עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי אתה ילד קטן ולא חושב על הבריאות שלך בעתיד...ברור שתראה תוצאות....אבל ההרגלים שלך עם חומרים הם מסוכנים מאוד...הבעיה היא שאתה לא מודע לסכנות האלה והם יחזרו לבקר אותך בגיל מאוחר יותר...אני לתחרות במאי התכוננתי אם וויני וקלן היה פצצה מה לא אפקטיבי בזה?
לפרט על מה? על למה אתה עושה נזק שאתה לוקח וינסטרול לבד? למה אתה עושה נזק שאתה נכנס חזק עם חומרים בגילך הצעיר? על מה אתה רוצה שאני אפרט בדיוק?תוכל לפרט לי קצת?
לפרט על מה? על למה אתה עושה נזק שאתה לוקח וינסטרול לבד? למה אתה עושה נזק שאתה נכנס חזק עם חומרים בגילך הצעיר? על מה אתה רוצה שאני אפרט בדיוק?
מה זה שייך? אני מדבר על זה שהוא לא עושה את זה נכון בריאותית. זה שהוא רוצה להתפתח כ BB ואולי להתחרות בחול זה סבבה וכן אם זה מה שהוא רוצה אז הוא צריך להתחיל עכשיו. העיניין הוא לעשות את זה נכון והגיוני. וידע זה להכיר את סוגי המבדות UG ואת שמות החומרים. ידע זה לדעת איך החומרים האלה משפיעים על הגוף מעבר לרמה של מסת שריר. אלה מה הנזקים הפוטנציאלים שיכולים להיגרם משימוש לא נכון של החומרים האלה. לדעת מה לשלב ואיך לשלב בין סוגי התרופות השונים ולא סתם לקחת כי זה מה שאמרו לך לקחת. ופה ידידי דני לא הוכיח הבנה או ידע רב! (כמובן שאני מסתמך רק על הדברים שנכתבו ואמרו על גבי הפורום).עדי אני חולק עלייך במקרה הספציפי של דני
להבדיל מהילדים בני ה16-18 שרוצים להזריק היום בלי ידע מוקדם עם אחוז פוטנציאל לא גבוה
לדני יש פוטנציאל גדול ועם לא הכי טוב כיום בארץ לגילו, לדני יש גם ידע לא רע וגישה לידע,
לדעתי במקרה הספיציפי שלו זה הזמן הנכון להכנס חזק לעסק, כן דווקה בגיל שלו,
בשביל להגיעה לרמות של חול זה הזמן ,ואין מה לעשות זה העיסוק שאתה חיי בו וזה מובן מעליו שיהיה בעתיד תוצאות לטובה ולרעה, בתכום הזה הסיכונים ידועים מראש למי שמבין לאן הוא נכנס בלי קשר לגיל 19 או ל21 עזוב..
זאת המחשבה האישית שלי
עם כול הידע של ההשלכות של הגיל המוקדם וכו..
יש תמיד את המעבר, או היוצא מן הכלל.
מה זה שייך? אני מדבר על זה שהוא לא עושה את זה נכון בריאותית. זה שהוא רוצה להתפתח כ BB ואולי להתחרות בחול זה סבבה וכן אם זה מה שהוא רוצה אז הוא צריך להתחיל עכשיו. העיניין הוא לעשות את זה נכון והגיוני. וידע זה להכיר את סוגי המבדות UG ואת שמות החומרים. ידע זה לדעת איך החומרים האלה משפיעים על הגוף מעבר לרמה של מסת שריר. אלה מה הנזקים הפוטנציאלים שיכולים להיגרם משימוש לא נכון של החומרים האלה. לדעת מה לשלב ואיך לשלב בין סוגי התרופות השונים ולא סתם לקחת כי זה מה שאמרו לך לקחת. ופה ידידי דני לא הוכיח הבנה או ידע רב! (כמובן שאני מסתמך רק על הדברים שנכתבו ואמרו על גבי הפורום).