הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט להעמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור tal2892
  • פורסם בתאריך

tal2892

משתמש מתחיל
196
2
נק' מוניטין:
2
196
2
הייי אני בחיטוב PSMF
הRMR שלי הוא 2200
מתכוון לאכול בהעמסה בין 3000-3200 קל'
כרגע התפריט של הבוקר עומד ככה
2510 קל'
473 גרם פחמימה
83 גרם חלבון
26 גרם שומן

המאכלים הם
3 פיתות
לחמניה מתוקה 1
אורז לבן 600 גרם
פסטרמה 100 גרם
חלב 3%
ברנפלקס 60 גרם
עכשיו העמסה הוא 5 שעות מה לעשות אחרי העמסה שבכללי זה בצהרים אני יודע שאני לא אחזיק עד הצהריים כאילו להמשיך תחיטוב רגיל עד הצהריים כי זה ממש קשה אז בכללי מה לעשות אחרי העמסה האם להמשיך לאכול חלבון כמו בתפריט הרגיל או לאכול בהמשך היום איזה תפוח או 2 תודה טל 😃

העמסה תפרוס אותה ליום שלם.
למה אתה אוכל דברים כאלה בהעמסה? זה גועלי וחלב זה סתם עתיר קלוריות

• פותח/ת השרשור
הייתי מאוד רוצה לאכול את זה בהמשך היום אבל ליל אומר בפירוש שיש 5 שעות ולצערי אין לי את ה5 שעות האלה כי אני קם עף לבית ספר בכל מיקרה התחלתי תהעמסה כרגע לא קשה יש לי קיבה מאוד גדולה ותיאבון גדול אכלתי 4 פיתות 100 גרם פסטרמה ו5 פרוסות לחם שיפון ועכשיו בגז קילו אורז אני מתחיל להנות מזה קשה הPSMF

• פותח/ת השרשור
אני באמת יתחיל לעשות את זה יום שבת מחר אני חוזר לתפריט הרגיל של הPSMF שזה קצת פחמימה וקצת שומן ומלא חלבון אני לא יודע אם אני יחזיק עד שישי או שבת הבא אבל אני מקווה שאני יצליח =] דרך אגב איזה מאכלים אתם מכירים שדלי שומן ודלי פחמימה ?

תעשה את העמסה בערב לפני השינה, זה גובל בבלתי אפשרי לעצור אחרי ה-5 שעות האלה...

הנה מאכלים טובים להעמסה מהפורטל

* קרקרים בצורת חיות
* גלידה 0%
* רביולי (בשקיות יש טעמי בטטה, גבינה ועוד)
* קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן קראנצ' / קראנצים/ ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחלופין שיבולת שועל.
* בייגלה עד 3% שומן.
* אורז / פסטה / קוסקוס / תפוח אדמה / קינואה / וכל הפחמימות למיניהן שצריך לבשל עם מים.
* לחם / פיתה / לחמניה / טורטייה / לאפה / בגט.
* דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (זיכרו שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות. מאחר שאנו מעוניינים יותר בגלוקוז, לא כדאי לאכול יותר מידי פריטים מהשורה הזו).

לדעתי תפרוס את ההעמסה לאורך כל היום , תהיה חזק

ב-PSMF זה 5 שעות, ככה זה עובד...

ד"א לפותח האשכול, אם הזכרון שלי לא מטעה אותי העמסה ב-PSMF צריכה להיות עם אותה כמות החלבון שאתה צורך בדרך כלל (יעני אותם המאכלים לאורך היום) ופשוט 5 שעות אתה דוחף את הפחממה...אבל זה רק אם אתה הולך לפי הספר...

נערך לאחרונה:
בחרת בדיאטה מסוימת תתישר לפי הקווים המנחים.

זו לא דיאטה לחלשי אופי.

• פותח/ת השרשור
אני מחזיק טוב בדיאטה ! לא קשה לי אבל עצם העובדה שאני יודע שבאותו יום יש העמסה אני מתחיל לאכול בבוקר

אתה תישבר אם תעשה את העמסה בבוקר...
תאכל את מה שאתה אוכל בד"כ עד הערב, ואז תפרק את הפחממה ולישון (אחרי שתבקר בשירותים פעמיים-שלוש...)...

אני באמת יתחיל לעשות את זה יום שבת מחר אני חוזר לתפריט הרגיל של הPSMF שזה קצת פחמימה וקצת שומן ומלא חלבון אני לא יודע אם אני יחזיק עד שישי או שבת הבא אבל אני מקווה שאני יצליח =] דרך אגב איזה מאכלים אתם מכירים שדלי שומן ודלי פחמימה ?

יש לך את הקוטג' 1% מאוד מומלץ
הרבה לבן של ביצים

5 ביצים של גודל XL נותנים לך 200 גרם של לבן ביצה עם 94 קלוריות אם אני לא טועה בדיוק יצאתי מחיטוב או יותר נכון התעללות חח ובקשר להעמסות אני אישית נכשלתי בכמה אם אתה תתחיל אותם בבוקר אתה לא תצא מיזה תנסה לקום כמה שיותר מאוחר ביגלל זה זה טוב גם ביום שבת

• פותח/ת השרשור
אכלתי היום צ'יט עוגה מילפה 160 גרם זה בסדר ?

בכללי אני עומד בתפריט אבל מותר פעם בשבוע לפי מה שהבנתי בקטגוריה מס' 2 היום הזה בתאכלס הסתיים על נטראלי ככל הנראה
כי לקחתי עוד 170 גרם לצערי :( זה גירה אותי לא נורא מחר אני יחזור לחיטוב עד יום שבת הבא אם העמסה ביום שלישי כי זה יהיה היום ה5 של החיטוב ואז עד יום שבת בלי צ'יטים
אני רוצה לקנות אבקת חלבון GNC ב100 שקל תוקף מרץ 2012 יהיה אפשר להישתמש בו כמה ימים אחרי מרץ ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית