הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - DEADLIFT/bentOVER/press

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך
זה לא דדליפט, זה סקוואט עם מוט בידיים. תלמד את התרגיל הזה מאפס.

פרס. נראה האחיזה רחבה מדי. תלחץ למעלה, ולא אחורה. הגוף עושה תנועה קדימה אחורה, לא המוט.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה לך אשפר מחר את הדדליפט
אני מניח שהבנט סבבה לא ?
דרך אגב מה הבעיה בדדליפט הסט אפ נראה בסדר מה להכניס עוד בירכים?

---------- התגובה התווספה ב 17:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:53 ----------

עמידה ברוחב נחיתה מוט מעל כף הרגל לאחוז את המוט מבלי לכופף בירכיים ואז לכופף עד שהשוקיים נוגעות במוט להרים את החזה לתיקרה מבלי להוריד את התחת לדחוף חזק את הרגליים ברצפה תוך כדי שמירה על מרפקים ישרים ברגע שהמוט מגיע לברך לדחוף את התחת קדימה ולהשלים את הנעילה לא ככה ?

נערך לאחרונה:
אי אפשר לתקן, כי אתה רחוק מאד. תלמד מ-0. אתה צריך למחוק מהראש את מה שאתה חושב כרגע שהוא דדליפט.

לא הסתכלתי על הבנט אובר.

• פותח/ת השרשור
טוב מחר שוב דדליפט עד שזה יכנס למוח

---------- התגובה התווספה ב 17:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:19 ----------

איזה באסה איתכם תגיבו תעירו משהו

תשמע תנסה את התחת להשאיר יותר למעלה ושאתה מושך אל תחשוב על למשוך את המשקל למעלה אלא לדחוף את הרצפה עם הרגליים כדי להתיישר המוט צריך להשאר בעיקרון בקו ישר עם השכמות ושאתה מושך תמשוך צמוד לרגליים ממש כאילו המוט מתגלגל לך על השוק

• פותח/ת השרשור
הבנתי איך הלכתי לפי הכללים האלה זה עזר לי

- עמידה ברוחב נחיתה מקפיצה במקום, זה אמור לצאת מעט צר יותר מסקוואט.
- מוט מעל אמצע כף הרגל. (שים אותו מעל הלשון של הנעל. זה לרוב תופס)
- אחרי שהמוט מעל אמצע כף הרגל, אחוז את המוט מבלי לכופף את הברכיים.
- כופף ברכיים עד שהשוקיים נוגעות במוט מבלי להזיזו.
- גב חזק בפשיטה, תחשוב על להרים את החזה לתקרה(ולא להוריד את התחת אלא רק להרים את החזה), להקפיד שהכתפיים מקדימה למוט ושהמוט לא זז קדימה.
- דחוף חזק עם הרגליים את הרצפה למטה ותשמור על מרפקים ישרים לאורך כל התנועה, ברגע שהמוט מגיע לברך אתה דוחף את התחת קדימה ומשלים את הנעילה של התנועה.
- ירידה בסדר ההפוך, מוציא את הנעילה מהברכיים, מטה את הגב קדימה עד שהמוט בברכיים ואז מכופף ברכיים.
- מוט נח על הרצפה לפני כל חזרה, תעשה את הsetup כל פעם מחדש. אם אתה משתמש בבאונס שהמוט נותן לך מהרצפה זה לא באמת דדליפט, כי המוט לא מת על הרצפה.

ובקשר לבנט אובר כל חזרה המוט נח בריצפה כמו בדדליפט ?

• פותח/ת השרשור
אחלה כפפות שבעולם נותן קונטרה וזה נראה שאני מפקשש בקטע של לכופף בירכיים עד שהשוקיים נוגעים במוט ואז לתת את התנועה מהחזה מבלי להוריד את התחת

הסתכלתי על שלושת הסרטונים, לדעתי אתה מבצע את התרגילים די בסדר. בדדליפט - תסתכל קדימה, אבל אל תרים את הראש יותר מדי. תדאג שהמוט מעל חצי כף הרגל, והכתפיים שלך עוברות אותו, זה יתרום ליציבות.
הדדליפט והפרס נראים לי קלים מדי עבורך, תתחיל להעלות משקל.

• פותח/ת השרשור
כן מאימון לאימון אני יעלה במשקל יש לי סבלנות .. בדדליפט אני יסתכל למטה בין החיבור של התיקרה לריצפה זה יעזור לי ..
בבנט אובר המוט חייב לנוח בריצפה ואז סט אפ מחדש כמו בדדליפט ?

דדליפט המוט רחוק מדי תצמיד אותו לשוק ולא את השוק אליו, כתוצאה מזה התחת שלך יהיה יותר גבוה, ותסתכל ישר/למטה ואל תחפש ג'וקים על התקרה

הבנט אובר סבבה, רק תעבוד משרפרפים או עם צלחות גדולות (כי זה נמוך לך מדי)

הפרס סביר תחזיק את המוט יותר גבוה על החזה למעלה ולא באמצע שלו ותדאג שהמוט יעלה בקו ישר עכשיו הוא עולה לא טוב ככה )

• פותח/ת השרשור
בקשר לדדליפט הבנתי אותו ספצ מחר אני יעלה סירטון חדש ואני מאמין שהוא יהיה טוב ואני לא יסתכל למעלה ויחפש ג'וקים למרות שבאמת עבר שמה אחד .. אלה לחיבור בין הריצפה לתיקרה זה יעזור לי

בקשר לבנט אובר אני אימון הבא יתחיל אותו עם 50 קילו פלטות צהובות גדולות רק שזה לא יהיה כבד מידי בתור התחלה

ופרס אני ישפר גם ויעלה סירטון , תודה

---------- התגובה התווספה ב 00:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:36 ----------

דדליפט המוט רחוק מדי תצמיד אותו לשוק ולא את השוק אליו, כתוצאה מזה התחת שלך יהיה יותר גבוה, ותסתכל ישר/למטה ואל תחפש ג'וקים על התקרה

הבנט אובר סבבה, רק תעבוד משרפרפים או עם צלחות גדולות (כי זה נמוך לך מדי)

הפרס סביר תחזיק את המוט יותר גבוה על החזה למעלה ולא באמצע שלו ותדאג שהמוט יעלה בקו ישר עכשיו הוא עולה לא טוב ככה )

אה ודרך אגב בבנט אובר המוט נח בכל חזרה על הריצפה ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 08:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:00 ----------

צריך לנוח כל חזרה כן

בקשר לאחיזה ככל שזה יותר צמוד זה עובד יותר על הרחב גבי ?

---------- התגובה התווספה ב 20:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:34 ----------

http://tinypic.com/player.php?v=ve7vy9&s=5

מה עשית שונה?
תראה איך המוט מסיים כל חזרה עשרים ס"מ לפני איפה שהוא אמור להיות. זה כי אתה עושה הכל מהברך, וכמעט כלום מהאגן.

2uPky.png

אתה הבחור מימין, אתה רוצה להיות משמאל.

• פותח/ת השרשור
אני הולך לפי זה :

- עמידה ברוחב נחיתה מקפיצה במקום, זה אמור לצאת מעט צר יותר מסקוואט.
- מוט מעל אמצע כף הרגל. (שים אותו מעל הלשון של הנעל. זה לרוב תופס)
- אחרי שהמוט מעל אמצע כף הרגל, אחוז את המוט מבלי לכופף את הברכיים.
- כופף ברכיים עד שהשוקיים נוגעות במוט מבלי להזיזו.
- גב חזק בפשיטה, תחשוב על להרים את החזה לתקרה(ולא להוריד את התחת אלא רק להרים את החזה), להקפיד שהכתפיים מקדימה למוט ושהמוט לא זז קדימה.
- דחוף חזק עם הרגליים את הרצפה למטה ותשמור על מרפקים ישרים לאורך כל התנועה, ברגע שהמוט מגיע לברך אתה דוחף את התחת קדימה ומשלים את הנעילה של התנועה.

מה אני עושה לא בסדר?

- אתה מזיז את המוט קדימה שאתה מכופף ברכיים.
-הכתפיים לא מעבר למוט
-אתה כן מוריד את התחת

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני ישים לב שאני לא מזיז תמוט לא שמתי לב לזה
וכדי שהכתפיים יעברו תמוט אני צריך להכניס עוד בירכיים לא ?

אני לא מבין מה אתה שואל. אם השאלה היא האם אתה רוצה שהרגליים יהיו יותר ישרות מכפי שהן כעת. אז התשובה היא כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית