הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוטרים אלימים ארה"ב אתם חייבים לצפות !!

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
אנשים אספו סירטונים של שוטרים אלימים ועשו מיזה 2 סרטונים ארוכים ותראו מה מגלים שמה
למרות שזה לא חדש אבל שימו לב מה קורה בסירטונים

חלק 1 :

חלק 2 :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תהיה בטוח שהם יותר רציניים וטובים מהמשטרה המחורבנת פה

• פותח/ת השרשור
אני מציע לך לראות את 2 הסרטונים עד הסוף !!!! ואז להביע את דעתך בנושא

תהיה בטוח שהם יותר רציניים וטובים מהמשטרה המחורבנת פה
התגובה שלך מיותרת

הגבת 2 דקות אחרי שהוא פרסם ולא היית רושם כך אם היית רואה מעבר ל 2דקות (אם בכלל ראית משהו)
ב 2 דקות של הסרטון הראשון באמת לא נראה משהו חריג, אבל אחרכך גאדדד הם בני [צונזר]ות
כאילו הבנאדם עף מרכב שהתגללגל כמה פעמים כולו מרוסק אם לא מת והם מפוצצים אותו מכות (אם לא הרגו אותו) על זה מגיע להם מוות
לא כלל השוטרים בארהב כך, אלא אלו שצולמו, הם בכלל לא יותר טובים מהשוטרים פה, אולי יותר גרועים מכל מקום
שהייתי לא מעט בארהב, הפעילות שיטור שראיתי רחוקה מהמוצג בסירטונים, הם מקצועיים, מסורים לעבודה, שומרים על החוק בעצמם, מוודאים שכל פעילות או מעצר שלהם יהיה חוקי ולא מסכן אותם ומינימום פגיעה בחשוד ונרתמים לעזרת כל מבקש אפילו אם זה מסכן את חייהם
אפילו במקרה שהיה ממש בגינה הפרטית שלי הם תפקדו כמו בסרטים (הטובים) אבל חארות יש בכל מקום גם פה גם שם ויש גם הרבה מקרים שמצלמות לא תפסו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מציע לאנשים לראות את 2 הסרטונים במלואם ואז להגיב

לדעתי אם מישהו עשה פשע לא משנה מה אז שיחטוף מכות שילמד..
מצד שני נותנים להם יותר מידי כח לשוטרים והם עושים מה שבא להם לדוגמה שהם אוסרים לצלם...

בארץ מותר להם להשתמש ב"כוח סביר" לשם ביצוע מעצר ובכוח שמשתווה וטיפה מעבר לזה שהופעל עליהם כהתנגדות.
אני אישית מכיר שוטר ששירת בלשכת גיוס שהיה מפוצץ מלשבים מכות רצח ויש לו איזה 30 חקירות מח"ש והוא אמריקאי יהודי , אבל אני לא מכליל גם בארץ יש שוטרים טובים ושוטרים חרא. אבל אין מה לעשות לשוטרים ייש כוח מסויים בחסות החוק , יש כאלו שהשתמשו בו לטוב ויש כאלו שהשתמשו בו לרעה הבעיה היא האכיפה, כי מצד אחד ככל שהאכיפה תהיה נוקשה ככה ניתן להגיד לששוטרים אין את הכוח המתאים באמת לפעול בהתאם למקרים ומצד שני אם האכיפה תהיה רופפת ככה לשוטרים יהיה יותר מידי כוח ויש שינצלו את זה לרעה, בכל מקרה חבל שעבודה משטרתית לא משתלמת כלכלית. לדעתי צריך לעשות תנאי קבלה גבוהים לשוטרים כי זאת באמת עבודה שלפעמים דורשת רמת אינטיליגנציה שלא תמיד ייש להם, אבל שוב הבעיה היא שזאת עבודה שלא תמיד משתלמת כלכלית ואלו עם הנתונים הגבוהים לרוב בוחרים בעיסוקים אחרים.
בכל מקרה בכלל רציתי להטריל בתגובה ולרשום "tough love"

• פותח/ת השרשור
אנשים מגיבים מבלי לראות את הסירטונים ביכלל תראו ואז תגיבו נראה מה תגידו על זה

לדעתי אם מישהו עשה פשע לא משנה מה אז שיחטוף מכות שילמד..
מצד שני נותנים להם יותר מידי כח לשוטרים והם עושים מה שבא להם לדוגמה שהם אוסרים לצלם...

צודק אחי. לא משנה מה אתה עושה, ישר מכות רצח וגז מדמיע בפנים, כמו שריססו את האישה בת 80 בארה"ב. שתלמד לקח!

אם זה פשע אז אין לי בעיה עם זה..

אם הולכים לפי הגישה שלך, אז מבחינת החוק גם אם ראית את הבנאדם מבצע פשע בשידור חי אתה לא יכול לגעת בו עד שהשופט קובע שהוא אכן אשם. עד אז הוא בגדר חשוד, אפילו אם יש תיעוד של המקרה.

הקטע שהסרטון פה הוא מאוד על יבש,כן רואים קורבנות,אבל המון מידע חסר פה כדי לקבוע את האופי ואת המעשים שלהם.
מצלמות לא משקרות אבל הם לא מראות את כל התמונה
אבל גם פה בישראל השוטרים מנצלים את כוחם וזה חייב להפסק

מה המטרה של הסירטון? להראות עד כמה שוטרים אלימים וצריך לעצור את זה? להמשיך לצלם את השוטרים ואת מעשיהם?

תחשוב איזה טיפוסים רוצים להיות שוטרים מלכתחילה ואז הכל נהיה ברור...

בארץ מותר להם להשתמש ב"כוח סביר" לשם ביצוע מעצר ובכוח שמשתווה וטיפה מעבר לזה שהופעל עליהם כהתנגדות.
אני אישית מכיר שוטר ששירת בלשכת גיוס שהיה מפוצץ מלשבים מכות רצח ויש לו איזה 30 חקירות מח"ש והוא אמריקאי יהודי , אבל אני לא מכליל גם בארץ יש שוטרים טובים ושוטרים חרא. אבל אין מה לעשות לשוטרים ייש כוח מסויים בחסות החוק , יש כאלו שהשתמשו בו לטוב ויש כאלו שהשתמשו בו לרעה הבעיה היא האכיפה, כי מצד אחד ככל שהאכיפה תהיה נוקשה ככה ניתן להגיד לששוטרים אין את הכוח המתאים באמת לפעול בהתאם למקרים ומצד שני אם האכיפה תהיה רופפת ככה לשוטרים יהיה יותר מידי כוח ויש שינצלו את זה לרעה, בכל מקרה חבל שעבודה משטרתית לא משתלמת כלכלית. לדעתי צריך לעשות תנאי קבלה גבוהים לשוטרים כי זאת באמת עבודה שלפעמים דורשת רמת אינטיליגנציה שלא תמיד ייש להם, אבל שוב הבעיה היא שזאת עבודה שלא תמיד משתלמת כלכלית ואלו עם הנתונים הגבוהים לרוב בוחרים בעיסוקים אחרים.
בכל מקרה בכלל רציתי להטריל בתגובה ולרשום "tough love"

וואו כמה שטויות. יש לך בכלל מושג כמה מרוויח שוטר בארצות הברית ? שלא נדבר על בלש..

בסרטון הראשון בקליפ הראשון זה נראה כמו תחמושת חיה על בן אדם עם נשק קר :|
אם אני עושה דבר כזה למחבל אני נכנס לכלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית