הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ווינסטרול

• פותח/ת השרשור tinoka
  • פורסם בתאריך

tinoka

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
בס"ד

עם לוקחים את החומר לבד בשביל חיטוב...מומלץ?או שעדיף לשלב עוד משהו
והאם צריך PCT עם החומר הנל???

עדיף לשלב עם טסט'.. אם אתה לוקח לבד וויני יש מצב שתסבול מכמה תופעות לוואי..לא מחייב. וכן צריך PCT.

אני לתחרות במאי התכוננתי אם וויני וקלן היה פצצה מה לא אפקטיבי בזה?
כי אתה ילד קטן ולא חושב על הבריאות שלך בעתיד...ברור שתראה תוצאות....אבל ההרגלים שלך עם חומרים הם מסוכנים מאוד...הבעיה היא שאתה לא מודע לסכנות האלה והם יחזרו לבקר אותך בגיל מאוחר יותר...

לפרט על מה? על למה אתה עושה נזק שאתה לוקח וינסטרול לבד? למה אתה עושה נזק שאתה נכנס חזק עם חומרים בגילך הצעיר? על מה אתה רוצה שאני אפרט בדיוק?

עדי אני חולק עלייך במקרה הספציפי של דני
להבדיל מהילדים בני ה16-18 שרוצים להזריק היום בלי ידע מוקדם עם אחוז פוטנציאל לא גבוה
לדני יש פוטנציאל גדול ועם לא הכי טוב כיום בארץ לגילו, לדני יש גם ידע לא רע וגישה לידע,
לדעתי במקרה הספיציפי שלו זה הזמן הנכון להכנס חזק לעסק, כן דווקה בגיל שלו,
בשביל להגיעה לרמות של חול זה הזמן ,ואין מה לעשות זה העיסוק שאתה חיי בו וזה מובן מעליו שיהיה בעתיד תוצאות לטובה ולרעה, בתכום הזה הסיכונים ידועים מראש למי שמבין לאן הוא נכנס בלי קשר לגיל 19 או ל21 עזוב..

זאת המחשבה האישית שלי
עם כול הידע של ההשלכות של הגיל המוקדם וכו..
יש תמיד את המעבר, או היוצא מן הכלל.

עדי אני חולק עלייך במקרה הספציפי של דני
להבדיל מהילדים בני ה16-18 שרוצים להזריק היום בלי ידע מוקדם עם אחוז פוטנציאל לא גבוה
לדני יש פוטנציאל גדול ועם לא הכי טוב כיום בארץ לגילו, לדני יש גם ידע לא רע וגישה לידע,
לדעתי במקרה הספיציפי שלו זה הזמן הנכון להכנס חזק לעסק, כן דווקה בגיל שלו,
בשביל להגיעה לרמות של חול זה הזמן ,ואין מה לעשות זה העיסוק שאתה חיי בו וזה מובן מעליו שיהיה בעתיד תוצאות לטובה ולרעה, בתכום הזה הסיכונים ידועים מראש למי שמבין לאן הוא נכנס בלי קשר לגיל 19 או ל21 עזוב..

זאת המחשבה האישית שלי
עם כול הידע של ההשלכות של הגיל המוקדם וכו..
יש תמיד את המעבר, או היוצא מן הכלל.
מה זה שייך? אני מדבר על זה שהוא לא עושה את זה נכון בריאותית. זה שהוא רוצה להתפתח כ BB ואולי להתחרות בחול זה סבבה וכן אם זה מה שהוא רוצה אז הוא צריך להתחיל עכשיו. העיניין הוא לעשות את זה נכון והגיוני. וידע זה להכיר את סוגי המבדות UG ואת שמות החומרים. ידע זה לדעת איך החומרים האלה משפיעים על הגוף מעבר לרמה של מסת שריר. אלה מה הנזקים הפוטנציאלים שיכולים להיגרם משימוש לא נכון של החומרים האלה. לדעת מה לשלב ואיך לשלב בין סוגי התרופות השונים ולא סתם לקחת כי זה מה שאמרו לך לקחת. ופה ידידי דני לא הוכיח הבנה או ידע רב! (כמובן שאני מסתמך רק על הדברים שנכתבו ואמרו על גבי הפורום).

מה זה שייך? אני מדבר על זה שהוא לא עושה את זה נכון בריאותית. זה שהוא רוצה להתפתח כ BB ואולי להתחרות בחול זה סבבה וכן אם זה מה שהוא רוצה אז הוא צריך להתחיל עכשיו. העיניין הוא לעשות את זה נכון והגיוני. וידע זה להכיר את סוגי המבדות UG ואת שמות החומרים. ידע זה לדעת איך החומרים האלה משפיעים על הגוף מעבר לרמה של מסת שריר. אלה מה הנזקים הפוטנציאלים שיכולים להיגרם משימוש לא נכון של החומרים האלה. לדעת מה לשלב ואיך לשלב בין סוגי התרופות השונים ולא סתם לקחת כי זה מה שאמרו לך לקחת. ופה ידידי דני לא הוכיח הבנה או ידע רב! (כמובן שאני מסתמך רק על הדברים שנכתבו ואמרו על גבי הפורום).

פה אני מסכים אתך .

התופעות לוואי יורגשו אחרי מספר שנים לא אחרי הסייקלים הראשוניים ,קודם כל תעשה את זה נכון מן הסתם וויני לא בריא לבד חייב שילוב של טסט ופיסיטי כמו שצריך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית