עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התגובה שלך מיותרתתהיה בטוח שהם יותר רציניים וטובים מהמשטרה המחורבנת פה
לדעתי אם מישהו עשה פשע לא משנה מה אז שיחטוף מכות שילמד..
מצד שני נותנים להם יותר מידי כח לשוטרים והם עושים מה שבא להם לדוגמה שהם אוסרים לצלם...
צודק אחי. לא משנה מה אתה עושה, ישר מכות רצח וגז מדמיע בפנים, כמו שריססו את האישה בת 80 בארה"ב. שתלמד לקח!
או כמו הבלש שתפס רוצח ופוטר בגלל שהישתמש ב"הרבה מדי" כוח....צודק אחי. לא משנה מה אתה עושה, ישר מכות רצח וגז מדמיע בפנים, כמו שריססו את האישה בת 80 בארה"ב. שתלמד לקח!
אם זה פשע אז אין לי בעיה עם זה..
בארץ מותר להם להשתמש ב"כוח סביר" לשם ביצוע מעצר ובכוח שמשתווה וטיפה מעבר לזה שהופעל עליהם כהתנגדות.
אני אישית מכיר שוטר ששירת בלשכת גיוס שהיה מפוצץ מלשבים מכות רצח ויש לו איזה 30 חקירות מח"ש והוא אמריקאי יהודי , אבל אני לא מכליל גם בארץ יש שוטרים טובים ושוטרים חרא. אבל אין מה לעשות לשוטרים ייש כוח מסויים בחסות החוק , יש כאלו שהשתמשו בו לטוב ויש כאלו שהשתמשו בו לרעה הבעיה היא האכיפה, כי מצד אחד ככל שהאכיפה תהיה נוקשה ככה ניתן להגיד לששוטרים אין את הכוח המתאים באמת לפעול בהתאם למקרים ומצד שני אם האכיפה תהיה רופפת ככה לשוטרים יהיה יותר מידי כוח ויש שינצלו את זה לרעה, בכל מקרה חבל שעבודה משטרתית לא משתלמת כלכלית. לדעתי צריך לעשות תנאי קבלה גבוהים לשוטרים כי זאת באמת עבודה שלפעמים דורשת רמת אינטיליגנציה שלא תמיד ייש להם, אבל שוב הבעיה היא שזאת עבודה שלא תמיד משתלמת כלכלית ואלו עם הנתונים הגבוהים לרוב בוחרים בעיסוקים אחרים.
בכל מקרה בכלל רציתי להטריל בתגובה ולרשום "tough love"
וואו כמה שטויות. יש לך בכלל מושג כמה מרוויח שוטר בארצות הברית ? שלא נדבר על בלש..