הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אני אמור להרים את המקסימום שלי

• פותח/ת השרשור omer14
  • פורסם בתאריך

omer14

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
שלשום שהייתי במכון,אחד המאמנים שעוזר לי הרבהה ומסביר לי הכל שם לב שאני עובד עם משקלים גבוהים יחסית לגילי והוא אמר לי להוריד משקלים כי כשאני מרים אז לא רק השריר שלי עובד אלא גם הגידים והכתפיים והמרפקים ואני יכול לגרום לפציעות ושכדאי לי להוריד קצת את המשקלים ושנגיד ב10 חזרות שאני יוכל להמשיך ל12 זתומרת לא לעבוד 100% יכולת שלי אלא 85%
מצד אחד זה קצת מבאס כי אני הגעתי לכל מיני משקלים ועכשיו להוריד זה מבאס אבל אם זה יגרום לי לפציעות אז אני לא רוצה להגזים ולהיפצע
בן 16 ...
תודה לעוזריםם

המדריך שלך יודע להעמיס על השרירים בלבד בלי להעמיס על שאר המערכות בגוף? כמה מוכשר.

לא, תסביר לי אתה מה הקשר בין המשקל שאתה מרים לבין המערכות שאתה מפעיל בגוף. אתה חושב שאם אתה עושה 12 חזרות עם משקל קל אין עומס על הגידים וכשאתה עושה 5 חזרות עם משקל כבד פתאום קורה קסם ואתה מעמיס על הגידים?

אם אתה מרים X משקל, כל הגוף מרים את זה לא רק השרירים (כלומר כל שאר האיברים שציינת, גידים, מפרקים וכו')
אז אם תוריד משקל אז כל הגוף ירים פחות, גם השרירים

לפיתוח שרירים באופן אופטימלי צריך לעבוד במספר חזרות מסויים עם משקל מתאים (כבד יותר)
אם תעבוד ביותר חזרות\פחות משקל, השרירים לא יגדלו באופן האמור אלא הרבה פחות

אין שום מניעה פיזיולוגית מבחינת פציעות לבצע פחות מ 8 חזרות עם משקל כבד

לכל אחד במכון יש את המדריך או הזקן התורן ששניהם יד 47 בלי פאמפ והיינו רוצים להיות כמוהם וכל מילה שלהם זה מיתוס או מוסכמה טיפשית
אבל שמסתכלים שוב על היד שלהם לא חושבים שיכול להיות שזה באמת מה שהם אומרים לעשות וככה הם ממליצים ואולי גם עשו בעצמם
ואז שוב מתסכלים על היד, אומרים "וואוו 47!!" - הגיוני!!

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית