ילד עבריין

ציפיתי לתשובה יותר חזקה.
ולעשות תאונה כשאתה האוטו היחיד באזור זה כשרון מולד שמעיד על חוסר יכולת נהיגה או במילים אחרות, חוסר יכולת להשתין בעמידה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כל כך מטופש מצידך לזלזל ולהתגרות בבן אדם שאתה לא מכיר... אל תדאג אני עוד אחנך אותך בבוא היום.
היית רק חולם לדעת רבע ממה שעשיתי ולמדתי על כלי נהיגה..
לדעת לנהוג זה לא רק לנסוע ישר, זה גם לדעת לתפעל במצבי חירום.
ויש לי הרגשה שאם כל אחד משנינו יצקע אם זה בשטח ואם בכביש אז אתה זה שיזמין שגריר.
ותן לי לחדש לך שגם שקבוצות של גיפים יוצאות לטיולים תמיד אנשים נתקעים וזה גם חלק מהכיף.
ותאונות יכולות לקרות לכל אחד, גם לנהג מנוסה וגם לנהג שלא, על טל שביט שמעת?..

טל שביט כמובן מת מטעות של מישהו אחר. משל.

יודע מה? אולי תבוא ותקח אותי לסיבוב ותראה לי איך אתה נוהג?
אני רק מקווה שאמא שלך תתן לך את האוטו...

קרוב...R1

---------- התגובה התווספה ב 12:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:23 ----------

אבל כשאני אומר סיבוב, אני לא מתכוון מבית הקפה ברחובות לבית, אני מתכוון לירידות של סדום ב-140, והעליות מהלידו למעלה אדומים ב-200-220. (אני כמובן לא מדבר על קמ"שים, בשביל השוטרים שאולי יש פה. 😉)

יודע מה? אולי תבוא ותקח אותי לסיבוב ותראה לי איך אתה נוהג?
אני רק מקווה שאמא שלך תתן לך את האוטו...
אין בעיה. כשייגמר לי המלווה כמובן.
ואל תדאגי, אמא תרשה. היא מאוד רוצה שגם אני אהיה מקובל ומגניב.

קרוב...R1

---------- התגובה התווספה ב 12:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:23 ----------

אבל כשאני אומר סיבוב, אני לא מתכוון מבית הקפה ברחובות לבית, אני מתכוון לירידות של סדום ב-140, והעליות מהלידו למעלה אדומים ב-200-220. (אני כמובן לא מדבר על קמ"שים, בשביל השוטרים שאולי יש פה. 😉)

פתאום זה השתדרג ל R1 חשבתי אתה נוהג ביכלל על 600 מה קרה עשית מסה לעוד 400 סמק ?

התבלבלת...תקרא עוד פעם את השרשור הקודם.

שאלתי אותך על מה אתה נוהג הבאת לי סירטון של R1 TURBO אולי ר1 רגיל 180כ"ס שזה גם מטורףףף ... ואז אמרת שתפסו אותך עם האופנוע הקודם שלך שהוא היה 600 😳

נערך לאחרונה:
שאלתי אותך על מה אתה נוהג הבאת לי סירטון של R1 TURBO אולי ר1 רגיל 180כ"ס שזה גם מטורףףף ... ואז אמרת שתפסו אותך עם האופנוע הקודם שלך שהוא היה 600 😳

חשבתי אתה נוהג ביכלל על 600 ?

נו יפה - כיום אני רוכב על R1, נתפסתי על האופנוע הקודם שלי שהיה 600. איפה הסתירה?

אה, זה...אתה צודק - אין לי טורבו. זה פשוט הסרטון הראשון של R1 שקופץ. 😃

7 אלף דולר ויש לך אחלה קיט טורבו בR1 אבל אז אלוהים ישמור באמת

עוד הרבה לפני כן, ב-100$ יש צ'יפים שמורידים את ההגבלה האלקטרונית ל-300. 🤪

מזל שאני לא חולה אופנועים כמו מכוניות אחרת הייתי מוצא את עצמי מעוך באיזה קיר

זה אגב סרטון מטורף לגמרי בירידות של סדום (לא שלי, אלא של רוכב הרבה יותר טוב ממני):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית