם זה דרך סופות, טורנאדו, חיות שאנחנו אוכלים לאחר מכן וכו'). מדובר על פליטה בכמה רמות יותר גובהה ממכוניות או מפעלים של מוצרים כימים כאלו ואחרים.
ניסית לעשות סלט בין תקנים שלא קשורים לנושא הדיון כדי להראות שיש תקנים בעולם? IEEE זה תקן הנדסאי למיכשור. ISO זו אגודה ללא מטרת רווח שחלק מהמימון שלה מגיע מהממשלות שאתה כל כך לא אוהב.
תקח את האזרח הקטן, אין לו מושג מה זה ISO ולא אכפת לו אם יש למסעדה תקן כזה או אחר ויודע שהממשלה לוקחת את כל האמצעים לאפשר לצרוך מזון מבוקר, טרי ואכיל לבני אדם.
שוב, לך 100 שנים אחורה ותראה מה היה דאז המצב. אתה מתכחש לסטטסיקה והיסטוריה ותקוע ב "רון פול שוללטטטט111!!1!!1". כנראה שרון פול עם הלימודי רפואה שלו, שכח את לימודי ההיסטוריה וחי בסרט שהוא יכול לחסל את כל המוסדות של הממשלה ולתת לחברות ואנשים פרטיים בעלי אינטרסים עצמיים לעשות מה שבא להם. לפחות יש אנשים עדיין שפויים בארה"ב שלא יביאו לו להגיע להיות איי פעם נשיא ארה"ב או אפילו מועמד רפובליקני לנשיאות (הוא מקום 4 כרגע, הגיע הזמן שיפרוש כבר כי אין לו סיכוי - סתם מבזבז כסף של אנשים על פירסומות חסרות תכלית).

כן, הראיתי לך שיש תקנים שהחברות מעוניינות בהם (לא התייחסת ל GlobalGAP משום מה) גם ללא הממשלה.

מה בדיוק הסטטיסטיקה שלך מראה? איפה זה כתוב?

זה יתחיל ממסעדות גדולות בעלות שם ויעבור למסעדות הקטנות ואז אתה תאכל אוכל שלא יכול להיקרא אוכל. אבל אלכס וכל חברי הרון פול הקפטיליסטים חושבים שהאנושות מתנהלת לפי איך שהיא אמורה להתנהל אצלהם במוח וחושבים שהכל פועל ויתפקד לפי חשיבה רציונלית והגיונית - מצטער לאכזב אתכם, יש אנשים מטומטמים בעולם והם רק מתרבים.
אתה מבולבל. אנחנו לא חושבים שהאנושות "אמורה" להתנהל בצורה כלשהי. אנחנו פשוט לא מעוניינים לתת לפרטים מסויימים את הכוח לנהל אותה.

מאז ומתמיד היה בבסיס התמיכה לממשלה, הלגיטימציה לתלות בשלטון והענקת הריבונות לסמכותה על אוכלוסיה ניתנת באמונה שמס' מצומצם של נאורים יכולים לייצר החלטות על חיי טוב יותר ממני, כמו שאמרת, הציבור מטומטם, והפוליטיקאים גאוני השבט. בחברה חופשית, ההפסדים חשובים כמו הרווחים. זה המקל והגזר שמנתב את הרווחים לאנשים שביצעו החלטות נכונות והפסדים לאלו שלא ומכווין אותם הלאה.
זה לא עניין של רציונל והגיון או אפילו אינטליגנציה וחוכמה, זה עניין של התנהגות אנוש. האסכולה האוסטרית מתחילה בכך, שהיא מפסיקה לנסות לחזות את העתיד בתחום שאנחנו לא יודעים ואולי גם לא יכולים לדעת את כל המידע הנדרש לכך, ומתייחסת לבסיס של הכלכלה - טבע האדם. זה ההבדל בין תיאוריה פוזיטיבית שמקבלת את המציאות כמו שהיא לבין התיאוריה הנורמטיבית שמנסה להכתיב איך צריך להיות.

כמו שפרידריך האייק, חתן פרס נובל לכלכלה, אמר
The curious task of economics is to demonstrate to men how little they really know about what they imagine they can design. To the naive mind that can conceive of order only as the product of deliberate arrangement, it may seem absurd that in complex conditions order, and adaptation to the unknown, can be achieved more effectively by decentralizing decisions and that a division of authority will actually extend the possibility of overall order. Yet that decentralization actually leads to more information being taken into account.
(The Fatal Conceit - "היוהרה הגורלית")

יש לנו את השם המלא שלך, כתובת IP וצילומי מסך. במקרה ונקבל תביעה על הסתה נדע את מי להסגיר עם כל ההוכחות.

יש עוד משהו שרצית לדעת?

יש לנו את השם המלא שלך, כתובת IP וצילומי מסך. במקרה ונקבל תביעה על הסתה נדע את מי להסגיר עם כל ההוכחות.

יש עוד משהו שרצית לדעת?
יפה לכם.. אבל האמת שאת השם המלא אם אני לא טועה אני מילאתי בהרשמה. מבלי לדעת או להבין יותר מידי בתחום, צילומי מסך לא באמת נראה לי שיש לכם, נשמע מופרך מאוד אבל תכלס - זה לא משהו שבאמת מעניין אותי מספיק בשביל לבדוק. יש, יש. אין, אין.

וחוצמזה, תמיד עניין אותי למה פשיסטים גמדים.
כמה נחמד שמנהל יורד לפסים אישיים 👏
חוץ מזה, שבתור גמד אני מאוד גרוע. קהילת הגמדים מנדה אותי ממנה, אני גבוה מידי בשבילם. מטר 71, כבר בדרכי לNBA על מה אתה מדבר...
יש לך מלא דברים לרדת עלי, באמת מלא, אם היית רציני היית מגלה אותם אבל אני מבין שיש לי עסק עם חובבן 😣

בקיצור, יהיה יותר נחמד אם תלך להטריל מישהו אחר...;gaaahz

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית