הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה באק דאבל בייספס מהיום

• פותח/ת השרשור plock88
  • פורסם בתאריך

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ

ירד שומן במתניים,בטן
ובעיקר בגב וברגליים,חודש בחיטוב +/- ,יש לי לחטב עד פסח נקווה להגיע למשהו נחמד
*לחדי הבחנה-אפשר לראות שמתחילה ירידה בכתפיים גם..התחלתי לראות הפרדות ברורות בכתפיים

• פותח/ת השרשור
תודה אחיי..פרונט אני אוהב תמיד לתת בסוף חיטוב
כרגע אין משהו מעניין חח בטן לא להיט,כנ"ל לחזה כי השומן מסתיר 90 ק"ג של בנץ';azban

• פותח/ת השרשור
כרגע שוקל 80 ק"ג גובה 1.70
אני מעריך את עצמי כ17%.פרסמתי פה תמונות מסיום המסה, אני אולי אעביר לפה את התמונות בקרוב כדי לראות אם יש שיפור

בסדר אין לך מה להיות בלחץ כולה בפרואר עכשיו ... תתחיל להתכונן ל HIIT 😉

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חח כן..אני צריך להתכונן נפשית
תגיד,חודש וחצי של דל פחמימה (מעריך בסביבות 60-70 ג' פחמימה) יוריד אותי לאיזה א"ש בערך? אני יודע שתלוי בהמון מרכיבים וכאלה.אבל בחודש וחצי של דל +אינטרוואלים אפשר להגיע לתוצאה יפה?

דל פחממה - מתחת ל 50 גרם פחממה ... אני הייתי שלושה חודשים על 9-10 גרם פחממה ביום + 5-6 פעמים בשבוע של אירובי עצים מאוד HITT ספרינטים עם שיפוע ל 10 חזרות חצי דקה או \ 6 חזרות ל 50 שניות
כמובן שאתה לא צריך את זה אבל אני קיצוני בכל דבר שאני עושה 🤪

• פותח/ת השרשור
חחחח שמח לשמוע ^
אז 50..בתוספת של 3 אירובי עצימות בינונית+ כי גם יש 4 כוח , גרעון 500 , יספיק לחודש וחצי לא?

כן זה יעשה תעבודה דל פחממה עם HIIT הייתי אומר לך לשקול לקחת יהומבין אבל ה% שלך גבוהים מידי למה אתה שואף ל 12-13 ?

• פותח/ת השרשור
כי יש לי מגבלת זמן עד פסח;maeq
לקראת הקיץ אני הולך לשלב שורף שומן ,יהומיבין או קלן וכאלה..נראה כבר יש זמן

תירד עוד קצת ב% שומן ותיכנס למצב של דל פחממה עד שתיהיה מבסוט

• פותח/ת השרשור
סבבה..אני רואה 6 שבועות על דל נראה לי שיספיק
שבוע הבא אני אקצץ בעוד פחמימה וגם בעוד שבועיים ואז יתחיל דל עם HIIT חח:suicide:

---------- התגובה התווספה ב 19:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:10 ----------

הנה תמונה מהשבוע..חח אל תייחסו לשיער בחזה
גם אני צחקתי כשראיתי את התמונה הזאת עם השיערר

אתה מתקדם יפה.
רק למה לעזאזל HIIT אם אפשר לשאול? אתה רוצה להאיץ את התהליך? אם כן, קח בחשבון שאתה מעלה את הסיכון לאבד שריר. וגם אם כן, למה לא פשוט להגדיל את הגירעון הקלורי מהתזונה/אירובי מתון?
לדעתי אין לHIIT תועלת בא.ש. כמו שלך, זאת דעתי אבל תעשה מה שאתה מוצא לנכון.

• פותח/ת השרשור
חח אני קצת שיניתי את החשיבה..עבר איזה שבוע שבו חשבתי טיפה על ההמשך והבנתי שאין צורך להגיע לדל+HIIT..
אני עכשיו ממשיך במסלול של חיטוב והבנתי שמה שחשוב זה ההתמדה והכוח רצון והסבלנות.אין קיצורי דרך פה..
אני מחטב כרגע רגיל ובעוד שבועיים אני אקצץ טיפה פחמימה (מ115 ג' כרגע- אל 85-90 ג')

תגיד- אם אני עובר ל75-80 ג' פחמימה ליום, כל כמה זמן העמסה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית