הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט טכניקה

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס

סליחה על הצלם החפרן

אז איך הטכניקה?
זה נראה לי בסדר עקבים לא עולים ברכיים לא גולשות...

---------- התגובה התווספה 15-02-2012 ב 12:59 ---------- התגובה הקודמת הייתה 14-02-2012 ב 13:40 ----------

בבקשה חברה אשמח אמוד לתגובה 😃

אה ויש לי חוסר גמישוב בהאמסטרינגס מהיא הדרך הכי טובה למוח אותם? כמה פעמים ביום ולמשך כמה זמן?

עריכה:
הנה עוד שני סרטונים המיום בראשון סמתי לב שאני לא יורד נמוך כמו שאני חושב אז בשני תיקנתי את זה אז איך הטכניקה בכל הסרטונים בבקשה חברה תגיבו :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה בסדר, לא מוצא משהו להגיב עליו חוץ מזה שאתה נשען יותר מדי קדימה. תנסה לתת דגש על התישבות לאחור.

ואל תעשה הקפצות. אם מישהו רוצה להגיב הוא יגיב.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר, לא מוצא משהו להגיב עליו חוץ מזה שאתה נשען יותר מדי קדימה. תנסה לתת דגש על התישבות לאחור.

ואל תעשה הקפצות. אם מישהו רוצה להגיב הוא יגיב.

טוב תודה אחי ויש לך איזה מתיחות טובות להאמס?

הדבר הכי בולט כאן זה שחסר לך עומק. העומק אפילו לא גבולי, פשוט אפשר לראות שאתה לא שובר מקביל.
אגב, זה נראה כאילו אתה עולה עם התחת אחורה במקום למעלה. תתחיל להתסכל למטה, זה עוזר מאוד בקטע הזה.

• פותח/ת השרשור
הדבר הכי בולט כאן זה שחסר לך עומק. העומק אפילו לא גבולי, פשוט אפשר לראות שאתה לא שובר מקביל.
אגב, זה נראה כאילו אתה עולה עם התחת אחורה במקום למעלה. תתחיל להתסכל למטה, זה עוזר מאוד בקטע הזה.

טוב תודה אחי אני יודע שחסר עומק חסר לי גמישות יש לך תרגילים טובים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית