ירד שומן במתניים,בטן ובעיקר בגב וברגליים,חודש בחיטוב +/- ,יש לי לחטב עד פסח נקווה להגיע למשהו נחמד *לחדי הבחנה-אפשר לראות שמתחילה ירידה בכתפיים גם..התחלתי לראות הפרדות ברורות בכתפיים
חח כן..אני צריך להתכונן נפשית
תגיד,חודש וחצי של דל פחמימה (מעריך בסביבות 60-70 ג' פחמימה) יוריד אותי לאיזה א"ש בערך? אני יודע שתלוי בהמון מרכיבים וכאלה.אבל בחודש וחצי של דל +אינטרוואלים אפשר להגיע לתוצאה יפה?
דל פחממה - מתחת ל 50 גרם פחממה ... אני הייתי שלושה חודשים על 9-10 גרם פחממה ביום + 5-6 פעמים בשבוע של אירובי עצים מאוד HITT ספרינטים עם שיפוע ל 10 חזרות חצי דקה או \ 6 חזרות ל 50 שניות
כמובן שאתה לא צריך את זה אבל אני קיצוני בכל דבר שאני עושה 🤪
אתה מתקדם יפה.
רק למה לעזאזל HIIT אם אפשר לשאול? אתה רוצה להאיץ את התהליך? אם כן, קח בחשבון שאתה מעלה את הסיכון לאבד שריר. וגם אם כן, למה לא פשוט להגדיל את הגירעון הקלורי מהתזונה/אירובי מתון?
לדעתי אין לHIIT תועלת בא.ש. כמו שלך, זאת דעתי אבל תעשה מה שאתה מוצא לנכון.
חח אני קצת שיניתי את החשיבה..עבר איזה שבוע שבו חשבתי טיפה על ההמשך והבנתי שאין צורך להגיע לדל+HIIT.. אני עכשיו ממשיך במסלול של חיטוב והבנתי שמה שחשוב זה ההתמדה והכוח רצון והסבלנות.אין קיצורי דרך פה.. אני מחטב כרגע רגיל ובעוד שבועיים אני אקצץ טיפה פחמימה (מ115 ג' כרגע- אל 85-90 ג')
תגיד- אם אני עובר ל75-80 ג' פחמימה ליום, כל כמה זמן העמסה ?