מחקתי כל מיני שטויות שהתקנתי דרך הסידיה ויש מצב שמחקתי איזה משהו שלא הייתי צריך.
האייקון של הסידיה נעלם לי מהמסך ואין לה זכר באייפון.:(
מישהו יודע מה עלי לעשות??
ממליץ לך לעשות ריספרינג ולראות האם הסידיה חזרה, במידה ולא, לעשות ריסטור (עם Shift) אם יש לך חתימות כמובן.
לאותה גירסה שאתה עומד עליה כרגע ולפרוץ מחדש, פריצה על פריצה, סידיה על סידיה = בעיות .
לא .. אני גם אם אותה גירסא כמו שלך אני משאר 4.3/8F190
זה בסדר מה שמצאת תיכנס להגדרות ואז אודות ואז תראה את הגירסא שלך אם זה תואם למה שרשום פה
4.3/8F190
אין לך מה לחפש חתימות אם לא שמרו אותם לפני כן. אפל סוגרים את זה שבועיים אחרי יציאת גרסה חדשה. יכול להיות אבל שהסידייה שמרה לך את החתימות ותוכל לחזור ל-4.3.3. ב-tiny umberalla יש אפשרות להוציא את החתימות מהשרת של הסידייה אם הן קיימות. אם לא, אין לך ברירה אלא לעדכן ל-5.0.1 בלי לעדכן את המודם (אחרת לא תוכל להוציא ולקבל שיחות).
אם רק הסידייה נעלמה לך, אתה יכול להריץ את הפריצה של 4.3.3 שוב פשוט וזהו, ואין צורך לעשות ריסטור. מה שאתה צריך במקרה הזה זה להשיג את הקובץ של 4.3.3 ואז לעקוב אחרי המדריך הזה:
אז תנסה את העניין עם רדסנו אם הסידיה חשובה לך, אבל לפני כן תנסה לעשות hard reset אם אתה יודע איך. שים לב שאם משהו מתפקשש ואין לך חתימות אין אפשרות להתקין את 4.3.3 שוב.